تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 29 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 284

نام تاپيک: [ آموزش ] کارگاه تخصصی X-box 360 ( رفع مشکل 3 چراغ قرمز )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

سلام عزیزان
    یه سوال : این قضیه مشکل 3 چراغ چیه ؟ 3 چراغ یعنی چی ؟ برای چی روشن میشه ؟ از کجا بفهمیم کنسولی رو که داریم میخریم این مشکل رو داره یا نه ؟
    مرسی
    3 چراغ وضعیت نشون دهنده وجود مشکل تو کنسوله
    اون چراغ های دوره دکمه power که سبز هستن با وجود خطا و مشکل 3 تاشون قرمز میشه
    و شروع به چشمک زدن میکنن
    و روی صفحه tv کد مروبط به error رو میده
    که کد های مختلف برای مشکلات مختلف هست

مشکل اکثر بچه ها اینه که فکر میکنن 3 چراغ فقط به خاطر مشکل حرارتی رخ میده
    اما چندین و چند دلیل داره
    حتی خوب جا نرفتن کابل تصویر هم اون رو به وجود میاره

2. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

يه روز صبح كه بيدار شدم ديدم 3چراق شده اصلا بالا نمياد.بردم براي تعمير بعد طرف گفته يه دستگاه هست كه با اون 100% درست ميشه ديگم 3چراق نميشه!!!به نظرتون حرفش درسته؟؟ دلمو خوش كنم ؟؟!!!!گفت مشكل از رم هستش

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب انگار روند آموزشي اين تاپيك ادامه پيدا نكرد.سوالهايي كه براي من پيش امده:

error 0102:
    روش حوله ممكن است جواب بدهد ولي احتمال آسيب ديدگي اش بيشتر است.پس به اين روش كاري نداريم

روش پا كن. در اين روش با نوار چسب چگونه بايد پاك كن را چسباند؟ از روي پاك كن كشيده شود و روي برد متصل شود؟؟؟ خود نوار چسب امكان اب شدن و اختلال در مدارها را ندارد؟؟

يك تعميرگاه معتبر و هزينه معقول و اقدامات جهت جلوگيري مجدد از اين آسيب لطفا معرفي كنيد.

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من از بیکاری داشتم میچرخیدم از اونجا که خودم زخم خوزده همین 3 چراغ هستم فقط خواستم یه نظر بدم اونم چون تو این پست قبلی گفتند ناتمامه...
    روش حوله رو بیخیال شین حتماً به هیچ عنوان انجام ندین چون:
    گرما ی زیاد اتصالات بین gpu یا cpu و برد رو باز میکنه (یکی از عوامل 3 چراغ) بعد ممکنه با دوباره گرم شدن کنسول(حوله پیچ) اون اتصالات به صورت خیلی جزیی شاید هم خوب (بعیده) بر قرار بشن ولی در این روش کل برد و همه قسمت های درون کنسول داغ شده و احتمال خراب شدن خاذن های الکترولیت بسیار زباد است و اصلاً ممکن است این اتصالات بر قرار نشوند یا اتصالات جزیی بعد از اندکی گرم شدن دوباره قطع شوند
    روش پاک کن نمی دونم سیستمش چیه ولی فک نمی کنم منطقی باشه چون اون قطعات سفید (به قول نویسنده گرامی) برای انتقال گرما است (در cd rom و... هم هست چیز خاصی نیست) حالا پاک کن اگه این کار رو میکرد دیگه از اونا نمی ساختن
    روش ایکس کلمپ هم میاد با ایجاد فشار بیشتر اتصالها رو برقرار می کنه که به نظر من عملی ترین روشه و اکثر تعمیر کارهای درست حسابی این روش را اجرا می کنند
    بعد برای این که دوباره این اتفاق نیفته یا احتمالش خیلی کم بشه بیاید فنها رو 12 ولت کنید (من که 24 لت کردم(آداپتور ps1) و الان با کنسول یه بار سکته کرده روزی 5 تا 10 ساعت بازی میکنم!) همچنین روشی هست به نام اِیر شروت(air shrout) که چون دمای حاصل از کار cpu , gpu یکی نیست و همچنین انتقال بهتر هوا از این روش استفاده میکنن یعنی راه انتقال هوا رو جدا می کنند
    اینا همه تجربات من بود قصد هیچ گونه توهین به سایر نویسنده های عزیز این سایت را هم ندارم دلیل این که اختلاف زمانی این پست با قبلی هم زیاده همون اول پست گفتم ("ببخشید)

یه نکته هم اضافه کنم این که (اینو حودم حدس میزنم) از اونجایی که به محض خاموش کردن ککنسول فنها در حالت عادی خاموش میشوند و دمای cpu و gpu خارج نمیشود این اتصالات بعد از خاموش کردن کنسول به دلیل گرمای مانده و نبود جریان هوا قطع می شوند حالا اگه منبع تغذیه فن ها رو عوض کنید مثل کاری که من کردم میتونید کنسول خود را کاملاً امن کنید
    Last edited by hamidreza_b91; 23-10-2008 at 19:27. دليل: اضافه کردن به متن و تصحیح اشکالات

6. 2 کاربر از hamidreza_b91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

روش ایکس کلمپ؟؟

توضيح ميدهيد؟
    همچنين يك ادرس و تلفن جهت تعميرات و كولينگ

داره خودمونی میشه hamidreza_b91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روش ایکس کلمپ؟؟

