تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 755 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

همه اینایی که فرمودین درسته.ولی 1215 رنگ آبی(کارتریج نو) رو پر رنگ تر میزنه.
    البته ممکنه در شارژ های بعدی حل بشه بره.یا شایدم بد تر بشه.
    سلام دوست عزیز
    نسبت به چی پر رنگ تر میزنه نسبت به یه پرینتر مشابه یا نسبت به رنگی که توی مانیتور میبینید یا نسبت به رنگی که اسکن کردید یا نسبت به کانفیگ پیجش
    و وقتی کارتریجی رو شارژ میکنید دیگه نمیتونید روی رنگ اون حساب باز کنی
    و همینطور وقتی کارتریج تون تاریخ گذشته میشه
    موفق باشی

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

واسه نصب پرینتر HP1020 به مشکل زیر برخورد کردم . روی دو تا سیستم چک کردم که هر دو سیستم ها این error رو در قسمت notification Area اعلام کردند ."usb device not recognized
    کابل رو به هر پورت که متصل میکنم همین پیغام خطا رو میده.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
    با سپاس
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز
    فکر میکنم که کابل USB مشکل داره سعی کنید از یه کابل خوب یا کابل اسکنر (معمولا این کابلا درست هستن) استفاده کنید و همینطور وقتی پرینتر وصل هست توی Device Manager پورتی که درست شناسایی نشده رو پاک کنید و بعد اول درایور رو نصب کنید و سپس کابل USB وصل کنید
    موفق باشید

3. این کاربر از raminrt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض توکل به خداوند بخشنده

این کار رو تکرار نکنین.کاغذ مخصوص جوهر افشان رو هیچوقت توی لیزری استفاده نکنین.لیزری کاغذ گلاسه مخصوص به خودش رو داره.
    کاغذ معمولی هیچ مشکلی رو بوجود نمیاره ولی هر کاغذی هم خوب نیست.
    بهترین کاغذ معمولی برای لیزری،کاغذ Paper One سرمه ای هستش.قیمت هر بسته 500 تایی هم حدود 4 تومنه.

نگفتید چطور میشه درستش کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض يك تجربه

من هم پرينتر جوهر افشان اچ پي مدل اف 2180 دو كاره را هفته گذشته خودم شارژ كردم. كيت شارژ را گرفتم البته فقط براي رنگ سياه دو رنگ سياه ده ميلي هر كدام داخل هر سرنگ به همراه قطعات هواگيري . رنگهاي ديگر را هر رنگ زرد قرمز آبي را داخل يك ظرف نوشابه خالي كوچك ريخته فروشنده به من داد و گفت كه تنها از كيت شارژ رنگ سياه و قطعات هواگيري ان مي تواني براي شارژ ديگر رنگها استفاده كني و لازم نيست پول اضافي براي كيت رنگهاي ديگر بدهي و البته هم درست مي گفت آدم با انصافي بود طرز شارژ را هم گفت من 17000 هزار توان براي كيت شارژ رنگ سياه و 8000 هزار توان براي رنگهاي ديگر در مجموع 25000 هزار توان دادم بعد از شارژ رنگها كمي تفاوت كرده بود اولش من فكر مي كردم از شارژ بد من است دوبار هم هوا گيري كردم و چند برگ هم از قسمت خود نرم افزار پرينتر پرينت گرفتم رنگها هر بار بعد از پرينت بهتر مي شد ولي بعد به جوهرها ها نگاه كردم و فهميدم دليلش اينست كه جوهري مثل جوهر كارخانه را اصلا نمي توان پيدا كرد رنگهاي بيرون هر چند خوب باشند مثل خود كارتريج نمي شود رنگها بعد از شارژ تغير ميكنند اين اجنتاب ناپذير است ولي من الانش هم راضي هستم من معمولا براي پرينت عكس معمولا عكسهايي كه خيلي دوست دارم از كاغذ مخصوص چاپ عكس استفاده مي كنم كه وقتي عكس روي چاپ مي شود واقعا بسيار زيبا و با كيفيت مي شود حتي بعد از شارژ. ولي روي كاغذ معمولي به دليل پخش جوهر اصلا كيفيت عكس خوب در نمي ايد و ادم فكر مي كند عيب از دستگاه است.
    تنها مشكل دستگاه من نتوانستم ام راهي براي ريست كردن چيپست كارتريج پيدا كنم مثل اينكه چيپستي براي اين مدل وجود ندارد .
    ولي در كل من از اين دستگاه كه براي استفاده خانگي از ان استفاده ميكنم بسيار راضي هستم نسبت به قيمتش كيفيت واقعا خوبي دارد و خودم هم مي توانم ان را شارژ كنم .

6. 3 کاربر از 123list بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پست ویرایش شد.......
    Last edited by Senator_F; 25-02-2009 at 21:28.

داره خودمونی میشه daniel45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Outer Heaven

پيش فرض مشکل در چاپ

من چند سال میشه که از پرینتر CX4900 EPSON استفاده میکنم تا به حال هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم. حالا ویندوزم رو عوض کردم درایو پرینتر رو هم نصب کردم. هر چیزی رو میخوام پرینت کنم ارور میده اینم عکسش:

وقتی هم روی Show me the message کلیک میکنم یه صفحه میاد مینویسه Fatal Error بعد یه گزینه Return داره اون رو که بزنم برمیگرده و هیچی رو هم پرینت نمیکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

14 شارژ تونر 49a

من تونر 1300 گرفتم مي خوام ببينم ميشه توي كارتريج 1320 هم ريخت - و اگه امكانش باشه نحوه شارژش هم بهم بگييييييد
    خواهش ميكنم

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه پرینتر رنگی لیزری خونگی بخرم . قیمت تا 250 .
    یه پرینتر اچ پی دارم که کارتریج خریدنش مصیبته هر دفعه باید 50-60 تومن بدم هم اینکه سرعتش پایینه .
    هرکی تو این مایه ها خرید کرده و راضیه لطف کنه راهنمایی کنه . خدایی حال تحقیق و سرچ ندارم . مرسی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یک پرینتر بخرم که بتونه روی سی دی با کیفیت خوب چاپ کنه یعنی رنگ ها روی سی دی پخش نشه و بشه بعد از چاپ سی دی رو با آب شست.
    لطفا یه مارکه خوب معرفی کنید که تهیه جوهر و ... آسون باشه.
    راستی اگه بتونه رنگه سفیدو چاپ کنه خیلی عالیه.
    یه همچین پرینتری میخوام نظر شما چیه لطفا منو راهنمایی کنید.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه پرینتر رنگی لیزری خونگی بخرم . قیمت تا 250 .
    یه پرینتر اچ پی دارم که کارتریج خریدنش مصیبته هر دفعه باید 50-60 تومن بدم هم اینکه سرعتش پایینه .
    هرکی تو این مایه ها خرید کرده و راضیه لطف کنه راهنمایی کنه . خدایی حال تحقیق و سرچ ندارم . مرسی .

Hp cp1215 با قیمت حدودا 220 تومن.
    هزینه شارژ کارتریج هر کدوم 30 تومنه و 1400 صفحه میزنه.

13. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •