تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: Nikopol Secrets Of The Immortals

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض Nikopol Secrets Of The Immortals

سلام
    کسی هست این بازی رو انجام داده باشه من همون اولای بازی گیر کردم
    باید روی یه بوم نقاشی کنم اما نمیشه چیکار باید بکنم
    کمک کنید ممنون میشم

Last edited by bayern; 02-11-2008 at 14:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج-مترو-پل فردیس-شهرک بنفشه.

پيش فرض

با سلام این بازی از سخت ترین بازیهای ادونچره من هم تا مرحله سه بیشتر نرفتم ولی بهت میگم چه جوری:برو تو اتاق نقاشی و صفحه سفید و آبرنگ و جای صفحه چوبی را بردار برو به پذیرایی به طور خودکار جای نقاشی جلوی دیوار گذاشته میشه بعد برو روبرو و یک حلقه فیلم بردار بیا و آن را روی دستگاه فیلم پخش کن بگذار و دوباره برو روبرو و دکمه پرده سفید را بزن تا پایین بیاد برگرد و فیلم را بزن تا روی پرده پخش بشه بعد پایین دستگاه یه اهرم داره آن را بکش تا دستگاه برگرده صفحه سفید را روی جای نقاشی بگذار تا فیلم ایندفعه روی آن پخش بشه حالا آبرنگ را روی آن استفاده کن تا صفحه نقاشی ظاهر بشهبه ترتیب از سر شکل رنگ تیره استفاده کن تا شکل و نقاشی کامل بشه مثلا رنگ مشکی پر رنگ را روی مو استفاده کن-بعد رنگ یه ذره از مشکی کمرنگتر را روی پیشانی و همینجور به ترتیب تا آخر بعد این که کامل بشه نقاشی به طور اتوماتیک ورداشته میشه.بازم اگه سوالی داشتی بپرس میدونم که بازم در مراحل بعدی گیر خواهی کرد منم اولش اینجوری بودم برعکس همه بازی این بازی از اول سخته! ها ها ها خداحافظ.

سلام
    کسی هست این بازی رو انجام داده باشه من همون اولای بازی گیر کردم
    باید روی یه بوم نقاشی کنم اما نمیشه چیکار باید بکنم
    کمک کنید ممنون میشم

اگر میخواههی این باز ی را بهت کمک کنم فردا باین شماره زنگ بزن تا بهت بگم 09373348083

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر میخواههی این باز ی را بهت کمک کنم فردا باین شماره زنگ بزن تا بهت بگم 09373348083
    سلام
    از راهنماییت ممنون
    من این بازی رو حدود 2 ماه پیش موفق شدم تمومش کنم
    موفق باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض لطفا این را بخوان

تو را به خدا آقایی که راهنماییت کردم میشه تو قسمت قبرستان اون کدها که با گچ و کاشی رو دیوار و زمین میذاری را بگی چه جوری یا عکسشو(سایتشو) برام بگذاری تا من هم مثل شما این بازی را تمام کنم عجب مخی هستی چه جوری اون قسمت را رد کردی مرحله دو قسمت کد قبرستان را میگم تا فردا اگه میشه بهم بگو چون درس دارم خیلی ممنونم خداحافظ.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تو را به خدا آقایی که راهنماییت کردم میشه تو قسمت قبرستان اون کدها که با گچ و کاشی رو دیوار و زمین میذاری را بگی چه جوری یا عکسشو(سایتشو) برام بگذاری تا من هم مثل شما این بازی را تمام کنم عجب مخی هستی چه جوری اون قسمت را رد کردی مرحله دو قسمت کد قبرستان را میگم تا فردا اگه میشه بهم بگو چون درس دارم خیلی ممنونم خداحافظ.
    سلام
    منظورت اینه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض کمک

سلام آقای بایرن دستت درد نکنه اون عکسهایی که گذاشتی خیلی به دردم خورد کلی رفتم جلو فقط الان دو تا راهنمایی ازت میخواستم یکی این که:1=تو مرحله آخر یه بیسیم برداشتی یه عالمه راه هست بگو باید بیسیم و کامپیوتر را رو چه موجهایی بگذارم و کجاها استفاده کنم بعد کدام راهها را برم گیجج شدم آخه دوراهی میشه یکی اونجا که رختخوابه با نردبان و یکی اونجا که روحها از دریچه ها میان بیرون و میله و اتق کنترل و بیسیم 2=چه جوری از بازی عکس میگیری
    خیلی ممنون اگه زودتر جواب بدی و راهنماییم و کمکم کنی اگر تو هم سوالی از هر بازی فکری داشتی بگو دمت گرم mer30خداحافظ.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام آقای بایرن دستت درد نکنه اون عکسهایی که گذاشتی خیلی به دردم خورد کلی رفتم جلو فقط الان دو تا راهنمایی ازت میخواستم یکی این که:1=تو مرحله آخر یه بیسیم برداشتی یه عالمه راه هست بگو باید بیسیم و کامپیوتر را رو چه موجهایی بگذارم و کجاها استفاده کنم بعد کدام راهها را برم گیجج شدم آخه دوراهی میشه یکی اونجا که رختخوابه با نردبان و یکی اونجا که روحها از دریچه ها میان بیرون و میله و اتق کنترل و بیسیم 2=چه جوری از بازی عکس میگیری
    خیلی ممنون اگه زودتر جواب بدی و راهنماییم و کمکم کنی اگر تو هم سوالی از هر بازی فکری داشتی بگو دمت گرم mer30خداحافظ.
    سلام
    دوست عزیز باور کن یادم رفته عکس بزار تا بتونم کمکت کنم

برای عکس گرفتن از محیط بازی شما باید کلید print screen رو فشار بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز باور کن یادم رفته عکس بزار تا بتونم کمکت کنم

برای عکس گرفتن از محیط بازی شما باید کلید print screen رو فشار بدی
    اگه میشه بیشتر توضیح بده چه جوری عکس بگیرم؟! دکمه پرینت اسکرن را میزنم پرینت میکنه ولی عکس نمیگیره حالا عیب نداره بیا با وبکم به زور یه عکس گرفتم ببین تو اون اتاق که توش کامپیوتر و هی نیکوپول میگه باید بابام را ببینم همه درها هم قفله من باید با تلفن درها را باز کنم تلفن هم گوشه سمت راست عکس تو را به خدا راهنمایی کن اینو برم تمومه فقط تو این گیر کردم اگه میشه زودتر جواب بده ممنون بای حالا تو این نقل قول چه جوری عکس را بگذارم من بلد نیستم یادم بده.

اقای بایرن الان که تو سایتی راهنمایی کن لطفا.

راهنمایی کامل این بازی ها را اگر به دستت رسید برام بگذار.
    nikopol
    simon the sorcerer
    a vampyre story
    overclocked

از چیزای خصوصی من دیدن کرده بودی یه بار؟!میشه بگی چه جوری میتونم رو ای دیم که تو این سایته عکس هم بذارم تا همه ببینم و همینطور چه جوری امضا بگذارم خدانگهدار.

نیکوپل را شانسی تا آخر رفتم اگه میشه راهنمایی کامل این بازی ها را برام بگذار تازه تو اون سایتی که داده بودی هم رفتم اصلا نگفته چه جوری میشه امضا و عکس گذاشت تو که گذاشتی اگه میشه به من هم یاد بده ممنون خدانگهدار.
    start

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض help

نیکوپل را شانسی تا آخر رفتم اگه میشه راهنمایی کامل این بازی ها را برام بگذار تازه تو اون سایتی که داده بودی هم رفتم اصلا نگفته چه جوری میشه امضا و عکس گذاشت تو که گذاشتی اگه میشه به من هم یاد بده ممنون خدانگهدار.
    start simon the sorcerer
    a vampyre story
    overclocked
    اگه رمز اینا رو بگی دیگه کاریت ندارم و برای همیشه خداحافظ از این سایت خدانگهدار.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چه جوری میشه یه تاپیک زد لطفا تمام سوالات بالام را جواب بده.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •