دوستان به نظرتون X1 با قیمت فعلی، خریدش منطقی و به صرفه هست یا مثل Omnia کمتر از 450 تومن هم خواهد شد؟ البته منظورم در کوتاه مدت هستش. کلا با توجه به ارزش در مقابل قیمت پرداختی و وضعیت بازار، خریدنش رو با قیمت 550 تومن توصیه میکنید یا نه؟ ممنون...
دوستان به نظرتون X1 با قیمت فعلی، خریدش منطقی و به صرفه هست یا مثل Omnia کمتر از 450 تومن هم خواهد شد؟ البته منظورم در کوتاه مدت هستش. کلا با توجه به ارزش در مقابل قیمت پرداختی و وضعیت بازار، خریدنش رو با قیمت 550 تومن توصیه میکنید یا نه؟ ممنون...
خیلییییییییی مبارکه
550 که واقعا قیمت مناسبیه. خودم بین این و امنیا موندم ولی مطمئن باش 550 واسه این گوشی خوبه. فکر کنم تا قبل عید به 500 برسه
ناراحت نمیشم دوستم .من چه امنیا بگیرم چه اکسپریا در هر حال برندم. دوستای اینترنتی خوبی اینجا پیدا کردم . شما و مسیح و علی مک بوک و حسام و چند تای دیگه که آیدیشونو الان حفظ نیستم که بگم![]()
مبارک باشه . راستی چه رنگی گرفتی ؟ گارانتی سیتادل اصلی رو هم قیمت داری ؟
تاپیک دوم صفحه اول تا پست 2487 آپدیت شد.جددم اومد جلوی چشمم.2 ساعت گیرش بودم.ولی به وقت گذاشتنش میصرفید.
به به...به جمع اکسپریایی ها خوش اومدی..
قیمت بسیار مناسبی گرفتی...برو حال...بعد از اینکه با سیستمش اشنا شدی برو سراغ برنامه ریختن...فارسی سازو اینا....
اقا شیرینی یادت نره هااااا...همه بچه های p30 شام مهمون شما...جدی نگیریدااا
انشاءالله به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی![]()
دوست عزیز حافظه درونی به دو دسته تقسیم میشه که یکی رم(ram) یا همون حافظه متغیر و اون یکی هم رام(rom) یا همون حافظه ثابت میگویند.بحث در مورد رام طولانی هست ولی کمی بهش اشاره میکنم.در کل رام یک حافظه غیر فرار هست که تمام اطلاعات و سیستم عامل روی ان قرار میگیرد و پاک نمیشود.مثلا وقتی که گوشی رو هارد ریست میکنی موقع روشن شدن باعث میشه که اطلاعات سیستم عامل از قبیل ویندوز موبایل که روی رام هستش شروع به نصب شدن میکنه.
رم هم که بعنوان حافظه متغیر عمل میکنه مثلا موقع خاموش شدن گوشی برنامه هایی که در حال اجرا هستند قطع میشوند و دوباره باید بعد از روشن شدن گوشی اونها رو اجرا کنی.رم حافظه ای هست که داده ها برای پردازش در cpu به انجا منتقل شده و نتایج حاصل از پردازش هم در ان قرار میگیره.
هرچقدر مقدار cpu و ram تو دستگاه بیشتر باشه سرعت اجرای برنامه ها بیشتر و اجرای چند برنامه بطور همزمان هم بدون هنگ کردن صورت میگیره.مثلا بعضی برنامه های حجیم و بازیهای پر حجم نیاز به cpu و ram قوی دارند تا دستگاه مشکل هنگ نداشته باشه و براحتی بتونه اونها رو اجرا کنه.مثلا در باز کردن منوها و دیگر برنامه ها هم میزان بیشتر بودن ram و cpu تاثیر بسزایی داره.
دوست عزیز مبارکت باشه.![]()
ممنونم. مشکی گرفتم نقره ایش 10 تومن فرقش بود. گارانتی سیتادل هم فکر کنم یه 100 تومنی اختلاف داشت.
![]()
يكي از اونايي كه جا مونده بود [ninja3000sh] بودش. بابا مشكلم زياد شد تازه فهميدم اكسپريا كارت گرافيك هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)