تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 649 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من چند تا سوال واسم پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید این همه صفحه رو نمیشه دوباره مرور کرد.
    1- incoming message rington کجاست من نتونستم پیداش کنم؟
    2- چند تا عکس رو چه جوری با هم سند کنم؟
    3- هر دفعه واسه بلوتوث سرچ می کنه خیلی وقت گیره راه حل نداره؟
    4- صدای اسپیکرش خیلی ضعیفه وقتی تو جیبمه و تو خیابون هستم اصلا متوجه نمی شم چی کار باید کرد؟
    5-نور صفحه رو چه جوری زیاد کنم خیلی تاریکه.

1-نمیدونم چیه(خوب نمی دونی بسه چی جواب میدی؟ آخه حوصلم سر رفته بود)
    2- تو ویندوز موبایل نمی تونی چنتا فایل رو مارک کنی بفرستی (البته تجربه از یه ویندوز موبایل دیگس)شاید با نرم افزار بشه یه کاری کرد باز من نمیدونم (نگا هیچی حالیش نیست حرفم می زنه)
    3- ا چه جالب فکر کنم از ویندوزموبایل باشه با نرم افزار حل شه شاید
    4-اینو میدونم ،یکی از بچه ها یه نرم افزار گزاشته بود که صداشو تا یه جاهایی بلند می کرد تو پستای قبلی بگرد تو پست اولم یه نگاه بنداز دوستمون چیزای بدرد بخور رو می زاره اونجا تازه هم آپش کرده (دستش درد نکنه) حتمی چیزای بدرد بخوری توش پیدا می کنی البته اگه زمان لینکا تموم نشده باشه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من چند تا سوال واسم پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید این همه صفحه رو نمیشه دوباره مرور کرد.
    1- incoming message rington کجاست من نتونستم پیداش کنم؟
    2- چند تا عکس رو چه جوری با هم سند کنم؟
    3- هر دفعه واسه بلوتوث سرچ می کنه خیلی وقت گیره راه حل نداره؟
    4- صدای اسپیکرش خیلی ضعیفه وقتی تو جیبمه و تو خیابون هستم اصلا متوجه نمی شم چی کار باید کرد؟
    5-نور صفحه رو چه جوری زیاد کنم خیلی تاریکه.
    همون زنگ اس ام اس هستش.هرجا که تنظیمات زنگ گوشی رو انجام میدی,همونجا هم این تنظیم وجود داره.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همون زنگ اس ام اس هستش.هرجا که تنظیمات زنگ گوشی رو انجام میدی,همونجا هم این تنظیم وجود داره.
    می دونم زنگ اس ام اس هست. اونجایی که که زنگ تلفن رو انتخاب می کنم این گزینه نیست. فقط mms و email هست.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها قسمت موزیک پلیرشو طراحی کردم

این نحوهی جسته جو تو آلبوماست یعنی از اون دور میاد به وسط رو به بالا که میرسه کاملا ساف می شه بعد زیر نوار start که اون بالا هست محو میشه:

عکس:

این حالت هم بعد از انتخواب آلبوم ایجاد میشه یعنی کاور آلبوم مثل یه در باز میشه و زیرش( تو اون صفحه سیاهه)اسم ترک های آلبومو مینویسه اون دکمه های کنترل موزیم هم بهصورت کشویی از زیر صفحه بالا میان

حالا مشکلی که اینجا دارم(همونطور که از عکس پیداست)اینه که نمی تونم آهنگارو به پلیر بشناسونم و فقط کاور آلبومو نشون میده
    عکس:

5. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان من این رو توی یک سایت خارجکی یافتم.خودتون پیگیرش باشید و ببینید به کارتون میاد یا نه:

TouchFLO3D 2 For Xperia X1

نوشته تقریبا بدون باگ هست.

The TouchFLO3D 2 user interface (UI) is certainly pretty and interesting. Fortunately for Xperia X1 owners, the folks over at XDA-Developers have managed to get a ROM for the Sony Ericsson Xperia X1 that has this UI. The good news is that it’s mostly bug-free and doesn’t come with Opera Mobile, allowing users to download whichever version of Opera Mobile that they wish. As usual, remember that flashing your mobile phone is risky business, and you wouldn’t enjoy holding a bricked Xperia X1 very much, so exercise caution at all times if you decide to try this.

