سلام دوستان
امروز ستاره () بهم خبر داد یه انسان از خدا بی خبری Email شو هک کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
و حالا هم یوزر پی سی شو هک کرده![]()
از من خواست بیام از شماها در خواست کمک کنم
کسی می دونه چی کار می تونه بکنه ؟؟؟![]()
سلام دوستان
امروز ستاره () بهم خبر داد یه انسان از خدا بی خبری Email شو هک کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
و حالا هم یوزر پی سی شو هک کرده![]()
از من خواست بیام از شماها در خواست کمک کنم
کسی می دونه چی کار می تونه بکنه ؟؟؟![]()
به admin یه ایمیل جدید بده تا پسورد جدید براش فرستاده بشه.
یه راه دیگه هم داره اگه بتونه فورگات پسوورد ایمیلش رو پر کنه میتونه ایمیل خودش رو هم پس بگیره من یک بار Gmail خودم رو پس گرفتم البته هک نشده بود پسووردش یادم رفته بود .
اگه نتونه ای میلش رو پس بگیره ، امکان بازیابی یوزرش در انجمن نیست.
چون سیستم انجمن پسورد جدید رو فقط و فقط به ای میل هنگام ثبت نام ارسال می کنه
به سینا بگو منم یه بار پسوردمو یادم رفته بود ایمیلمم هک شده بود درخواست پسورد به ایمیل جدید دادم واسم ارسال شد.
خب ادمین نمیتونه ایمیل رو عوض کنه؟
هر وقت مشکل این دوستمون حل شد یکی بگه چی کار کنیم که دچار این مشکلا نشیم؟؟پیشگیری بهتر از درمانه....
آدرس ميلشون چي بوده ؟email شو هک کرده
بعيد ميدونم مشكلت حل بشه .
فرت و فرت تو مسنجر از اينو اون عكس نگير كه تروجان بهت بندازن . يه انتي تروجان و فاير وال و اسپاي سوييپر و اين چيزا هم نصب كن . . . خلاصه پسوردت رو هم قوي كن . . .هر وقت مشکل این دوستمون حل شد یکی بگه چی کار کنیم که دچار این مشکلا نشیم؟؟پیشگیری بهتر از درمانه....
همين ديگه !
تو جایی که ایمیل میسازیم تو قسمت Alternate Email ایمیل دیگری وارد کنیم(مال خودمونو که قبلا ساختیم) تا در صورت هک شدن از طریق اون بتونیم ایمیل جدید رو پس بگیریم
نصب نرم افزار های معمول امنیتی ( فایروال)
+
سیو نکردن پسورد روی سیستمهایی که به هر دلیل دست دیگران بهش میرسه ( خصوصا لپتاپها )
+
ندادن پسوردها به دوستان و آشنایان (حتی شما دوست عزیز)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)