سلام ... پست اول ، روی لینک فایل ( یعنی outlook.pdf ) رایت کلیک بفرمایید و بعد آپشن Save Target As رو انتخاب بفرمایید ... با استفاده از Save ( در پنجره بعدی ) فایل رو ذخیره کنید ... موفق باشید ...
.
سلام ... پست اول ، روی لینک فایل ( یعنی outlook.pdf ) رایت کلیک بفرمایید و بعد آپشن Save Target As رو انتخاب بفرمایید ... با استفاده از Save ( در پنجره بعدی ) فایل رو ذخیره کنید ... موفق باشید ...
.
ممنون ولی من یکم مشکل دارم می شه برام توضیح بدی .
من از شبکه داخلی شرکت استفاده می کنم و متصل به دامین از اینترنت استفاده می کنم .
آیا می تونم از Outlook استفاده کنم ؟
سلام ... برای رسیدن به جواب دقیقتر و کاملتر ، سوال خودتون رو توی یکی از انجمن پایین ( یا زیر شاخه های اونها ) مطرح بفرمایید ... دوستان زیادی اونجا هستند زودتر به نتیجه میرسید ، و البته به جواب دقیق ... موفق باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =================> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ===> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ممنون خيلي خوب بود
khile khob bod merci!
اگه با dap دانلود میکنی نمیشه باید غیر فعال بشه.
سلام ... Hotmail ندارم ... انجمن پایین ( یا زیر شاخه های اونها ) و تاپیکهای مربوط به Hotmail در انجمنهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید... دوستان زیادی اونجا هستند حتمآ به جواب میرسید ... موفق باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =================> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیکها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)