تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 250 از 649 اولاول ... 150200240246247248249250251252253254260300350 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,491 به 2,500 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان به نظرتون X1 با قیمت فعلی، خریدش منطقی و به صرفه هست یا مثل Omnia کمتر از 450 تومن هم خواهد شد؟ البته منظورم در کوتاه مدت هستش. کلا با توجه به ارزش در مقابل قیمت پرداختی و وضعیت بازار، خریدنش رو با قیمت 550 تومن توصیه میکنید یا نه؟ ممنون...

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام منم به جمعتون اضافه شدم.
    همین امروز خریدم از طبقه چهارم علاالدین با رم 4گیگ 555 هزار تومن. هنوز را دستم نشده چون هر چی گوشی تا الان داشتم سیمبین بوده تجربه اولمه.
    خیلییییییییی مبارکه

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان به نظرتون x1 با قیمت فعلی، خریدش منطقی و به صرفه هست یا مثل omnia کمتر از 450 تومن هم خواهد شد؟ البته منظورم در کوتاه مدت هستش. کلا با توجه به ارزش در مقابل قیمت پرداختی و وضعیت بازار، خریدنش رو با قیمت 550 تومن توصیه میکنید یا نه؟ ممنون...
    550 که واقعا قیمت مناسبیه. خودم بین این و امنیا موندم ولی مطمئن باش 550 واسه این گوشی خوبه. فکر کنم تا قبل عید به 500 برسه

5. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

امین جان عجب سوالاتی میپرسی.بابا یه دونه گوشی خریدن که این همه دنگ و فنگ نداره.(ناراحت نشی یه دفعه)
    1:اره میشه گوشی رو روی میز گذاشت و با یک دست باهاش ور رفت و تعادلش هم به هم نمیخوره.
    2:اخه چرا باید خراب بشه اگه درست باهاش استفاده کنی مطمئن باش برات سگ جونی میکنه.
    3:برای انداختن و در اوردن کارت حافظه هم فقط باید درب فلزی پشت گوشی رو باز کنی و نیازی نیست باطری رو در بیاری (نیازی نیست گوشی خاموش بشه و بصورت روشن میتونی این کارو انجام بدی)
    4:هر چقدر مقدار ram تو گوشی بیشتر باشه که خود اینم با cpu گوشی مرتبط هست باعث میشه در اجرای چند برنامه بطور همزمان زودتر به نتیجه برسی.یا در اجرای برنامه های حجیم مشکل هنگ دیده نمیشه.و در کل سرعت گوشی بالا میره.
    موفق باشی.
    ناراحت نمیشم دوستم .من چه امنیا بگیرم چه اکسپریا در هر حال برندم. دوستای اینترنتی خوبی اینجا پیدا کردم . شما و مسیح و علی مک بوک و حسام و چند تای دیگه که آیدیشونو الان حفظ نیستم که بگم

7. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همین امروز خریدم از طبقه چهارم علاالدین با رم 4گیگ 555 هزار تومن. هنوز را دستم نشده چون هر چی گوشی تا الان داشتم سیمبین بوده تجربه اولمه.
    مبارک باشه . راستی چه رنگی گرفتی ؟ گارانتی سیتادل اصلی رو هم قیمت داری ؟

9. این کاربر از mishen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

تاپیک دوم صفحه اول تا پست 2487 آپدیت شد.جددم اومد جلوی چشمم.2 ساعت گیرش بودم.ولی به وقت گذاشتنش میصرفید.

11. 6 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

1

به به...به جمع اکسپریایی ها خوش اومدی..
    قیمت بسیار مناسبی گرفتی...برو حال...بعد از اینکه با سیستمش اشنا شدی برو سراغ برنامه ریختن...فارسی سازو اینا....
    اقا شیرینی یادت نره هااااا...همه بچه های p30 شام مهمون شما...جدی نگیریدااا
    انشاءالله به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی

13. 3 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نینجا جان من هنوز درست نفهمیدم که این رام چیه...
    مطلب داری در موردش؟؟
    دوست عزیز حافظه درونی به دو دسته تقسیم میشه که یکی رم(ram) یا همون حافظه متغیر و اون یکی هم رام(rom) یا همون حافظه ثابت میگویند.بحث در مورد رام طولانی هست ولی کمی بهش اشاره میکنم.در کل رام یک حافظه غیر فرار هست که تمام اطلاعات و سیستم عامل روی ان قرار میگیرد و پاک نمیشود.مثلا وقتی که گوشی رو هارد ریست میکنی موقع روشن شدن باعث میشه که اطلاعات سیستم عامل از قبیل ویندوز موبایل که روی رام هستش شروع به نصب شدن میکنه.
    رم هم که بعنوان حافظه متغیر عمل میکنه مثلا موقع خاموش شدن گوشی برنامه هایی که در حال اجرا هستند قطع میشوند و دوباره باید بعد از روشن شدن گوشی اونها رو اجرا کنی.رم حافظه ای هست که داده ها برای پردازش در cpu به انجا منتقل شده و نتایج حاصل از پردازش هم در ان قرار میگیره.
    هرچقدر مقدار cpu و ram تو دستگاه بیشتر باشه سرعت اجرای برنامه ها بیشتر و اجرای چند برنامه بطور همزمان هم بدون هنگ کردن صورت میگیره.مثلا بعضی برنامه های حجیم و بازیهای پر حجم نیاز به cpu و ram قوی دارند تا دستگاه مشکل هنگ نداشته باشه و براحتی بتونه اونها رو اجرا کنه.مثلا در باز کردن منوها و دیگر برنامه ها هم میزان بیشتر بودن ram و cpu تاثیر بسزایی داره.
    دوست عزیز مبارکت باشه.

15. 9 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مبارک باشه . راستی چه رنگی گرفتی ؟ گارانتی سیتادل اصلی رو هم قیمت داری ؟
    ممنونم. مشکی گرفتم نقره ایش 10 تومن فرقش بود. گارانتی سیتادل هم فکر کنم یه 100 تومنی اختلاف داشت.

17. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ناراحت نمیشم دوستم .من چه امنیا بگیرم چه اکسپریا در هر حال برندم. دوستای اینترنتی خوبی اینجا پیدا کردم . شما و مسیح و علی مک بوک و حسام و چند تای دیگه که آیدیشونو الان حفظ نیستم که بگم
    يكي از اونايي كه جا مونده بود [ninja3000sh] بودش. بابا مشكلم زياد شد تازه فهميدم اكسپريا كارت گرافيك هم داره

19. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •