تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 414 از 535 اولاول ... 314364404410411412413414415416417418424464514 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,131 به 4,140 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که هر کاری کردم پارتیشن ساخته نشد ...
    با ویندوز ویستا بوت شدم تا با اون پارتیشن بسازم با اونم نشد ...

آخر سر با همون سی دی ویندوز Xp بوت شدم و پارتیشن ساختم و F3 رو زدم اومدم بیرون و درست شد ...

اینم بگم من مطلبه شما رو وقتی خوندم که کارایی که بالا گفتم رو انجام داده بودم ...
    ممنون ازت به خاطره پستی که گفتی ...

__________________________________________________ ___

این سیستم ریستری که تو اکس پی بود کجا رفته از همون سیستم تولس تو اکسسوریس رفتم فقط ریستری می کنه ؟

ساخت کانکشنم واسه اینترنت توضیح می دین تو ویستا ؟

در ضمن می شه بگین تو ویستا چطور میشه مای دکیومنت رو به مای کامپیوتر
    اضافه کرد. مثل اکس پی که وقتی می ری تو مای کامپیوتر سه قسمته : مای دکیومنت / درایو ها / فلاپی دیسک و سی دی , دی وی دی رام واینا
    .
    Last edited by iammahdi; 21-02-2009 at 16:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

5

سلام دوستان من یه چند وقت پیش خواستم از یه سرور آپلود فایل یه فایل رو دانلود کنم گفت باید یه نرم افزار نصب کنی تا بتونی آپلود کنی اسم نرم افزارش یا شایدم شرکتش nomadesk بود ولی درست تا نرم افزاره رو نصب کردم لامصب تو رجیستری نمی دونم چه کدی رو عوض کرد که منوی کلیک راست رو عوض کرد و هرچی قبلا برنامه های دیگه اضافه کرده بودن پاک کرد و یه getnomadesk یا شایدم download nomadesk یا به هر حا یه همچینچیزی اضافه کرد. منم وقتی خواستم پاکش کنم دیدم اصلا تو آن اینستال کنترل پنل که یه همچین اسمی و نه شبیهش نیست و از طریق آن اینستال خودشم که تازه تو فولدرش پیداش کردم پاک نمی شد و بالاخره من با استفاده از رجیستری و حذف فایلش از شرش خلاص شدم ولی منوی راست کلیک مث روز اولش نشد.
    مخصوصا که win rar رو لازمش دارم اساسی (برای زیپ کردن یا اکسترکت فایلها). حالا من خواهش دارم هرکدوم از دوستا اطلاعی در این زمینه دارن بگن باید چیکار کنم و یا چه کدی تو رجیستری رو تغییر بدم.
    و ضمنا ویندوزم ویستاست. تازه بعد این حادثه یه بار دیگه win rar رو نصب هم کردم ولی توفیری نکرد.
    خواهش می کنم کمممممممممممممممممممک کنید. مرسی .
    یکی به این بدبخت بیچاره کمک کنه دیگههههههههههههههههههه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان

ویستا یه مشکل بزرگ داره برا من و اون اینه که عکس ها رو که باز میکنم عکسا یه افکت زرد دارن . تو فتوشاپ هم همینطور باز میکنه عکس هارو یعنی با هر برنامه ای باز کنی زرد نشون میده همه سوراخ سمبه هارو گشتم تنظیمی براش نبود
    ولی اگه همون عکس زرد شده رو تو دسکتاپ بزارید رنگها نرماله . کسی میتونه کمک کنه؟ 3 نوع ویستا امتحان کردم . تو هرسه هم اتفاق افتاده
    جالب اینجاست که شانسی اینطور میشه یعنی اگه ویندوز رو 3 بار نصب کنم 2 بار اینزوری میشه 1 بار سالمه ؟
    جواب؟ خیلی برام مهمه چون کارم عکسه
    دوست خوبم من هم یه همچین مشکلی داشتم.
    موقعه ای که فتوشاپ رو باز میکنید یه کادر میاد که از شما میخاد که نوع رنگ توی فتوشاپ رو انتخاب کنی باید Default رو انتخاب کنی نه مال مانیتور رو.
    توی بخش color management هم میتونید تنظیم کنید.مشکل از ناهماهنگی مانیتور با سیستم عامله.
    موفق باشید.

4. این کاربر از hamedya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان چطوری میتونم( iis(internet information server رو نصب کنم.
    ممنون میشم کمک کنید.

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

دوست خوبم من هم یه همچین مشکلی داشتم.
    موقعه ای که فتوشاپ رو باز میکنید یه کادر میاد که از شما میخاد که نوع رنگ توی فتوشاپ رو انتخاب کنی باید Default رو انتخاب کنی نه مال مانیتور رو.
    توی بخش color management هم میتونید تنظیم کنید.مشکل از ناهماهنگی مانیتور با سیستم عامله.
    موفق باشید.
    ممنون
    ولی خود ویندوز فوتو گالریش زرد نشون میده تو فتوشاب چیزی نمیپرسه

اگه color management رو که تو کنترل پنل هست منظورته دقیق بگو کجاش چون اون رو هم هر دست کاری کردم نشد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Macdiano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان چطوری میتونم( iis(internet information server رو نصب کنم.
    ممنون میشم کمک کنید.
    Programs and Features از داخل Control Panel باز کن.
    سمت چپ روی گزینه ی Turn Windows features on or off کلیک کن.
    تیک گزینه Internet Information Services رو بزن و Ok کن.
    احتمالا cd ویندوز رو میخواد تا از روی اون نصب کنه.
    بعد از نصب هم IIS در داخل Control Panel/Administrative Tools قرار میگیرد.

8. این کاربر از Macdiano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال w700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

سلام :
    آقا من فتوشاپ cs4 رو نصب میکنم ولی وقتی کرک میکنم کرک روی ویندوز نمی خوابه و بازم ازم پسورد میخواد.
    از توی regedit کلا فایل مربوط به فتوشاپ و پاک کردم و تاریخ ویندوز هم دقیق کردم ولی بازم همون مشکل و دارم.

لطف کنید به منم کمک کنید
    قربانتان سپهر

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

با سلام دوستان من ویندوز 7 دارم و از جایی که تایپیکی برای مشکلات ویندوز 7 نبود و شباهت بسیار اون با ویستا اومدم مشکل رو اینجا بگم

همونطور که می دونید این دو ویندوز موقع نصب برنامه ها همیشه یک سوال میپرسه که با زدن yes برنامه شروع به نصب شدن میشه می خوام بدونم چطوری میشه این گزینه را برداشت و برنامه مانند اکس پی بطور مستقیم نصب بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام دوستان من ویندوز 7 دارم و از جایی که تایپیکی برای مشکلات ویندوز 7 نبود و شباهت بسیار اون با ویستا اومدم مشکل رو اینجا بگم

همونطور که می دونید این دو ویندوز موقع نصب برنامه ها همیشه یک سوال میپرسه که با زدن yes برنامه شروع به نصب شدن میشه می خوام بدونم چطوری میشه این گزینه را برداشت و برنامه مانند اکس پی بطور مستقیم نصب بشه
    برو به آدرس زیر:
    control panel/user account/turn user control acount on or off
    و off کنش و بعد ری استارت

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

در ویستا چطور میشه یک shortcut از کانکشن اینترنت را روی دسکتاپ قرار داد؟من هر کاری می کنم نمی تونم.یا باید برم از طریق گزینه استارت کانکت بشم یا از طریق آیکون شبکه در systemtry

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •