تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: اگر دوباره کنکور می دادید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض اگر دوباره کنکور می دادید ...

با سلام
    اینجا عده ای از دوستان هستند که با کنکور دورانی را سر کردند چه با موفقیت چه بدون آن و الان وارد بازار کار شده اند یا دانشجو هستند و یا پشت کنکوری.از طرفی عده ای هم امسال یا سال دیگه اوّلین باری هست که میخوان در این آزمون شرکت کنند و تجربه کافی ندارند .
    حال آنکه تجریه گروه اوّل خیلی می تواند به گروه دوم کمک کند و حداقل می تواند باعث این شود که دیگر اشتباهات آن ها را تکرار نکنند.
    و این بهانه ای برای راه اندازی این مبحث بود.
    حالا بنده از دوستانی که مدتی در این راه بودند خواهش میکنم تجربیات مفید خودشون رو در اختیار ما تازه کارار بگذارند
    مثلا اگر دوباره می خواستند کنکور بدهند ...
    چه کارهایی رو نمی کردند؟
    در انجام چه کارهایی بیشتر تلاش می کردند؟
    بیشتر کدام درس ها را می خوانند؟
    بیشتر خودشون می خواندند یا به کلاس می رفتند؟
    از چه کتاب هایی استفاده می کردند؟
    از همه مهم تر ، دلیل موفقیت ( یا شکست) خود را چه می دانند؟
    و هر چیزی که فکر می کنید می تواند برای ما تازه کارا مفید باشد ....

ممنون از لطف شما

2. 3 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ugly_girl_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

به نظر من یه چیزی که خیلی مهمه اینه که هدفتو قبل از کنکور انتخاب کنی و واسه همون تلاش کنی مثلا اگه یه رشته ی خاصی رو میخوای ضریب درساشو تو دفترچه بخونی و اونایی رو که ضریب بیشتری دارن رو بیشتر بخونی.عمومی ها هم فراموش نشه خیلی هارو دیدم که با رتبه های 2000 یا 3000 عمومی های ضعیفی داشتن و مطمئننا اگه عمومی هاشونم خوب میزدن تاثیر بسزایی تو رتبشون داشت.
    موفق باشید

4. 2 کاربر از ugly_girl_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من که بار دوم هست که میخوام سال دیگه 88 کنکور بدم و هنوز دانشجو نشدم ! ولی یه تجربه ای که به دست اوردم اینه که با کلاس و کتابای خیلی خاص واقعا برات معجزه نمیشه تو کنکور...
    تا قبل از کنکور فک می کردم کسیکه این چیزا رو در اختیار داره موفق میشه ولی وقتی کنکورمو دادم نظرم عوض شد
    و تصمیم گرفتم امسال هیچ کلاسی نرم حتی اگه بهترین باشه !
    فقط و فقط درس
    همینو بس : دی

6. 6 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

من اگر دوباره کنکور می دادم...

اولا واسه هر درس یه کتاب تست بیشتر نمی خریدم و می نشستم کامل همون رو می خوندم به جای اینکه کتاب های تست رنگ و وارنگ بگیرم و تیر ماه همشون رو همون طور نو بذارم تو جعبه و ببرم انباری!

دوما هر درسی رو که لازم می دیدم میرفتم کلاس و بی خود از صبح تا شب وقتم رو تو این کلاس ها هدر نمی دادم

سوم یه برنامه ی واحد رو اجرا می کردم و همش دنبال روش های مطالعه و برنامه ریزی نمی رفتم

چهارم واقعا علاقه هام رو کشف می کردم و می رفتم اون رشته ای که واقعا علاقه دارم نه رشته ای که بازار کار خوبی داره یا کلاس داره یا الان رو بورسه یا ترازم بهش می خوره و حتما قبول میشم

پنجم زیاد درس می خوندم تا یه دانشگاه خوب قبول بشم چون درسته که دانشگاه هامون کلا مشکل دارند اما بین بد و بدتر لااقل بد نصیب من میشد

ششم کماکان زیاد درس می خوندم تا شهر خودم قبول شم نه حتا شهرهای اطراف که واقعا رفت و آمد سخت است

و دیگر هیچ ...

8. 11 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که یه بار کنکور دادم و قبول نشدم!اینو میگم که فقط فقط و فقط مو به مو کتاب های درسی رو بخونین هیچ تلاشی بی نتیجه نخواهد بود طبق معمول خواستن توانستن است!

10. 6 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mokarlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام:
    من پارسال کنکور دادم و مهندسی برق قدرت دانشگاه آزاد دماوند قبول شدم.از نظر خودم بد ترین حالتی بود که میشد قبول بشم.چون من سال گذشته در روز حداقل 6 ساعت در روز درس میخوندم.
    البته فکر نکنید خنگم که این جوری قبول شدم...!نه...!
    من پارسال دچار بیماری سرطان غدد لنفاوی شدم و 4 ماه اخر را درس نخوندم.
    از حاشیه رفتنم عذر میخوام.میخواستم بگم که من میتونم دوباره کنکور بدم و یه رشته خیلی خوب تویه دانشگاه های سراسری تهران قبول بشم ولی از نظر من یه جور حماقت محض هستش.چون کسی دیگه نمی تونه با مدرک لیسانس کار پیدا کنه حالا میخواد لیسانسشو از دانشگاه تهران گرفته باشه یا ازاد دماوند.
    ولی عوضش توی همین دانشگاهی که الان هستم خوب درس میخونم تا برایه فوق لیسانس به یه دانشگاه خوب خارج از کشور برم.
    امیدوارم نوشته های من بدردتون بخوره.

12. 3 کاربر از mokarlo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم سال پیش کنکور دادم و الان دانشجو هستم
    اگه دوباره کنکور میدادم حتی از یک نکته ساده هم نمیگذشتم مو به مو همه رو میخوندم یه تست هم یه تسته...بهترین منبع کتاب درسی هستش(خصوصا برا اونا که ریاضی هستن حساب دیفرانسیل که نکات ریز زیادی داره) ...و اینو فهمیدم که موسسات و کلاسای مختلف اصلا ارزششو نداره و فقط خود آدم باید بخونه...اما واسه اونا که انگلیسی و عربی شون ضعیفه کلاس رفتن خوبه...تست زدن خیلی مهمه باید روش کار شه و انواع و اقسام تست حل شده... فعلا همینا رو یادمه

در آخر هم آرزوی موفقیت میکنم واسه اونا که قراره کنکور بدن

14. 6 کاربر از ali... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه YOUCOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    www.faranohesab.ir

پيش فرض

سلام. تاپيك مفيديه.
    من دوبار كنكور دادم ولي چون كسي نبود كه راه و چاه رو نشونم بده تقريبا ناموفق بودم و الان هم دانشجوي دانشگاه (خراب شده) پيام نور هستم.
    فقط يه چيزو به همه كنكوري ها ميگم. تا ميتونيد درسهارو عمقي بخونيد. بعضي ها ميگن «برو بشين تا ميتوني تست بزن»،، اين بدترين نصيحت براي يك كنكوريه. خود من براي كنكورهام بيش از 20.000 تست زدم ولي عاقبتم رتبه 26000 بود. اينجوري حساب كنيد كه تموم تستهاي چند سال اخير رو چشم بسته ميزدم ولي اگه يه دونه «واو» جابجا ميشد،... ! اينجاست كه ميگم بايد درسهارو عمقي بخونيد. هيچ كتاب كمك درسي و معلمي از كتاب اصلي درسيتون بهتر نيست.
    الان 5 ماهه كه دارم برنامه نويسي رو دارم ياد ميگيرم و از همين روش استفاده ميكنم. در اين اواخر هم پروژه تهيه يه برنامه حسابداري بزرگ رو شروع كردم و روزانه 4 تا 5 صفحه چيز جديدي رو كه ياد ميگيرم يادداشت ميكنم.
    حالا ديگه خود دانيد...

16. این کاربر از YOUCOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بعضي ها ميگن «برو بشين تا ميتوني تست بزن»،، اين بدترين نصيحت براي يك كنكوريه. خود من براي كنكورهام بيش از 20.000 تست زدم ولي عاقبتم رتبه 26000 بود. اينجوري حساب كنيد كه تموم تستهاي چند سال اخير رو چشم بسته ميزدم ولي اگه يه دونه «واو» جابجا ميشد،
    عزیز شما تست نمیزدی تست حفظ میکردی
    البته تست داریم تا تست...اتفاقا به نظر من اگه کتاب تست خوب داشته باشی هرچی تست بزنی بازم کمه
    منظورم این نیس که هر تستی که مشکل باشه بهتره مثلا یه کتاب تستی بود واسه گسسته و دیفر فکر کنم اندیشه فائق بود (مطمئن نیستم) تنوع تستی خوبی داشت که هر کدوم یه نکته داشت
    یه تجربه : هیچوقت قبل اینکه درسو خوب یاد نگرفتین نرین سراغ تست...

منم با youcom عزیز موافقم که هیچی کتاب درسی نمیشه

18. این کاربر از ali... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه YOUCOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    www.faranohesab.ir

پيش فرض

عزیز شما تست نمیزدی تست حفظ میکردی
    البته تست داریم تا تست...اتفاقا به نظر من اگه کتاب تست خوب داشته باشی هرچی تست بزنی بازم کمه
    منظورم این نیس که هر تستی که مشکل باشه بهتره مثلا یه کتاب تستی بود واسه گسسته و دیفر فکر کنم اندیشه فائق بود (مطمئن نیستم) تنوع تستی خوبی داشت که هر کدوم یه نکته داشت
    یه تجربه : هیچوقت قبل اینکه درسو خوب یاد نگرفتین نرین سراغ تست...
    علي جون من مصاحبه خيلي از نخبه هاي كنكور رو خوندم (رتبه هاي زير 500)، كم بودن كسايي كه با تست زدن موفق شده باشن، اكثرا كتاب درسي رو خورده بودن و فقط براي رفع خستگي و در اوقات فراغت چندتا تست ميزدن.

20. 2 کاربر از YOUCOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •