سلامم... نه ببین اصلن منظور من را نگرفتی.......معمولن اینجوریه که وقتی چراغ سبز میشه من 200 متر از چراغ دووور شدم تازه میبینم ماشینایی که مثل من پشت چراغ بودن وخیلیاشونم آدمای جوونی هستن هی هی هی تازه از خواب بیدار شدن که آره چراغ سبز شده.....حسابشه بکن که چراغها حدودن 35 ثانیه سبزن و حداقل 300 متر طول ترافیک پشت چراغ هستش.......بنظر من اینجا اگه تند بری نشونه ی فهم بالاته اما لایی کشیدن چی؟؟ هر چقدر هم که شوماخر باشی ممکنه موقع لایی کشیدن یهو یه عابر پیاده از جلوی ماشین جلویی رد شه و چون موقع سبقت از راست یا لایی کشیدن دید سمت چپت بقول معروف تا حدی کور هستش یگراست بیاد توووی جلوپنجره ی ماشین تو.....میدونی اینو ماشینهای پشت سرت که لایی کشیدنتو میبینن میفهمن که چقدر کارت خطرناک بوده خودت اصلن اشراف نداری روووی قضیه.....مثل موتورسوارهایی که لایی میکشنبارها شده دیدم که نزدیک بوده بین دو تا ماشین پرس شن فقط یک استرس و اعصاب خردکنی به ماشین عقبی وارد کردن تا یهو ترمز کرده و نذاشته موتوریه پرس شه ولی خود موتوریهپیش خودش خیال میکنه به به! چقدر من به رانندگی مسلطم که یگ همچین لایی میلیمتری کشیدم و رد کردم و ابدن هیچ نمیفهمه چکار کرد و اگه حواس جمعی ماشین عقبی نبود........... و بقول تو تازه اوووج لذتشم هستش......
همین قضیه راجع به لایی کشیدن ماشین هم دقیقن مصداق داره........اینایی که ضربه ی مغزی شدن یا گوشه ی زندان هستن همه شون ادعای حرفه ای گری توووی رانندگی داشتن!!