دوست عزيز بفرماييد:
دوست عزيز بفرماييد:
نه دوست عزيز خوشبختانه همچين چيزي نداره !!!
با سلام
من 2 تا از بازي اين پيام مي دهيد.من با سرعت 2x يا 2.4 رايت مي كنم.داشبورد جديد هم روش نصب.داريو هم سامسونگ.منظورتون از داريو چيه?به نظرتون از مدل dvd نيست كه استفاده مي كنم?من DVD+RDLاز استفاده مي كنم.خواهشمندام يه راهنماي كامل كنيد?
لام
بچه ها هیچ جوره نمیشه وقتی داری بازی می کنی با هدست صدا رو بشنوی؟
چون یکی از بچه ها گفت هدست و هد فن فقط تو livr کار می کنه!؟
راستی من نو بازی gears of war 1 گیر کردم تاپیکی که مخصوص مشکلات بازی xbox360 باشه چیه؟ که اونجا مطرح کنم؟
آره اون فقط براي شنيدن صداي دوستاتو كساييه كه باهاشون ميحرفي ...
پس همينجا نگو من اشتبا كردم !!!
به لطف سيستم Search قويه سايت 2ساعت گشتيم اينو يافتيم !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by resident_evil; 27-02-2009 at 23:19.
دوستان
بازی ها هر کدام برای خودشون تاپیک مجزا دارن
بهتره همونجا مطرح کنید
موفق باشید
سلام
راستش من 3 هفته پيش xbox360مدل آرکيد خريدم ،
اما الان بر حسب شرايطي مي خوام اين کنسول رو بفروشم ،
11 بازي شاخ هم در سطح آکد داره و خود دستگاه هم 20 ساعت در طول اين 3 هفته بيشتر کار نکرده
از اولش هم نبايد ميگرفتم چون به کارم نمخورد ،حالا ديگه اينطوري شد
کنسول رو هم با لوازم جانبي 350 هزار تومن گرفتم و با اون 11 بازي چند بفروشم خوبه؟
و اينکه کسي تو اينجا خريدارش هست؟
يه سوال من ايكس باكسم پاله و البته آركيد و بدون هارد !
اين دمو اويل رو گذاشتم توش رفتم اجرا كنم يه صفحه اومد كه بايد دستگاه رو آپديت كني ! كه البته من ترسيدم آپديت نكردم چون اويله ژاپني نوشته بود اسمشو ... الان من آپديت بكنم يا نه ؟!؟ با توجه يه اينكه اون اسمش ژاپني بود و دستگاه من پاله ! و اينكه آپديت چقدر طول مي كشه ؟!؟
اين داشبورد جديد كه صحبتشه چجوري مي شه نصبش كرد با همين آپديت ها نصب مي شه ؟!؟ به نظرم بايد برم يه هارد واسش بخرم و اين داشبرد جديده رو بريزم موقع بازي صداي كنسول از صداي تلوزيون بيشتره !!!!!
پيشاپيش ممنون ....
هیچ آپدیتی ضرری نداره ولی اگر بازی ها را چک کنی و ix5 داشته باشی بن نمی شی. در مورد داشبورد جدید اگر لایو داری راحت دانلود می کنی. حتما دانلودش کن !![]()
خوب پس من آپديت كنم مشكلي پيش نمي آد ... فقط نگفتين آپديتش چقدر طول مي كشه ؟! حالا ما كه لايو نداريم چجوري داشبورد جديد رو بگيريم نصب كنيم ؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)