تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 535 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

با سلام دوستان من ویندوز 7 دارم و از اونجایی که این ویندوز شبیه ویستاست سوالم رو اینجا مطرح میکنم

من هنگام دانلود از بعضی سایت ها مثل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که آهنگ دانلود می کنم وسط دانلود کردن سرعتم به 0 میرسه . بعداز چند دقیقه دیگه دوباره سرعتم بر میگرده و دانلود شروع میشه . گفتم شاید از فایروال ویندوز یا نود32 باشه هردو رو غیرفعال کردم ولی بازهم درست نشد . با دوبرنامه orbit downloader و IDM هم امتحان کردم همینطوره . به نظر خودم وقتی حجم فایلهای دانلود شده به 800 کیلو به بالا که میرسه این مشکل پیش میاد

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اگه اينطور ميشه احتمالا مشكل از برنامه اي كه با ويستا مشكل داره و نميزاره سيستم خاموش يا ريستارت بشه.
    آحه خیلی وقته که برنامه ی جدیدی نصب نکردم.الان هم گه گاه اینطوری میشه.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آحه خیلی وقته که برنامه ی جدیدی نصب نکردم.الان هم گه گاه اینطوری میشه.
    بعضي از برنامه ها وقتي مشكل دار ميشن كه با برنامه ديگه اي اختلال پيدا ميكنن اگه ميتوني يه ويندوز جديد نصب كن و

برنامه هايي كه نصب ميكني آخرين نسخه هاشون رو بگير و رو ويستا نصب كن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. من ميخواستم ويندوز ويستاي لپ تاپ دوستم رو Restore كنم. دي وي دي اول رو گذاشتم و برنامه‌ي Restore بالا اومد ولي هر چي دنبال فايل Backup ميگشت ، پيغام ميداد كه اونو پيدا نميكنه. اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه مشکلی دارم فقط قول بدید بهم نخدین!!!!
    یه دوره ویندوز ویستا نصب کرده بودم و مدت 30 روزش تموم شد و عوضش کردم و ایکس پی ریختم. الان بعد از مدتها دوباره ویستا رو نصب کردم پیغام اکتیویشن میده. میشه راهنماییم کنید چی کار کنم. هر چی کرک و فایلایی که بمب زمان یا ساعت یا هر چی رو از کار میندازن امتحان کردم نشد، اینا مال قبل از اینه که مدت 30 روز تموم بشه. الان راهکاری نیست که بشه مشکلو حل کرد؟ فقط یه راه حل پیدا کردم که از طریق cmd بود که باید slmgr.vbs -rearm میزدی بود که زدم ولی همش acces denied میداد. ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری دوباره فعالش کنم

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

یه دوره ویندوز ویستا نصب کرده بودم و مدت 30 روزش تموم شد و عوضش کردم و ایکس پی ریختم. الان بعد از مدتها دوباره ویستا رو نصب کردم پیغام اکتیویشن میده. میشه راهنماییم کنید چی کار کنم. هر چی کرک و فایلایی که بمب زمان یا ساعت یا هر چی رو از کار میندازن امتحان کردم نشد، اینا مال قبل از اینه که مدت 30 روز تموم بشه. الان راهکاری نیست که بشه مشکلو حل کرد؟ فقط یه راه حل پیدا کردم که از طریق cmd بود که باید slmgr.vbs -rearm میزدی بود که زدم ولی همش acces denied میداد. ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری دوباره فعالش کنم
    سلام دوست عزیز خنده که جای خود داره اما باید درمورد مشکلت بگم که تو باید یه سریال اکتیو برای خودت پیدا کنی . به نظر من برو توی بخش سریال همین سایت ورژن ویندوزت رو بده ببین مشکلت حل میشه یا نه البته من یه ویندوز ویستا MRT دارم که بعد از نصب یه فایل کرک داره که مخصوص خودشه. اینو هم یادت نره که حتما برای اکتیو کردنش باید به اینترنت وصل باشی . یه سر به آدرس زیر هم بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن دور ویستا رو یک خط قرمز بکش برو روکار 7

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اینجا قبلا مطرح شده..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام میشه بگین این چه پیغامیه که همیشه موقع اجرا شدن ویندوز میده ؟

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

من اگر بخواد بعضی درایو هامو مخفی کنم یا روش رمز بزارم چی کار کنم توی ویندوز ویستا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

سلام ...جدیدا تو ویندوز ویستای من بعضی فایلها اجرا نمیشه ... مثل setting PES 2009 یا setup GTAIV یا setup adobe flash player یا ...

چی کار کنم ؟؟ ؟ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •