تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 416 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه nickhill's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انیمه ی این قسمت بد نبود ولی به نظرم تازگی ها انیمه یه جورایی لوس شده مخصوصا قضیه تمرین ناروتو با قورباغه ها
    تو مانگا هم به نظرم کار ناگاتو دیگه تمومه چون خودش به نظر خیلی ضعیف می اومد تنها قدرتش رو کنترل اون عروسکاس چاکراشم داره تموم می شه فقط اول باید اون دختره رو شکست بدن شاید اون جنگه سخت باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Soul Society

پيش فرض

انیمه ی این قسمت بد نبود ولی به نظرم تازگی ها انیمه یه جورایی لوس شده مخصوصا قضیه تمرین ناروتو با قورباغه ها
    تو مانگا هم به نظرم کار ناگاتو دیگه تمومه چون خودش به نظر خیلی ضعیف می اومد تنها قدرتش رو کنترل اون عروسکاس چاکراشم داره تموم می شه فقط اول باید اون دختره رو شکست بدن شاید اون جنگه سخت باشه
    خوب اون که کارش تموم شده هست
    ببینم چی می تونه کاغذ خراب کنه
    خوب معلومه اب و اتش اگر این دو عنصر باشن دیگه جای غمی نیست تازه کاپیتان یاماتو با تکنیک هوکاگه اول حتما می خورتش کاش حداقل مانگا رو 4 روز یکبار می دادن ببیرون!
    انیمه هم منم نظرم همینه لوس شده و دارن کشش می دن بیش از حد!

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

واوو چه خوبه ادم یک دفعه مییاد 2 تا قسمت با 2 تا مانگا پشت هم می خونه کاش همش تند تند میومد که انقدر ما انتظار نکشیم خیلی قسمت های خوبی بود ولی بهترم میشه فعلا که مانگا رو خیلی خیلی دارن طولش می دن انشا... زود این قضیه پین تموم بشه البته شاید می خوان به مانگا 500 برسون و بعد تممش کنن!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ژاپنی هام تنشون به تنه ایرانیا خرده هی دارن این مانگا و انیمه رو بهش آب می بندن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Narutofans.ir

پيش فرض

نه خیر این پولا زیادی سرشون رو بند کرده...اگه همینجور پیش برن مانگا 700-800 چپتر جلوتر میوفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Narutofans.ir

پيش فرض

هار انیمه باحالتره...توی مانگا جنگ کاکاشی و کاکوزو آب دوغی بود بعد اون جوتسوی یاماتو و ناروتو رو نفهمیدم چی شد ولی تو انیمه فهمیدم...
    مانگا ماسمالیه

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

فکر کنم باید مانگا و انیمه رو با هم دنبال کنیم.چون بعضی موقع ها یکی از این دوتا بیشتر به جزئیات میپردازه.

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

فکر کنم باید مانگا و انیمه رو با هم دنبال کنیم.چون بعضی موقع ها یکی از این دوتا بیشتر به جزئیات میپردازه.
    نه اخه اینطوری هم نمیشه چون اگر ادم مانگا های جلوترو نبینه اصلا فایده نداره الان من مانگای ین قسمت های انمیه رو قبلا خوندم دیگه بیخیالشون شدم و مانگای جدید و انیمه جدید این راه منه
    انیمه هم که واقعا .... ادم اعصابش خورد میشه بلیچ پیشروی می کنه هی و وقتی یگه مثلا هر 4 شنبه میاد قسمتش برای دانلود من ساعت 1 صبح 4 شنبه می بینم توی تورنت اماده برای دانلود هستش ولی ناروتو میگه 5 شنبه میاد ولی میبینی جمعه بعد از ضهر تازه اماده برای دانلود هستش!
    بچه ها بیاد کمک مالی کنیم به این کیشی موتو خسیس!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که هم مانگا هم انیمه رو از narutocentral دانلود می کنم,تو ژاپن به ساعت ما 1:30 ظهر که نشون می ده این 11-10 شب برای دانلود می ذاره خوبیشم اینه که تو مگا آپلود می ذاره که قابلیت رزیوم داره
    Last edited by nickhill; 26-02-2009 at 15:51.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

narutocentral این دفعه دیگه ترکوند الان ساعت 6:30 هست که گذاشته .رفتیم واسه دانلود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •