در حال حاظر ال جی گارانتی تعویض داره .
در حال حاظر ال جی گارانتی تعویض داره .
براي من كه گارانتي تعويض مهم نيست. مهم كيفيت و كارايي محصوله. به نظرم براي بقيه هم اينا ملاك باشه.در حال حاظر ال جی گارانتی تعویض داره .
بعد از پلکستور فقط پایونیر.هرچی باهاش رایت کنی و cd و dvd خش دار بخونی باز هم راحت می خونه.
موفق باشی
پلکستور - پایونر - اچ پی هر سه گزینه های خوبی هستند من خودم hp رو ترجیح میدم چون باهاش کار کردم خیلی خوبه
منم با تحقيقاتي كه انجام دادم پلكستور خوب به نظر ميومد ولي چون تعريف زيادي از پايونر شنيده بودم ، همون پايونر و گرفتم.
پلکستور که بهتر از بقیس ولی پایونیر هم خوبه. ال جی بخری پولت رو ریختی تو اقیانوس.
من يك پايونر dvr-s16fxbخريدم ولي وقتي به سيستمم وصل كردم اون به نام dvr-216شناخت?نظر شما دوستان چيه?
با سلام
هرچي ميخواهين بخرين بخرين ولي سوني نخرين من داشتم واقعا افتضاح نه dvd ميخونه نه رايت ميكنه من خودم cd رايتر سوني را داشتم فكر كردم dvd رايترشم مثل اون cd رايترش خوبه ولي به درد نمي خوره
حالا منم ميخوام يه پايونر بخرم ولي سر در نميارم اين مدل و شماره ها كه هستش با هم چه فرقي دارن ؟ مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من رو هم dvr-115 میشناسه البته مال من 15fxb بود با سرعت رایت 20 . کلا همه پایونر ها اینطوری هستند تو ایران. تحقیق کردم مشکلی نبود. اما آخرش هم نفهمیدم چرا اینجوری هستند!![]()
اتفاقا من هم همين مدل رو دارم. درست ميفرماييد دوست عزيز چون پايونير براي هر منطقه يه مدل روي دي وي دي رايتراش مينويسه. شما اگه به سايت پايونير آمريكا مراجعه كني اصلا اين مدل رو نميتوني ببيني در عوض اگه به سايت پايونير آسيا بري اين مدل توش هست. در كل مسئله مهمي نيست.من يك پايونر dvr-s16fxbخريدم ولي وقتي به سيستمم وصل كردم اون به نام dvr-216شناخت?نظر شما دوستان چيه?
من هم همين مدل پايونير رو پيشنهاد ميكنم. بعد هم اگه پولتون نرسيد hp 1070i كه لايت اسكريپ هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)