شرمنده برو بچ مموری یعنی mass stroge چه جوری فعال میشه تو کامپیوتر
یعنی من که از اکتیو استفاده میکنم مموری داخلی یا همون دیوایس رو نشون میده چه جوری مموری کارت رو فعال کنم تو ویندوز xp
شرمنده برو بچ مموری یعنی mass stroge چه جوری فعال میشه تو کامپیوتر
یعنی من که از اکتیو استفاده میکنم مموری داخلی یا همون دیوایس رو نشون میده چه جوری مموری کارت رو فعال کنم تو ویندوز xp
start > setting >CONnections > USB TO PC o bezar to tik painidar zemn hamon activesyne ham zire poshehash begardi memori stroge ro neshon mide
شرمنده
چه جوری میشه ز اینترنت رایانه در اکسپریا استفاده کرد مثلا برای آپدیت نرم افزارها
من یه گوشی G705 خواستم یگیرم، طبقه اول فروشگاه چلسی قیمت خوبی گفت، بعد تست گفت که یه سری برنامه کاربردی هم هست که به شدت گوشیت بهشون نیاز داره، دلبخواهیه، ولی توصیه می کنم بگیری، اگه نگیری ازت تعهد می گیریم که اگه گوشیت چیزیش شد من مسئول نیستم. گفتم باشه تعهد میدم! گفت بیا فاکتورارو ببین از همه گرفتم. گفتم خوب من لازم ندارمشون. گفت گوشیت symbian داره اله و بله...
گفتم داداش تو باغ نیستیا. سیمبینش کجا بود. نه مرسی.
آخر سیمکارتمو د از تو گوشی در آورد داد بهم گفت نمی تونم مسئولیتشو قبول کنم. شرمنده!
میبینید چه شارلاتانائین. واسه همین x1 رو از علاءالدین نگرفتم، کاش فقط دزد بودن، بدبختی اینه که هیچیم حالیشون نیست!
تو پنل های خود سونی اریکسون (اون پنل هایی که option دارن و میتونیم تقویم و ساعت آنالوگ و دیجیتال و تسک و آیکن برنامه ها رو به دل خواه خودمون بزاریم و رنگش رو هم عوض کنیم ، فکر کنم اسم پنل هست sony ericsson panel 1 &2 ) ساعتی که نشون میده یه ساعت از ساعت دستگاه عقبتره. هر کاری میکنم درست نمیشه. خیلی ها این مشکلو دارن. مثلا اگه ساعت گوشی تنطیم شده روی 11:30 و روی همه پنل های دیگه هم 11:30 دیده میشه ، تو این دوتا پنل 10:30 نشون داده میشه.
برای حل این مشکل چیکار کنم ؟
بچه ها کسی نمیدونه
مال من هم درست نبود یکم روش ور رفتم درست شد با انگشت روی ساعت نگه دار تنظیمات رو انجام بده ببین درست میشه
بعد وقتی می گم این تاپیک فقط کارش گیر دادن به گوشیای دیگست ناراحت می شید...
مگه قرار نشد وقتی راجع به گوشی اطلاعات نداریم راجع بهش نظر ندیم ؟![]()
دوستان اكسپريا دار......اگه ممكنه جواب peter_se رو توي صفحه 263 بدين و ما رو از دودلي دربياريد......البته خيلي هم ريز نوشتن ايشون، خوندنش سخته.........اين يه مطلب.....مطلب بعدي اينكه آدرس گارانتي اصلي رو برام بذاريد.....چون گفتيد كه تو علاءالدين نيست گارانتي اصلي سوني اريكسون....ممنون و متشكر....
نه علی جان اینو نوشتم بعد خودم پشیمون شدم
شرمنده - شما درست میفرمایید.
ادرس سیتادل همون 2 3 تا مغازه کنار پاساژ علاءالدين هست...از هرکی بپرسی بهت میگه...
و اما جواب سوال های peter_se توي صفحه 263 ...اونایی که میدونم میگم..
1.فرقی نمیکنه
2.هیچ کدوم از پنل های اکسپریا مشکلی نداره و اصلآ درصدی از cpu رو پر نمیکنه...شاید 2 3 % بیشتر که ناچیزه
3.اپ نکردم...!!!
4.فرقی نمیکنه...
5.بله خودم تست کردم مشکلی نداره
6.رنگ مشکی این گوشی فقط رنگ در باتریش (اونم در بعضی سری هاش) میره...وگرنه رنگ هیچ جاش نمیره...مخصوصآ نقره ایش...
7....؟؟!!!
8.باتری اکسپریا خیلی قویه...اما بعضی دوستان باتریشون 1 روزه خالی میشه...مال من بین 2 3 روز کار میکنه...با بیشترین مصرف..فیلمو اهنگ نزدیک 2 روز با لایت 100% کار کرد...
9....؟!!!
10.نمیدونم ولی فکر نمیکنم...
11.عاااالی...هرچی دوست داری بریز روش....
12.....؟!!!!
13.من با صداش مشکلی ندارم و .اسه همسن دنبال نرم افزارهایی نرفتم که صدا رو زیاد کنه
14.سخت افزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)