این هم سایتی که لینک بهش داده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیدا کنید پرتقال فروش را.
    ps: راستی چرا این تاپیک X1 بالا نمیاد.این رو 100 بار تا حالا گفتم ولی جوابی نشنیدم.

7. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peymanmo6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اصلاً می دونید چیه ؟
    اینا رو همه الکی نوشتن ، اکسپریا دوربینش 12 اما الکی نوشت 3.15
    آخه هم دورین 3.15 اکسپریا از دوربین 5 امنیا بالاتره ، هم سی پی یو 528 اکسپریا از سی پی یو 624 امنیا بالاتره ، هم صفحه 3 اینچی اکسپریا از صفحه 3.2 اینچی امنیا بزرگتره ، هم اکسپریا موشن سنسور داره اما به کسی نگفتن که چشمش نکنه ، هم 500 گیگ حافظه جانبی داره ، اصلاً هرچی تره مال اکسپریا... بقیه گوشیا رو برای خنده ساختن....
    حال کردین ؟
    اکسپریا همه چیزش از همه سر تره....
    تنها مشکلش اینه که سونی اریکسونه ، اما نمی دونم چرا htc ساختتش
    نه اینکه فکر کنید سونی اریکسون بلد نیست ppc بسازه ها نه...... حوصله نداشتن دادن htc ساخت...
    دوست من سعی کن اول از ایده دیگران استفاده نکنی (منظورم عکس و لوگوی جوکر خدا بیامرزه)، یعدشم بدون آدم وقتی از بابت چیزی مطمئن نیست هی واسش دلیل میاره، من هیچوقت وقتمو نمی ذارم برم کلوپ omnia از x1 تعربف کنم، چون واسم مثل روز روشنه.
    Take care

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من سعی کن اول از ایده دیگران استفاده نکنی (منظورم عکس و لوگوی جوکر خدا بیامرزه)، یعدشم بدون آدم وقتی از بابت چیزی مطمئن نیست هی واسش دلیل میاره، من هیچوقت وقتمو نمی ذارم برم کلوپ omnia از x1 تعربف کنم، چون واسم مثل روز روشنه.

take care

پست پاک شدددددددددددددددددددددددد ددددددددد!
    Last edited by Hamid..God; 25-02-2009 at 14:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من این رو توی یک سایت خارجکی یافتم.خودتون پیگیرش باشید و ببینید به کارتون میاد یا نه:

touchflo3d 2 for xperia x1

نوشته تقریبا بدون باگ هست.

the touchflo3d 2 user interface (ui) is certainly pretty and interesting. Fortunately for xperia x1 owners, the folks over at xda-developers have managed to get a rom for the sony ericsson xperia x1 that has this ui. The good news is that it’s mostly bug-free and doesn’t come with opera mobile, allowing users to download whichever version of opera mobile that they wish. As usual, remember that flashing your mobile phone is risky business, and you wouldn’t enjoy holding a bricked xperia x1 very much, so exercise caution at all times if you decide to try this.

این هم سایتی که لینک بهش داده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیدا کنید پرتقال فروش را.
    ps: راستی چرا این تاپیک x1 بالا نمیاد.این رو 100 بار تا حالا گفتم ولی جوابی نشنیدم.

من این لینکی که دادی رو یه سر زدم ولی اونجا فقط چنتا رام باسه اسپریا دیدم(البته چون عجله داشتم درست درمون نگشتم) میشه بگی شماره ی پستش چنده
    لنداسکیپم داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستس رزولویشن پرو 2 هم wvga روش تاچ فلوی جدید ریختن که یه سری چیزاش فرق میکنه به نظرتون باسه اکسپریا هم می یاد؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی بچه ها دوستم یه باکس برا PPC خریده که WM و کلا رام پاکت پی سی رو پاک میکنه جاش Mac آیفونو میریزه یعنی مثلا اکسپریا داری ولی روش Mac سواره و می تونی برنامه و تم و کلا همه چیز آیفونو روش بریزی کلا یعنی دیگه PPC ندازی و گوشیت آیفونه باحاله نه من خودم HTC Touch همین دوستمو دیدم روش ریخته بود خیلی باحال بود همون ایفون تو یه مانیتور کوچیکتر جالب تر اینکه گوشی هیچ مشکلی با این سیستم عامل نداشت و کم نمی یاورد بدون باگ هم کار می کرد فقط دکمه های رد و پاسخ به تماسش از کار افتاده بود
    تازه با مانیتور غیر خازنی هم مشکلی نداشت فقط مولتی تاچ پریده بود

13. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •