تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 658 از 940 اولاول ... 158558608648654655656657658659660661662668708758 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,571 به 6,580 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

چند روز پیش درایور جدید ati رو گرفتم و نصب کردم حالا وقتی مانیتورو میذارم رو 60هرتز تو بازی وسط صفحه یه خطی میاد وقتی هم میذارم رو 75هرتز بازی یه مقدار گیر پیدا میکنه

به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

ممنون از راهنماییتون
    داداش اون خط بخاطر اینه که Vertycal Sync از تنظیمات کارت گرافیکت روی Application Control یا OFF هست برو توی 3D Setting تنظیمات کارتت اون رو بزار روی On درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به جز این پچ های با حجم بالا هیچ فایل ادیتی نیستش که جدیدترین ترانسفرهارو اعمال کرده باشه؟؟
    من آپدیت 2.5 به 2.6 رو گرفتم و روی دسکتاپ بازش کردمو فایل PES_EDIT01 رو از توی فایلاش ریختم توی پوشه سیو خودم تو مسیر kONAMI در MY dOCUMENT اما اون فایلو لود نکرد و بازی پیام داد که مشکل ورژن داره و ... و لود نمیشه در صورتی که همین فایلو که محتوی ادیت خودم هست قبل از اینکه وینو عوض کنم نگهش داشتم و الان براحتی لود شد
    حالا دوستان کسی خودش یه فایل سیو از خودش هم نداره که بزاره تیم ها رو آزاد کنه و ترانسفر و تغییرات جدیدو اعمال کرده باشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه میشه سایتی که این پیچ ها توشه بذارید
    فیفا از نظر تنوع لیگ عالی بود!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به جز این پچ های با حجم بالا هیچ فایل ادیتی نیستش که جدیدترین ترانسفرهارو اعمال کرده باشه؟؟
    من آپدیت 2.5 به 2.6 رو گرفتم و روی دسکتاپ بازش کردمو فایل PES_EDIT01 رو از توی فایلاش ریختم توی پوشه سیو خودم تو مسیر kONAMI در MY dOCUMENT اما اون فایلو لود نکرد و بازی پیام داد که مشکل ورژن داره و ... و لود نمیشه در صورتی که همین فایلو که محتوی ادیت خودم هست قبل از اینکه وینو عوض کنم نگهش داشتم و الان براحتی لود شد
    حالا دوستان کسی خودش یه فایل سیو از خودش هم نداره که بزاره تیم ها رو آزاد کنه و ترانسفر و تغییرات جدیدو اعمال کرده باشه؟؟
    من كه اديت فايل رو خود سرانه خوشم نمياد انگولك كنم من فقط اسامي Fake رو اصلاح كردم تمام تغييرات از جمله ترانسفرها رو رو از cv0f تامين كردم حجمش 180 مگ هست خواستي دانلود كن

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من دو تا چی خواستم !فکر نمیکنم اینقدر سخت باشه
    1-منوی منچستر
    2-اسکوربوردی که در حین بازی نشن بده که چند تا کرنر و موقعیت و .... اگر هست!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من دو تا چی خواستم !فکر نمیکنم اینقدر سخت باشه
    1-منوی منچستر
    2-اسکوربوردی که در حین بازی نشن بده که چند تا کرنر و موقعیت و .... اگر هست!
    منوي منچستر رو از گوگل بوي بخواه ولي دومي سخته حتي اگه رسما اين درخواست رو از كونامي بكني

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من با هزار بدبختی با ----- شکن خواستم این پک های توپ رو دانلود کنم از تحریم در اومدند ولی هر دو تا پک با هر دو تا لینک وقتی حدود 300kb دانلود می کنند complete میدنو نصفه دانلود میشن بارها امتحان کردم ولی بی فایده است کسی میدونه باید چیکار کنم؟ یا اینکه گوگل بوی عزیز یه لینک دیگه از همین دو تا پک توپ زیبا بدن . کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
    دوست من بهتره از نرم افزار ف..شكن استفاده كني ....

خوب من باز هم از این بازی مشکلاتی پیدا کردم!!!!
    اصلا به این بازی علاقه ندارم در حالی که هر روز بازی میکنم!!
    فیفا یک چیز دیگست!!!!!!!
    خوب شروع میکنم :
    اولا که چمن بازی در مقایسه با فیفا زمین تا آسمون فرق داره بسیار مسخره ی و همین 3D نیست!!
    و اونطوری که توی فیفا وجود داره توی PES وجود نداره!!
    ورژشگاه خیلی گرافیکش نسبت به فیفا پایین تره و همینطوری تماشاگرا اگه میشد یک زمانی برای درست کردن تماشاگرا از Unreal Engine 3 استفاده میکردن.........
    رنگ تماشاگرا بسیار زمخته
    یعنی یک جورایی غیر واقعی و تیره ی!!!!
    در پشت دروازه هم فقط 2 نفر فیلم بردار هستن در حالی که هیچ جایه دیگه هیچ کس نیست!!!!!
    زمین های دو هم خوب کار نشده نسبت به فیفا!
    در وازه باناشون خیلی دیر میپرن مثلا من شوت میزنم یکدفعه وقتی فکر میکنم داره میره تو در 0.01 ثانیه ( !!!!! ) دروازه بانه عکس العمل نشون میده!!!!!!!
    دریبلینگ بسیار افتضاح هست!!!
    منوی بازی خیلی زشت و شلوغ و پلوغ هست!!
    راه رفتن بازیکن ها بعضی هاشون شبیه زنای حامله راه میرن!
    قسمت Bal بسیار پایین تر قسمت Be a Pro فیفا هست ( این غیر قابل انکار هست با اینکه شما میتونید بازیکن خودتون رو درست کنید ولی فیفا هم میتوانید بازیکن را در آن تیم انداخته و با او بازی کنید! همینطوری دوربین فیفا بسیار زیبا تر و واقعی تر و پر گرافیک تر هست یعنی وقتی توپ دستتونه بسیار زیبا کار شده اما دوربین pes زیاد تحرک نداره ولی PES را میتوان در بازیکن ساختن تحسین کرد! )
    باز هم ایراد از تور این بازی توری تو رفته و خمیده دارد در حالی که اصلا توی واقعیت همیشه اینطوری نیست نمیگم که فیفا تورش مثل واقعیته ولی هر چی باشه از این توز بهتره!
    تکل ها همه یک شکل هستن و بسیار آسان میتوان تکل کرد یعنی زمانی که جلوی پایه یارو تکل میکنی از پشت فرد مورد نظر توپ رو از جلوی پای فرد میکشه به طرف خودش!!!!
    در حالی که توی واقعیت بهترین دفاع ها می توانند همیچین کاری را کنند اما در فیفا هر دو حالت وجود دارد بستگی به حرفه ای بودن شما دارد!!!!!!!!
    فنت منوی بازی بسیار بچه گانه هستش!!!!!
    تیم هایه باشگاهی ای که ساپورت میکنه خیلی کم هست!!!!!
    یکبار داشتم با رونی میرفتم ناگهان گزارشگره گفت مالدینی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حداقل اسم ها رو درست میگفت!!
    تبلیغات کنار زمین بسیار کم هست یعنی فکر کنم 2 یا 3 ردیف بیشتر نباشد!
    باز هم ایراد از چمن : چمن بازی بسیار بی احساس و یک رنگ درست شده یعنی یکطرف یک دست سبز روشن است و یک طرف یک دست سبز تیره اما در فیفا بسیار عالی چمن ها را با هم ادقام کردند!!!!!
    در مواقع بارانی اصلا احساس نمی کنی که باران میاد!!!!
    یعنی وقتی توپ به زمین میخوره دوباره به هوا میره که این بسیار غیر واقعی هست اما در فیفا چنین چیزی صدق نمیکنه و آب روی چمن ها نمی گزارد که توپ به هوا برود و همونجا میمونه!!!!!!!
    توپ بازی بسیار سنگین هست!!!
    ولی توپه فیفا هم بیش از حد سبک هست
    گیم پلی خیلی کارتونی مانند هستش!!!
    در آخر باید بگم که گرافیک فیفا بسیار عالی تر از این باز هست!!!!!!
    ميتوني اصلا ديگه اينجا نياي !
    اعصابتو خورد نكن و برو فيفا بازي كن و حالشو ببر !
    با اينكه خود من هم تا قبل PES 2009 فيفا خور بودم و حالا هم هستم ولي بازي نكست جنريشن معجزه هست خدمت اونهايي كه ميگن موتور گرافيكي فيفا قوي تر هست بايد عرض كنم 180 درجه قضيه فرق ميكنه موتور گرافيكي و پردازش فيفا فوق العاده پايين هست طوري كه وقتي توپ حركت ميكنه در هوا با سرعت و تصوير يه لحظه سريع كشيده ميشه تصوير توي اون لحظه كاملا بلور ميشه و اين بلور شدن براي رندر شدن هست اگه بلور نشه رندر نميشه اين نشون ميده كه چقدر موتور گرافيكي بازي افتضاح هست ولي توي PES موتور گرافيكي واقعا فوث العاده هست ابيته باگ هاي گرافيكي چيزي هست كه حتي توي COD4 هم ديده شده ولي اينكه قدرت رندر كردن بازي توي PES عالي هست واقعا انكار ناپذيره در كل من حالا دستم به گيم پلي PES عادت كرده. در مورد مود BAL جوابي ندم بهتره مود BAL به قدري جذاب هست كه اصلا نيازي نيست به خاطر حرف شما بخوام ازش تعريف كنم كساني كه BAL رو بازي كردند به مقايسه شما ته دلشون مي خندن Be a Pro فيفا يخ ترين قسمت فيفا هست در حالي كه BAL اعتياد آورترين مودي هست كه توي يه بازي كامپيوتري تا حالا بازي كردم. حالا با دوربين ايناشم اصلا كاري ندارم. در كل جناب 779 حدود 75 درصد گفته هاي شما صحيح بود ولي 25 درصدش كه به اونها اشاره كردم از نظر من قابل قبول نيست بهتره مود BAL رو بيشتر بازي كنيد وقتي معتاد شديد بهش اون موقع مي فهميد چرا لقب يخ دادم به Be a Pro
    مرسي
    کسی نمیدونست؟اصلا کسی این توپ ها رو دانلود کرده؟
    please wait

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا یک سوال دارم و دیگه بحث رو کاملا تموم میکنم:
    به نظرتون PES به Fifa 09 توی کنسول های 360 و PS3 میرسه؟؟؟؟
    چون من خودم توی کنسول 360 بازی میکنم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منوي Manchester United

دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .........................................
    منوي بارسلونا
    [IMG]29 Barcelona menu[/IMG]
    دانلود :

کد:
    .................................................. ...
    منوي ronaldo

دانلود :
    کد:
    ............................................
    منوي Oasis
    .
    دانلود :
    کد:
    يا
    کد:
    .................................................. .............

10. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا یک سوال دارم و دیگه بحث رو کاملا تموم میکنم:
    به نظرتون pes به fifa 09 توی کنسول های 360 و ps3 میرسه؟؟؟؟
    چون من خودم توی کنسول 360 بازی میکنم.
    دوست من انگار شما دوست داري هميشه جنجال به پا كني !؟
    براي آخرين بار تذكر ميدم .......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •