تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 91

نام تاپيک: X-Plore 1.22 بدون تاریخ انقضـا ا Never Expires ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نصب نشدن برنامه ها

این ارور واسه اینه که یه ورژن پایین تر رو می خواید نصب کنید. احتمالا ورژن 1.30 رو نصب کردید حالا با نصب 1.22 مشکل دارید. 2 راه داره یا مستر ریست کنید یا به تاپیک زیر برید:

ترفندی جهت نصب مجدد x-plore 1.22 پس از ارتقای آن به نسخه 1.30 ( نسخه ای که رجیستر نمی شود )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام : از اينكه زحمت كشيدي و پاسخ دادي متشكرم ولي دوست عزيز من هم اتفاقاً به همين تاپيك مراجعه كردم و مي خواستم طبق همين دسترورالعمل اقدام نمايم كه متاسفانه نتوانستم كاري از پيش ببرم حالا به غير از اجراي مستر ريست راه ديگري هست يانه وآيا با اجراي مستر ريست ديگه تمام برنامه هايي كه نصب كردم ميره يانه وآيا فارسي هم نخواهم داشت چون من هنگام خريد گوشي خودش فارسي روش بود ديگه نمي دونم از كارخانه بوده يا فروشنده گذاشته بود چون اين گوشي رو كس ديگري و در شهر ديگري برام خريدند . متشگر از زحمات همگي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نصب نشدن x-plore

این ارور واسه اینه که یه ورژن پایین تر رو می خواید نصب کنید. احتمالا ورژن 1.30 رو نصب کردید حالا با نصب 1.22 مشکل دارید. 2 راه داره یا مستر ریست کنید یا به تاپیک زیر برید:

ترفندی جهت نصب مجدد X-Plore 1.22 پس از ارتقای آن به نسخه 1.30 ( نسخه ای که رجیستر نمی شود )
    کد:
    با سلام : از اينكه زحمت پاسخ رو كشيدي ممنونم اما بنده اتفاقاً از همون تاپيكي كه آدرس دادي وبا همان دستورالعمل اقدام كردم كه متاسفانه نتونستم x-plore را نصب كنم وبا همان ارور update errore روبرو مي شوم لازم به ذكر است كه براي اكثر برنامه ها اين مشكل وجود دارد از دوستاني كه منو راهنمايي كنند و از تما زحمت كشان سايت متشكر و ممنونم .

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

با سلام : از اينكه زحمت پاسخ رو كشيدي ممنونم اما بنده اتفاقاً از همون تاپيكي كه آدرس دادي وبا همان دستورالعمل اقدام كردم كه متاسفانه نتونستم x-plore را نصب كنم وبا همان ارور update errore روبرو مي شوم لازم به ذكر است كه براي اكثر برنامه ها اين مشكل وجود دارد از دوستاني كه منو راهنمايي كنند و از تما زحمت كشان سايت متشكر و ممنونم .
    خوب شما میتونی با برنامه ی سیس تیل کلا برنامه رو پاک کنی بعد این برنامه رو نصب کنی من همیشه برنامه ای رو آپدیت ارور میزد با این برنامه کلا پاک میکردم و بعد برنامه رو دوباره نصب میکردم البته یادت باشه که گوشیت باید در حالت هک قرار بگیره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نصب يا هك

خوب شما میتونی با برنامه ی سیس تیل کلا برنامه رو پاک کنی بعد این برنامه رو نصب کنی من همیشه برنامه ای رو آپدیت ارور میزد با این برنامه کلا پاک میکردم و بعد برنامه رو دوباره نصب میکردم البته یادت باشه که گوشیت باید در حالت هک قرار بگیره !
    با سلام : از پاسختون متشكرم اما مشكل من اينه حتي نمي تونم گوشي را هك كنم چون براي نصب هر برنامه مشكل دارم حتي برنامه هاي هك اگر محبت كرده راهنمايي نمائيد ممنون و متشكرم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض نصب x-plore

با سلام : بالاخره با مستر ريست كردن تونستم x-plore 1.22 را نصب كنم و حالا مي خوام اونو به 1.30 ارتقا بدم از دوستاني كه در اين زمينه راهنمايي كردند متشكرم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phoenix71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    >>>همین نزدیکا<<<

پيش فرض

با سلام : بالاخره با مستر ريست كردن تونستم x-plore 1.22 را نصب كنم و حالا مي خوام اونو به 1.30 ارتقا بدم از دوستاني كه در اين زمينه راهنمايي كردند متشكرم .

1.30 کرکش خرابه آپدیت نکنی بهتره!

داره خودمونی میشه hag narafte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای خدا دارم دیوونه میشم
    الان 4 ساعته من تو اینترنت دارم اکسپلوره دانلود میکنم و هیچکدوم نصب نمیشه.
    گوشی من N85 هستش ، نه هکش کردم نه چیزی .
    به دادم برسید،
    موقع نصب همش میگه : مجوز منقضی شده با ارائه دهنده لعنتی تماس بگیرید.
    گوشی رو هارد ریست هم کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[
    کد:
    Last edited by مصطفی; 07-11-2011 at 00:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ای خدا دارم دیوونه میشم
    الان 4 ساعته من تو اینترنت دارم اکسپلوره دانلود میکنم و هیچکدوم نصب نمیشه.
    گوشی من N85 هستش ، نه هکش کردم نه چیزی .
    به دادم برسید،
    موقع نصب همش میگه : مجوز منقضی شده با ارائه دهنده لعنتی تماس بگیرید.
    گوشی رو هارد ریست هم کردم.
    دوست عزیز یا باید ساین کنی برنامه رو یا گوشیت رو -- کنی ، اگه نه که نصب نمیشه؟!

داره خودمونی میشه hag narafte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه یکی بگه ساین شده اکسپلوره رو از کجا میتونم بگیرم.؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •