دوستان دیروز حسابگر واسه کیا قطع بود ؟
من از دیروز عصر ساعت 6 تا امروز صبح ساعت 8 قطع بود .
( مرکز فجر )
دوستان دیروز حسابگر واسه کیا قطع بود ؟
( مرکز فجر )
Last edited by Oracle_Eldorado; 23-02-2009 at 20:16.
اینجا مشکلی نداشتیم. مرکز امام
من کلا سه چهار روزه بگم قطعم بهتره . امروز زنگ زدم گفتن فقط مرکز دانشگاه اینجوریه و اومدیم درستش کنیم از این چرندیات . حالا کمی بهتر شده ولی مثل قبل نیست.
امین کلا حسابگر قاطی داره من یک ماه رفتم 1 مگ گرفتم سرعتم از 50 بالاتر نمیرفت.. بعد رفتم دوباره کردمش 512 یک هو سرعت دانلودم رفت رویه 120..!!سلام
دیگه من این رو نمیدونم چیزی بود که وقتی زنگ زدم شرکت به من گفتن!!
من گفتم به اونا که دوستمم همسایمونه و مشکل داره طرف گفت فقط بعضی ها مشکل دارن...!!!!
در ضمن اکونت پریمیوم راپید رو هم دارم و برنامه ی های internet download manager , metaproducts mass downloader , flashget رو تست کردم مشکل داشته! سایت دیگه رو تست نکردم ولی فکر نکنم مشکل از راپید باشه! یه عمر از راپید دانلود کردم مشکلی نداشت و راپید هم این قدر سرورهاش قوی هست که نمیشه به اون شک کرد!! ولی واسه اطمینان سایت های دیگه رو هم تست میکنم حتما...
امروز بازم زنگ زدم شرکت ماشالله مشکلم رو به 4 نفر اوضیح دادم!! : دی اخرشم طرف گفت به اقای کرانی میگم یوزر شما رو چک کنه ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه! حالا بازم امشب تست میکنمش...
به نظرتون ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟!!
راستی نگفتین سرعت دانلود صبانت حدودا چه قدره؟!
ممنون
باید بری شرکت و اونجا یکمی گردو خاک کنی تا برات درستش کنن.. بهشون بگو اکانتتو عوض کنن.. به احتمال زیاد مشکل از ارتباطی هست که مخابرات برقرار کرده..
هنوز کسی کارش با تلفن راه نیوفتاده که تو دومیش باشی.. رفتی شرکت برو پیش اون مرد کچله .. اون کارتو راه میندازه..
راستی از فکر صبانت هم بیا بیرون..
نه نمیتونی..اشتراک حجمی من اگه یک ماهش بگذره ولی اعتبار هنوز تموم نشده باشه میتونم بازم وصل شم ؟
من کلا سه چهار روزه بگم قطعم بهتره . امروز زنگ زدم گفتن فقط مرکز دانشگاه اینجوریه و اومدیم درستش کنیم از این چرندیات . حالا کمی بهتر شده ولی مثل قبل نیست.مال من که بهداری هستم قطع نبود.. اما دوستم که 22 بهمن هستند دیشب قطع بود..دوستان دیروز حسابگر واسه کیا قطع بود ؟
( مرکز فجر )
چرا ما نمیتونیم از تورنت با سرعت خوب دانلود کنیم ؟
دوست عزیز تورنت بستگی به فایلش داره .
بعضیاش سرعتش واقعا محشره .
بستگی به Seeder داره .
هرچی بیشتر باشه ، سرعت دانلود هم بیشتر میشه .
اینارو میدونم دوست عزیز . اما با حسابگر اصلا سرعتم بالاتر از 7-8 kb نمیره . مثلا 1024 هم دارم خیر سرم . بهترین تورنت رو هم امتحان کردم اما هیچ توفیری نکرد .
دوستان
خواهشا بحث تورنت رو تو تاپیک زیر انجام بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید برادران این یعنی چقدر دیگه مونده ؟
62,663.91
( حسابگر )
دوستان خبر دارین حسابگر اینترنت هوشمند زده
برید تو سایتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)