قلم رو روي فايلي كه مي خواي بفرستي نگه دار
Beam file رو بزن
قلم رو روي فايلي كه مي خواي بفرستي نگه دار
Beam file رو بزن
نمیدونم شاید هم بلد نیستمولی تنظیمات بلوتوثش خیلی اسونه من نمیدونم چرا نمیشه !
اقا ممنون من Beam رو نمیدونستم چیه . حالا ساعت رو چطوری به گوشی بشناسونم . سرچ که میکنه MBW-150 رو میاره اسمش رو هم میزنه ولی انگار از طرف گوشی امواج ارسال نمیشه برای ساعت تا تاییدش کنه !
بهتره بری تو تاپیک موبایلستان عضو بشی اونجا مهران هست با خوراکی که خیلی خوب به سوال دوستان جواب میدن البته مشکل تو با mbw-150 که نمیدونم اگه کسی نداشته باشه بازم می تونه به سوالت جواب بده؟
لینک تاپیک:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=54121&page=85
Last edited by Hamid..God; 23-02-2009 at 23:31.
دوست عزیز تو add divice add کن و برو تو advance و کامل گزینه هارو بزن...اگه وقت کنم فردا تصویری بهت نشون میدمیه مقدار درگیر کارامم
سلام حسام جان. من همه اینایی که گفتی انجام دادم حتی پیغام وصل شدن گوشی به ساعت هم میاد که گزینه Advance میاد گوشه چپ صفحه ولی اصلا تو صفحه partnership setting هیچی نمید فقط جلوی Display Name میزنه MBW-150 و هر چی Refresh رو میزنم اتفاقی نمی افته . در قسمت Mode هم من هر دو تا گزینه رو تیک زدم خلاصه اصلا جواب نمیده تا اینکه الان هم سرچ کردم تو اینترنت دیدم بهههههله اونور هم همین مشکل رو دارن ! اینم لینکش ببین راه حلی چیزی توش ننوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویری از چیپ گرافیکی که تو اکسپریا هست
![]()
2300 کامپیوتره قبلی من یه 400 روش بود الانی 5500!!!!!!!!!!!!!!!!!
64 400
این
128 2300
پس چرا از این چیپ ست به غیر از پخش ویدئو استفاده ی دیگه ای نمی کنن مگه این از همون نیست که رو psp سواره خوب یه بازی یه بدرد بخور هم براش بسازن دیگه من با همون 64 کلی بازی توپ داشتم حالا نمی تونن باسه یه موبایل یه بازی بدن نصف اون گرافیک رو داشته باشه ؟ رمش هم که 256 بابا کافیه دیگه حالاcpu یکم ضعیفه ولی حقش این بازی ها نیست بابا اینارو p990 هم اجرا می کنه !!!
من چند تا سوال واسم پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید این همه صفحه رو نمیشه دوباره مرور کرد.
1- Incoming Message rington کجاست من نتونستم پیداش کنم؟
2- چند تا عکس رو چه جوری با هم سند کنم؟
3- هر دفعه واسه بلوتوث سرچ می کنه خیلی وقت گیره راه حل نداره؟
4- صدای اسپیکرش خیلی ضعیفه وقتی تو جیبمه و تو خیابون هستم اصلا متوجه نمی شم چی کار باید کرد؟
5-نور صفحه رو چه جوری زیاد کنم خیلی تاریکه.
![]()
Last edited by M@hdi-B; 24-02-2009 at 13:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)