انشالا واست کار بکنه و موقت نباشه
انشالا واست کار بکنه و موقت نباشه
من که گیتار نمیخوام!! پست یه بنده خدا بود من جواب دادم حالا این پیام و مجید اسم فروشگاس یا یکی از بچه
های فرومه؟؟ ادرس داره یا سایت؟
من هم واسه همون بنده خدا نوشتم ولی از نقل قول پست شما استفاده کردم
این دو تا فروشنده تو سایت بازیسنتر هستن خودشم مطمین هستن
منظورم اینکه من مانیتور دیگه ای نمی خرم با همین مانینتور ارزش داره ایکس باکس بخرم؟
چرا ارزش نداره..! خوبم ارزش داره.. فقط اگر از مانیتور ها و tv های با کیفیتتر استفاده کنی.. کیفیت بهتری بهت میده که از این کیفیت تعجب خواهی کرد..منظورم اینکه من مانیتور دیگه ای نمی خرم با همین مانینتور ارزش داره ایکس باکس بخرم؟
دوستان من تازه xbox
خریدم میشه توضیح بدین چطور بازی رو روی هارد کپی کنم ؟
بعد از قرار دادن دیسک درون کنسول روی مشخصات دیسک برید و دکمه ی Y رو فشار بدید تا منوی Game Details باز بشه، حالا گزینه ی سوم که برای install کردن بازی روی هارد هست رو انتخاب کنید.
دوستان همونطور که گفتم دستگاه درست شده خود به خود!!
دیشب گیرز او وار 2 و miror edge رو خریدم..اولی رو که تو دستگاه میذارم یخورده که از بازیش میگذره همه جا یهو شطرنجی میشه و قاطی پاتی میشه که نشونگر اینه که لحیمای جی پی یو قطع و وصل میشن
دومی رو هم نیم ساعت بازی میکنم هنگ میکنه
به نظر شما دستگاه داره برای همیشه از بین میره؟؟هیچ کاری نمیتونم براش انجام بدم؟!
الان درش باز هستش و جلوی جی پی یو هم یه فن گذاشتم که سرعت انتقال هوا بره بالاتر
آقا پیمان میشه دقیق گزینه ها رو بنویسین من باز پیدا نکردم
در قسمت My xbox360 برو روی قسمتی که عکس بازی + آماده اجرا کردن بازی هست. بعد به جای اینکه A را بزنی بری توی بازی Y را بزن. اونجا لغت INISTAL کاملا واضح هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)