این 6050 خودش بلوتوث نداره ولی میگن میشه بلوتوث بهش وصل کرد کسی می دونه چجوری وصل میشه قیمت بلوتوثی که باید بهش وصل شه حدودا چنده.من یه کنترل فرمان براش گرفتم ولی یه کم ضعیفه .همه کنترل فرمانا اینجوری هستن؟
این 6050 خودش بلوتوث نداره ولی میگن میشه بلوتوث بهش وصل کرد کسی می دونه چجوری وصل میشه قیمت بلوتوثی که باید بهش وصل شه حدودا چنده.من یه کنترل فرمان براش گرفتم ولی یه کم ضعیفه .همه کنترل فرمانا اینجوری هستن؟
آقا مرسی مجدد .. پیغام خصوصی فرستادم![]()
سلام
می خوام برای سمند lx سیستم ببندم
پنلش که فکر کنم پایونیر از او usb خوراش خوب باشه
امپلی و ساب چی بگیرم ؟ 400 تومن براش بسه ؟
سلام دوست من کامپوننت ها بیشتر 4 اهم هستند اما کامپوننتی که آمپ نخواد سری e از آلپاین میباشد![]()
400 برای آمپ و ساب یا 400 برای همش؟
اگه 400 برای همش هست که:
پخش : 3050ub
باند: کنوود 718
آمپ: ساند استریوم 680.4 یا 720.4
ساب هم بستگی داره چجور بیسی بخوایید ولی میتونید 306 پایونیر رو انتخاب کنید که ارزونه. ( 65 تومن فکر کنم).
( حالا اگه بخوایید همه اینا رو بخرید ممکنه 100 تومن کم داشته باشید ولی اگه فقط ساب و آمپ منظورتون هست که پولتون کافیه و حتی میتونید یه ساب آلپین بگیرید)
![]()
دو تا بلندگو برای عقب پراید میخوام....حدودا 100 تومن باشه
بیش از هر چیزی ، کیفیت برام مهمه
بچه ها کسی میدونه چطوری ساعت ضبط پایونیر 4050 رو میشه تنظیم کرد ؟!
مال من 6050 هه برای تنظیم ساعت باید به منوی initial برید توی 6050 اینجوری که دستگاه پخش رو خاموش میکنید و دکمه ولوم رو که حالت جوی استیک داره رو فشار داده و نگه می دارید تا وارد این منو شوید اون جا تنظیمای ساعت و تاریخ و خیلی چیزای دیگه هست .
این که تنظیمش توی منوی initial هست شکی نیست ولی اگه رو دستگاه شما با این روش وارد این منو نشد باید دفترچه راهنماش رو بخونید تا راه ورود به منویinitial رو یاد بگیرید.مال من دفترچه راهنماش توی یه سی دی بود به صورت یه فایل pdf .
اگه jbl 953 توی این قیمت پیدا کردی همونو بگیر اگه هم نکردی کنوود 718
هر دوتا توی این قیمت خیلی خوبن.
سلام مهندس
باند earthqake vtek 693 چطوره؟کیفیتش عالی هست؟ امپ چی می خواد؟ soundsteram pca 2.520 واسش خوبه؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)