توضيح ميدهيد؟
    همچنين يك ادرس و تلفن جهت تعميرات و كولينگ
    چشم توضیح میدم
    ببین مشکل از اونجایی پیش میاد که به دلیل حرارت قلع های بین gpu و برد جدا میشه تو این روش میان با ایجاد فشار gpu رو به برد میچسبونند تا اتصالات بر قرار بشه که به نطر من عملی ترین روش است من مشهد زندگی میکنم اگه مشهد زندگی میکنی میتونی pm بدی بهت شماره هم بدم (آخه میترسم تبلیغات حساب بشه بن بشم!! مدیران عزیز بخونند با تشکر فراوان از زحمات پیاپیشان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

منم یکسالی بود از اکس باکس 360 استفاده میکردم(روی سرامیک سرد ،تهویه کامل و در زیر دستگاه هم باز کرده بودم) تا این اواخر که 2 ماهی خاموش بود و دست بهش نزده بودم که تصمیم گرفتم روشنش کنم.
    حدود 5 دقیقه بازی فورزا رو بازی کردم یهو هنگ کرد بعد از خاموش روشن کردن با 3 چراغ قرمز مواجه شدم
    در طول 7 8 ماه اخیر 2 3 بار این پیغام داده شده بود ولی جدی نبود ولی اینبار واقعا دستگاه از کار افتاده بود و حتی لوگوی اولش هم بالا نمیومد
    خلاصه دستگاه ما سوخت و بعد از مدتی از یکی از دوستان شنیدم که دستگاه رو روشن کن و به مدت 3 4 ساعت بپیچ لای پتو
    این کار رو کردم و در کمال ناباوری درست شد
    اینبار خیلی با احتیاط و کم بازی کردم اما از شانس بد چند باری هنگ کرد و آخر 3 چراغ شد و دوباره اون کار رو تکرار کردم ولی درست نشد
    خلاصه اینکه اینبار میخوام سشوار بگیرم رو مادربوردش ببینم درست میشه یا نه
    یه توصیه ایی هم برای همه بچه ها دارم اونم اینه که دستگاهتون رو دست هر تعمیرکاری ندید.50 هزار تومن الکی ازتون میگیرن فقط یا میپیچن لای پتو یا سشوار میگیرن روش و کار خاصی انجام نمیدن و 50 تومن مفت صاحب میشن
    در مورد مادربرد های فالکون هم باید بگم اونام در عین ناباوری 3 چراغ میشن
    آرکید ها هم هر کس گفت 3 چراغ نمیشه باور نکنید..اما تو سایتای خارجی دیدم کمتر به نسبت سایر 360 ها سه چراغ میشن
    من فعلا دو دل موندم برم Ps3 بگیرم یا دوباره 360..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    استان بوشهر شهرستان گناوه

پيش فرض

من همه ی مطالب شما را درباره ی درست کردن xbox 360 خوندم ولی آخرش نفهمیدم که من کدوم روش رو باید رو کنسولم انجام بدم من کنسولم را حدود 8 ماه پیش خریده بودم که 2 ماه نگذشته چراغ قرمز شد که اون مشکل رو با فن های بیرون کنسول درست کردم و حالا هم که سه چراغ شده با وسیله حوله درست شد ولی باز هم بعد چند دقیقه بازی کردن یک صدای میده و سه چراغ میشه اگر شما میدونید کدوم روش درستش می کنه بیگید هر چه زودتر که دارم دیونهمیشم ازش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    استان بوشهر شهرستان گناوه

12 مشکل هنگ xbox 360

:43:xbox 360 من را وقتی روشن می کنی یا وسط بازی گیر می کنه و دیگه در او باز نمیشه با دسته خاموش نمیشه و وقتی او را هم خاموش می کنی و روشن میکنی چراغ قرمز میده و 2 یا 3 بار همین طور که خاموش روشن کنی درست می شه و یا باز توی روشن شدن صفحه اول xbox 360 گیر می کنه و توی تلویزیون صفحه ی xbox 360 شطرنجی میشه بنظر خودم که مشکل گرافیک اگر راه حلی دارین بگین ممنونم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

2

:43:xbox 360 من را وقتی روشن می کنی یا وسط بازی گیر می کنه و دیگه در او باز نمیشه با دسته خاموش نمیشه و وقتی او را هم خاموش می کنی و روشن میکنی چراغ قرمز میده و 2 یا 3 بار همین طور که خاموش روشن کنی درست می شه و یا باز توی روشن شدن صفحه اول xbox 360 گیر می کنه و توی تلویزیون صفحه ی xbox 360 شطرنجی میشه بنظر خودم که مشکل گرافیک اگر راه حلی دارین بگین ممنونم

دوست عزیز اینایی که گفتی به احتمال زیاد به خاطر از کار افتادن لحیمای گرافیک به خاطر گرمای زیاده شما فقط این کارا رو انجام بده:

یه سر ببرش پیش nextgen تا بگه چشه که اونم احتمالن همین گرافیکه رو میگه اونوقت دو تا راه داری و اون هم اینه که یا بدی اونا واسط xclamp کنن یا بشین خودت xclamp کن .
    حوله و روشای دیگه رو هم امتحان نکن واسه کنسول ضرر داره یکی هم اینکه کنسولو تا میتونی روشن نکن و بذار همونجور خنک بمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •