ببین این کار شبیه به کپی کردن میمونهاینجوری که کل تصویر جا به جا میشه
شما باید یک کپی کوچولو با استفاده از اون دستور العملی که دادم در کنار نوشته بگیری سپس
تیکه به تیکه روش مثل براش بکشی
ببین این کار شبیه به کپی کردن میمونهاینجوری که کل تصویر جا به جا میشه
شما باید یک کپی کوچولو با استفاده از اون دستور العملی که دادم در کنار نوشته بگیری سپس
تیکه به تیکه روش مثل براش بکشی
منم یه بار توضیح میدم:
1: ابزار clone stamp از جعبه ابزار رو انتخاب کن ( از بالا پنجمین ابزار از ابزارهای سمت چب جعبه ابزار )
2: alt سمت چپ رو از روی صفحه کلید نگه دار (وقتی این کارو میکنی نشانه گر ماوس شکلش عوض میشه)
3: همونطور که alt رو نگه داشتی در یه جایی از عکس که میخوای روی نوشته بیفته یه کلیک کن.
4: حالا alt رو رها کن و نشانه گر ماوس رو بیار روی نوشته و با نگه داشتن کلیک سمت چپ ماوس , روی نوشته بکش
حالا میبینی که نوشته پاک میشه و به جاش اون قسمت از تصویر نقش می بنده که توی مرحله 3 روش کلیک کرده بودی
بازم نفهمیدم : دی
یکی با عکس این آموزش رو بزاره
اینجوری هرموقع هرکی این سوال رو بپرسید همین آموزش عکس دار رو بهش نشون بدین .
من اونجا که تصویر جابه جا میشه رو نمیگیرم باید چیکار کنم !!
مرسی
محمد
1. در اين تصوير من مي خوام تصوير قلعه رو حذف كنم:
2. اين ابزار كه اسمش رو نمي دونم انتخاب مي كنيم:
3. من مي خوام جاي تصوير برگ ها با قلعه عوض بشه. Alt رو ميگيرم و روي برگ ها كليك مي كنم:
4. حالا نشون گر ماوس را روي قلعه مي كشم:
5. تصوير آماده است:
![]()
خب اینجوری اگه عکس دیگه ای باشه به هم میریزه ...
وقتی کلید alt رو نگه داشتید روی هر قسمت که کلیک کنید اون قسمت کپی می شود و وقتی alt رو رها می کنید و با موس روی قسمت دیگه ای می کشید طرح از همون قسمتی که با نگه داشتن کلید alt کپی کرده بودید شروع به کشیدن میشه. برای همین مهمه که موقعی که کلید alt فشرده است کجا رو کلیک می کنید.
حالا کرفتم باید چیکار کنم : دی
خب اینو زود تر میگفتین دیگه !!
دمتون گرم .
خوشحالم که فهمیدی چون خودم نفهمیدم چی نوشتم d:
اگر فتوشاپ بلد نیستی یه کار ساده تر هم میتونی بکنی
عکس رو ببر توی Ms Paint ویندوز
بعد یه قسمت از بالای نوشته رو انتخاب کن ( با اون ابزار مستطیل شکل که دورش خط چین شده است )
بعد یک قسمت بدون نوشته رو انتخاب کن و Copy اش کن ، بعد هم Paste کن و با موس میتونی اون قسمت رو بکشی روی نوشته ها
خیلی کاآمده ، حتی خودم گاهی استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)