کسی از دوستان بلده که بگه چه جوری می تونم اس ام اس هامو با lg pc suite نگه دارم؟ اگه بگه جوابمو ممنون میشم...میرم تو مسیج lg pc suite ولی هیچی از اس ام اس هامو نمیاره...چی کار باید بکنم؟
کسی از دوستان بلده که بگه چه جوری می تونم اس ام اس هامو با lg pc suite نگه دارم؟ اگه بگه جوابمو ممنون میشم...میرم تو مسیج lg pc suite ولی هیچی از اس ام اس هامو نمیاره...چی کار باید بکنم؟
سلام
کسی هست به ویوتی مموری microSDHC Class 6 اندخته باشه؟
دوست عزیز اون برنامه توpc suit فقط برای ایمیل ساخته شده و متاسفانه اس ام اس هارو از اونجا نمیشه دید و سیو کرد برنامه ای هم برای این کار پیدا نکردم![]()
با سلام خدمت همگی دوستان
من آخر به طور قطع متوجه نشدم ke بهتره یا ku ????
اصلا ke زیاد به طور رسمی شناحته شده نیست انگار
یه نکته دیگه چرا نسل 2.5 در اون به کار رفته
هر چند تو ایران شاید کاربرد نداشته باشه
اما k800 نسل 3 داشت (feb 2006
این خیلی عجیبه
نکته دیگه باطری هر دو یکسانه اما زمانه مصارفشونه که فرق داره
اینم عجیبه یعنی به خاطر فلش زمان مکالمه هم تغییر میکنه؟؟؟
من یه خورده به ke شک دارم
از دوستان خواهش میکنم به طور واضح و آشکار راهنمایی کنند.
سلام به ke شک نداشته باش.
نسل 3 بودن مزیت برای یه گوشی حساب نمیشه چون نسل سه فقط تو آمریکا به درد میخوره. و گوشی که هدفش فروش در آسیاست نیازی به نصب چیپ ست و کیت نسل 3 نیست.
در مورد k800 اگه میخای بگی که سال 2006 نسل 3 ساخته کار شاخی کرده اینطور نیست ال جی سال 2003 مدل lg u8150 با نسل 3 وارد کرده.
Ke و ku هیچ تفاوتی با هم ندارن بجز در کاور لنز و فلش زنون و ونسل 2.5 و مصرف باطریشون مثل همه و مصرف زیاد یه گوشی به طرز استفاده صاحب گوشی بستگی داره انو یکی از کسایی که هم خودش ویوتی داشت و هم یکی از فامیلاش با هم تست کرده بود.
من الان که گوشیم تعمیره ولی وقتی داشتم و وصل میکردم به کامپیوتر حافظه ی گوشی رو نمیشناخت و و فقط رم 2گیگی که داخلش بود رو نشون میداد و نمیتونستم عکسایی که داخل حافظه ی خود گوشی بود ببینم!
میخوام بدونم چرا اینجوری بود؟
درضمن اگه درپوش لنز بسته بود و گوی رو روشن میکردم وقتی میخواستم فیلم یاعکس بگیرم گوشی هنگ میکرد! حتما باید از اول درپوش لنز باز میبود!
فکر کنم بخاطر همین ku اصلا درپوش لنز نداشته!
فعلا که فقط امیدم به اینه که با فلش به یه ورژن جدید مشکلاش حل بشه
با سلام
من می خواستم این گوشی را بخرم. البته نوکیا 6220 هم مد نظرمه! لطف کنه یکی بگه اگه از ke990 خیلی کار کشیده نشه، باطری اون چند روز می مونه؟ راسته می گن هر روز باید زد به شارژ؟ این مشکل تیک زدن تو فیلم برداری هم زیاد شنیدم و گفته شده. آیا همه این مشکل رو دارند؟
لطفاً راجع به زمان شارژ بیشتر توضیح بدید چون خیلی خیلی برام مهمه.
با تشکر
مشکل فیلم برداری که با یه رم های اسپید اصل حله ...شارژ هم نگهداریش بستگی به میزان کار کردنت با گوشی داره ....متغییره...
یعنی با یه رم کلاس 6 مشکل تیک زدن فیلم درست میشه ؟
بله دوست عزیر!یعنی با یه رم کلاس 6 مشکل تیک زدن فیلم درست میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)