بهترين جوهر براي پرينتر r290 epson قيمتش چقدره؟و روي چند تا dvd ميشه چاپ زد باهاش؟
بهترين جوهر براي پرينتر r290 epson قيمتش چقدره؟و روي چند تا dvd ميشه چاپ زد باهاش؟
سلام دوستان،
من deskjet hp D2460 ام رو امروز با کیت شارژ ، رنگ سیاهش رو شارژ کردم.
2 تا مسئله هست.
1- در حالت fast normal خطوط افقی (البته خیلی کم) روی صفحه ظاهر میشن ، دلیل اصلیش میدونید چیه ؟ (بعد از شارژ و هواگیری ، با دستمال کاغذی خوب تمیز کردم)
2- الان سطح جوهر مشکی رو نشون نمیده ، و میگه که تموم شده. (مگه این کارتریج 21 مشکیه این پینتر ، چیپست داره ؟؟؟)
ممنون.
دوستان یه پرینتر معمولی برای خودم بخوام بگیرم چی پیشنهاد میدید؟
خیلی گرون نباشه
کسی نمیدونه چطور میشه این رو درست کرد تا رنگ Magenta رو سرجاش بزنه؟ این رنگ رو یه میلیمتر پایینتر میزنه! مشکل از کجای پرینتر هست؟![]()
سلام دوست عزیز
اگر اشتباه نکنم شما فرموده بودید که پرینتر تون اچ پی لیزر رنگی 1600 هسنتش
خوب متاسفانه کاغذ یه مقدار سنگینه یا لایه روش براقه و لیز میخوره
شما بهتر پروفایل کاغذ رو توی تنظیمات کاغذ پرینتر روی هوی گلاسی بگذارید ببینید چی میشه
******اگر کاغذ تون برای جوهر افشانه اصلا و ابدا اونو داخل پرینتر لیزری نگذارید چون ممکنه به فیوزینگ آسیب بزنه و دور اون بپیچه
موفق باشی
دوست من، پرینتر من 1215 hp هست و یعد از چاپ کردن روی کاغذ High Gloss جوهر افشان، خراب شد. از اون وقت تا الآن رنگ Magenta رو سر جاش نمیزنه! چطور میشه درستش کرد؟ با تنظیمات درست بشو نیست، پرینتر خودش خراب شده! لطفا" کمک کنید
سلام یه سوال طولانی از شما داشتم
من بین پرینتر های hp مدل ها با قیمتشون
1005 --->90000
1006 --->100000
1020 --->143000
1018 --->139000
شک دارم اگر میتونی راهنمایی کن
ببین من در رابطه با
هزینه شارژ
عمر (میبخشید خرکار بودن)
حجم تیونر (تعداد صفحه قابل چاپ)
راحتی شارژ
می خواستم بدونم کدوم نسبت به قیمتش بهتره
یکی از دوستان می گفت مدل های 1020 و 1018 بهتر چون پودر بیشتری می گیرن و گیر کمتر دارن و برای کار کشیدن ساخته شدن نه سوسولی
حالا اگر شما با تجربیات خودت بتونی من راهنمایی کنی ممنون میشم
هیچ مشکل حادی وجود نداره شما فقط یه بار پرینتر رو کالیبره میکنین و مشکل حل میشه.کالیبره کردن یه کار معموله تو همه کارهای رنگی،حتی دستگاه های چاپ صنعتی.
روش کالیبره کردن اینطوریه:
برین یه Toolbox پرینتر،Device setting و بعدش Print quality و توی قسمت بالایی،دگمه Calibrate رو بزنین.
1018 و 1020 پرینتر های قدیمی هستند و 1005 و 1006 جایگزین اونها شدن.ولی خود 1005و1006 مشکل کیفیت بعد از شارژ رو دارن.بنابراین 2014 و 2015 انتخاب مناسبی هستند.
درست شد
خود پرینتر هم که همیشه کالیبره میکنه! ولی الآن که زدم، درست شد!مگه این کالیبره ای که خودکار انجام میده، با اینی که از ToolBox زدم فرقی میکنه؟
خیلی ممنونم ازت. خدا بهت عوض بده!!!! ان شا الله همیشه موفق باشید
نمیدونی چقدر درگیر این موضوع بودم، کل شرکت HP رو زیر و رو کردم و جواب نگرفتم!! شانس اوردم ندادم دست یه تعمیرکار، وگرنه الآن معلوم نبود چه بلایی سر پرینتر نوم بیاره و چقدر پول ازم بگیره
یه چیز دیگه، کاغذی هست که خودش برش دایره ای برای لیبل داشته باشه؟ میخوام با پرینتر لیزری روش چاپ کنم؟ اگه میشه اسم کاغذو بگید و بگید چطور میتونم از طریق اینترنت خرید کنم، سایتی، چیزی اگه میشناسید برای خرید انواع کاغذ چاپگر های مختلف...
Last edited by Linux Learner; 02-03-2009 at 14:44.
چگونه میشه مصرف کارتریج پرینتر به طور نمونه cp1215 رو کاهش داد؟
ایا استفاده از کاغذ معمولی توصیه میشه یا نه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)