تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سوال در مورد رويش موي صورت

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ول کن بابا.داری عین من زیاد عجله میکنی.منم 2-3 سال پیش رو صورتم یه دونه مو هم نبود ولی همه دوستام

ریش بزی میزاشتن.ولی الان تقریبا همه موهای صورتم دراومده. الان هم به فکر زدنشون هستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13 رويش موي صورت

سلام
    بنده 25 سال دارم و موي صورتم خيلي كم تر است . ميخواستم مرا راهنمايي كنيد . خيلي سپاسگذارم.

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

کپسول سولفات روی هم موثره

در آغاز فعالیت DNA13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اولاً که رزماری رنگ موهارو روشن می کنه,ثانیاً خیلی عجله داری,برادر من 19 سالشه و وقتی 15 ساله بود همین طوری بود اما الان ریشو سبیل داره(البته مثل شما دنبال محرک رشد مو و ... هم بود اما تأثیری نداشت)اما اگر سایر افراد خانوادت(پدر,عمو,دایی و ...)در سن و سال شما ریش و سبیل داشتن می تونی بعد از آزمایشات هورمونی به یک پزشک غدد و با در صورت عدم مشکل هورمونی به دکتر پوست مراجعه کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین یکلام بگم خیالتو راحت کنم ....
    اگه نشانه های بلوغ جنسیت آشکار شده ین سالمی هر موقعی که ژنت دستور بده همونموقع ریشات در میاد هر کاری هم که بکنی عمرا نه زود تر نه دیرتر در نمیاد خلاص....
    این هرفایی که زدم برای این نبود که بخوام اذیتت کنم همش بر حسب تجربه بود بنده خودم از سن شما تا همین اوائل امسال که 19 سال دارم هیچی مو توصورتم نبود تازه امسال ریشم داره در میاد منم مثل شما نگران بودم طوری که داشتم افسرده میشدم تا جایی که 4 دفعه به متخصص غدد مراجعه کردم ولی جون از لحاظ جنسی مشکلی نداشتم همشون آب پاکی رو ریختن رو دستم ....
    من بهت پیشنهاد مکنم اصلا بهش فکر نکن وعوضش سعی کن اعتماد به نفستو ببری بالا خدارم شکر کن چون هرچی دیرتر ریشت در بیاد بیشتر قد میکشی به نظر من بیشتر به درست برس کلاسای مختلف ثبت نام کن به خصوص ورزش وفرا موش نکن
    ورزشایی مثل بدن سازی باعث افزایش تستسترون میشه ....
    این کارا باعث میشه کمتر بهش فکر کنی من تمام راهارو رفتم به نتیجه نرسیدم تا اینکه بلااخره خودش داره در میاد ومن الکی وقتمو طلف کردم اینایی که گفتم بر حسب تجربه بود موفق باشی....

6. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بنده 25 سال دارم و موي صورتم خيلي كم تر است . ميخواستم مرا راهنمايي كنيد . خيلي سپاسگذارم.
    در مورد شما دوست عزیز اگر از لحاظ صفات مردانه کمبودی احساس میکنی به متخصص غدد مراجعه کن ایشان
    شما رو معاینه میکنه شاید یه تست هرمونم برات بنویسه اگر کمبودی باشه درمان میشی ول در حالت روم که به احتمال زیادم همینه شما مشکلی نداری از لحاظ جنسی و مردانگی وبه صورت ژنتیکی کم مویی در این صورت یا باید قید ریشو بزنی یا یه راه خوب اینه که جدیدا متخصیصن کاشت مو با روش جدید از بدن موهای رشد کرده را
    بر میدان و روی صورت به طور دلخواه میکارن که داءمی هم هست ....

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

یکی ازدلایل کمبود ر یش عصبی بودن

داره خودمونی میشه کاشی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهل زمین

پيش فرض

ببخشید به نظر میاد به جای ریش و سبیل کمی به اعتماد به نفس احتیاج داری یعنی خودت رو و چیزایی را که داری باور کنی نه بدنبال چیزایی باشی ( اونهم زودتر از موعد ) تا از طریق اون ها خودت را بزرگ کنی . خلاصه ی کلام اینکه اگر باور کنی که همین الان هم بزرگ هستی باریش یا بی ریش .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •