با استفاده از ابزار bit locker drive encription
اگه روش کارو نمیدونی بگو برات توضیح بدم ؛
با استفاده از ابزار bit locker drive encription
اگه روش کارو نمیدونی بگو برات توضیح بدم ؛
با سلام
دوستان چه طور میشه از ویندوز ویستا بک آپ گرفت به طوری که بک آپ رویه چند سی دی یا دی وی دی انجام بشه؟
آیا بک آپ هم دارای آپ دیت هایی که ویندوز شده هست یعنی اگه آپ دیت شده آپ دیت ها باقی میمونن؟البته از طریق خود ویندوز
آیا میشه طوری بک آپ گرفت که نرم افزار ها هم باقی بمونن+تمام تنظیمات و ...؟
تصاویر اکانت در ویندوز ویستا در کجا قرار دارند(منظورم تصاویری هست که کوچک هستن و به عنوان ثصویر اکانت مورد استفاده قرار می گیرن؟
ممنون میشم از جوابتون
Last edited by saiiddz; 01-03-2009 at 20:37.
شو هیدن و فعال کن برو مسیر زیر :
C:\Users\(user name)\AppData\Roaming
سلام.
یکی از درایو های شما با سیستم عامل سازگار نیست ودرنتیجه غیر فعال(disables) میشه.
موفق باشید.![]()
سلام من وقتی xp داشتم ، هیچ مشکلی با صدا نداشتم ، اما الان ویستا صدا نداره ، فهمیدم که چون کارت صدام onboard هست و مادر بردم asus p5AD2-E هست انگار درایور update شده ای نداره برای ویستا ، واقعا یه مادر برد به این خوبی درایور ویستا نداره ؟ خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ، در واقع c-media انگار update ویستا نداره ، کسی مشکل منو داشته که حل کرده باشه ؟ یا اینکه کسی می تونه به داد این بی صدا برسه ، واقعا سخته ، من که الان دوباره xp ریختم ، چندتا ورژن از c-media هم پیدا کردم که جواب نداد ، خلاصه دستم به دامنتون هرکی بتونه این مشکل رو حل کنه معمولا واقعا خبره کامپیوتر هستش.
اگر بزاری خیلی ممنونت میشم حسین جان!نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه سوال داشتم می خواستم بدونم توی ویستا چه جوری میشه error report ویندوز رو برای connection روشن کرد تا وقتی به خطا برخورد مثل xp از خطا گزارش بده.
با تشکر...
دوستان یه سوال این اپدیت های که خودکار میشه بعد از اینکه نصب شد میشه فایل های setup رو دی وی دی ریخت بعد از خود ویندوز پاک کرد ؟؟ این فایل ها کجا ریخته میشن ؟؟
من از حالت Hibernate بیشتر استفاده می کنم یه مشکلی که ست هر چند وقت یکبار این حالت غیر فعال میشه یعنی با زدن دکمه پاور به این حالت نمیره وقتی که میرم دوباره فعالش کنم میبینم تیک خورده باید غیر فعال کنم دوباره فعالش کنم تا درست بشه
مشکل از چیه ؟؟ فضای خالی که دارم نزدیک 2گیگ هست ممکن مشکل از این باشه
ذرسته میگن با فعال سازی این حالت 2 گیگ از هارد رو مصرف می کنه
ویندوز من برای بار دوم قاط زده!!! علامت ضریدر اومده رو صداش...یه سری از فایل هاب exe رو اجرا نمی کنه...نمی شه نرم اقزار روش نصب کرد یا از روش پاک کرد...دفعهی قبل ریکاورش کردم...نمی دونم چرا اینجوری میشه ولی هر وقت ویندوز بالا میاد می نویسه AML از کار افتاده!!! کسی می دونه جریانش چیه؟!!! این AML جیه؟
سلام دوستان.
وقتی سیستم رو رو حالت Sleep میزارم وقتی میخام wake up کنم فن ها روشن میشن ولی تصویر نمیده.
تو بایوس هم برای پاور S3 رو انتخاب کردم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)