تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با hd4870

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض مشکل با hd4870

با سلام وعرض خسته نباشید
    من حدود یک ماه پیش 1 کار hd4870با یک گیگا بایت حافظه خریدم اما از همون موقعه به سختی درایور کارت گرافیک رو نصب میکردم به طوری که الان من دیگه قادر به نصب اون نیستم واین مشکل با نصب ویندوز و عوض کردن درایور کارت هم بی فایده بود وهمیشه خطای cli.exe the aplication faield to initilize probebly (0xc000007b)و هیچ بازی رو اجرا نمی کنه
    نمیدونم مشکل از کجاست کمکم کنید
    mb:asus maximus II formula
    Bios version:1901
    power:acbel 560 intelegent
    vga driver:catalyist 9.1
    cpu:intel core 2 quad q6600

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام وعرض خسته نباشید
    من حدود یک ماه پیش 1 کار hd4870با یک گیگا بایت حافظه خریدم اما از همون موقعه به سختی درایور کارت گرافیک رو نصب میکردم به طوری که الان من دیگه قادر به نصب اون نیستم واین مشکل با نصب ویندوز و عوض کردن درایور کارت هم بی فایده بود وهمیشه خطای cli.exe the aplication faield to initilize probebly (0xc000007b)و هیچ بازی رو اجرا نمی کنه
    نمیدونم مشکل از کجاست کمکم کنید
    mb:asus maximus II formula
    Bios version:1901
    power:acbel 560 intelegent
    vga driver:catalyist 9.1
    cpu:intel core 2 quad q6600
    سلام. درایو متناسب با ویندوزتون رو (32 بیتی یا 64 بیتی و xp یا ویستا رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )دانلود کنید. احتمالأ نسخه ی درایو ایراد داره و یا متناسب با ویندوز شما نیست!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام

به فرض اگر من در انتخاب درایور های کارت گرافیکم اشتباه کرده باشم آیا cd محتوای کارت نیز اشتباه شده است
    من با نسخه های مختلف مشکل ندارم من با شناسایی نشدن کارت مشکل دارم واینکه شرکت مزخرف ati برای تمام کارت ها ی سری 4800یک نوع درایور منتشر می کند ، من قبلا از gpu های شرکت nvidia استفاده می کردم اما هیچ وقت با این مشکل مواجه نشدم
    خود شرکت ati در بارهی این مشکل نوشته بود که باید .netframework2باید نصب باشه در صورتی که من دات نت 3.5 رو نیز نصب کردم
    نمیدونم مشکل از کجاست
    لطفا کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام

به فرض اگر من در انتخاب درایور های کارت گرافیکم اشتباه کرده باشم آیا cd محتوای کارت نیز اشتباه شده است
    من با نسخه های مختلف مشکل ندارم من با شناسایی نشدن کارت مشکل دارم واینکه شرکت مزخرف ati برای تمام کارت ها ی سری 4800یک نوع درایور منتشر می کند ، من قبلا از gpu های شرکت nvidia استفاده می کردم اما هیچ وقت با این مشکل مواجه نشدم
    خود شرکت ati در بارهی این مشکل نوشته بود که باید .netframework2باید نصب باشه در صورتی که من دات نت 3.5 رو نیز نصب کردم
    نمیدونم مشکل از کجاست
    لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از رم سیستم هست ! کلا سیستم جدید گرفتی با این کارت ؟

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام دوست عزیز برند کارت گرافیکت چی هست؟
    من هم دقیقا همین سیستم شما رو دارم اما هیچ مشکلی با درایور های کارت ندارم هر ورژنی که خواستم رو روش نصب کردم...
    واسه این برند کارتت رو پرسیدم چون بعضی برند های درپیتی مثلا گیگاترون حتی cd درایور داخل جعبه کارت واسه خودش نیست به cd داخل جعبه زیاد تکیه نکن اگه اینترنت (مثلا پرسرعت) داری برو تو لینک ati driver برای سیستم عاملی که استفاده میکنی درایور مربوطه رو دانلود کن احتمال زیاد مشکلت حل میشه ..
    مگر اینکه به درایور ها آشنایی نداشته باشی و یا اینکه در کل کارتت خراب باشه که در اینصورت باید بره گارانتی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •