در گفتگو با ایسکانیوزحیدری: بازیکنان برق به داور گفتند پنالتی بگیر او هم گرفتتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به صحنه پنالتی دیدار با برق شیراز گفت: بازیکنان برق به داور گفتند پنالتی بگیر او هم گرفت.سپهر حیدری روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: با تمام احترامی که برای حاجی پور قائل هستم اما داوری در این دیدار اشتباهات زیادی داشت و اعلام پنالتی هم جزء این اشتباهات بود.
وی ادامه داد: خطایی که داور اعلام کرد اصلا پنالتی نبود چرا که معتقدم اصلا خطایی رخ نداد ه بود جالب تر آنکه ابتدا کمک داور خطا را بیرون محوطه اعلام کرد اما وقتی بازیکنان برق گفتند پنالتی شده داور نیز به حرف آنان پنالتی اعلام کرد.
وی افزود: برخوردی که بین بازیکنان حریف و رضایی انجام شد بعد از دفع توپ بود و اطمینان دارم که به هیچ وجه ان صحنه پنالتی نبود.
مدافع تیم پرسپولیس عنوان کرد: داور به دلیل شعارهای تماشاگران تمرکز خود را از دست داده بود و من به فرید عابدی مهاجم برق گفتم که داور از حالا فقط به نفع شما سوت خواهد زد که همین طور هم شد.
حیدری گفت: در ده سالی که فوتبال بازی می کنم زمینی به بدی زمین حافظیه شیراز ندیده ام و به همین دلیل اصلا نتوانستیم خوب بازی کنیم.
وی در پایان اظهارداشت: تمام تلاش خود را برای اینکه بتوانیم دوباره به پیروزی های متوالی دست پیدا کنیم انجام خواهیم داد زیرا به هماهنگی خوبی رسیده ایم

سپهر حیدری روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: با تمام احترامی که برای حاجی پور قائل هستم اما داوری در این دیدار اشتباهات زیادی داشت و اعلام پنالتی هم جزء این اشتباهات بود.
جواب بصورت نقل قول