تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 649 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک مرور گر باحال گیر آوردم به نام IRIS Browser که خیلی نرم روان و سریع هست و امکانات خوبی هم داره !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

2. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قسطی والا اعلائدین طبقات بالا که اصلا نمی دم ولی شاید طبقات پایین مغازه ای پیدا بشه بده (شایدم اصلا نباشه مگه این که آشنا داشته باشی)
    به نظر من نقد بخری از طبقات بالا خیلی بهتره ارزونتر می افته

4. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اینجوری که شما میگید پس باید تا چند ماه دیگه یه پولیم دستی رو اکسپریا بدن...
    ولی اینطور که معلومه داره مفت میشه. یعنی خیلی داره ارزون میشه. شما سابقه محصولات سونی اریکسون رو تو ارزون شدن در نظر بگیر . حالا بیا بهش مشکلات اقتصادی دنیا و دامپینگ هم اضافه کن. ارزونتر شدن از همینی که هست خیلی هم دور از انتظار نیست.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

ولی اینطور که معلومه داره مفت میشه. یعنی خیلی داره ارزون میشه. شما سابقه محصولات سونی اریکسون رو تو ارزون شدن در نظر بگیر . حالا بیا بهش مشکلات اقتصادی دنیا و دامپینگ هم اضافه کن. ارزونتر شدن از همینی که هست خیلی هم دور از انتظار نیست.
    اون موقع که ازرون شده دیگه کلاس قبلشئ نداره و من که اگه سونی اریکسون جدید بده میفروشم...اون اولش که میاد خوبه.من گوشیو کلآ بیش از 7 8 ماه نگر نمیدارم.البته نظر منه...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نداشتن شتاب سنج در عمل چه مشکلی ایجاد میکنه؟ البته غیر از بازی چون بازی واسم مهم نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اون موقع که ازرون شده دیگه کلاس قبلشئ نداره و من که اگه سونی اریکسون جدید بده میفروشم...اون اولش که میاد خوبه.من گوشیو کلآ بیش از 7 8 ماه نگر نمیدارم.البته نظر منه...
    خب شما مایه داری ماشالا. من حدود 2 سال نگه میدارم اگه بخرم. انقدر خرج واجب تر دارم که نمیتونم هی پاکت یا گوشی عوض کنم. تازه کلاس گوشی واسم اصلا مهم نیست فقط کاراییش مهمه برام.
    Last edited by Amin.M.1986; 20-02-2009 at 11:21.

9. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بابا تو این موبایلستان چه طوری میشه عضو شد من که هر اسمی می زنم می گه قبلا انتخواب شده
    سد تا مشتقات از Hamid..God در آوردم می گه همش هست پس کو من چرا نمی بینم!؟
    از دوستان اینجا یی که رفتن اونجایی هم شدن راهنمایی می خوام

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دقیقا همینطوره.گوشی های سونی اریکسون سابقه ارزون شدن زیاد دارن.
    مثلا گوشی خودم.وقتی که انتخابش کردم برای خرید،560 تومن بود؛ولی وقتی که 5 ماه بعد رفتم خریدمش،230 تومن خریدم.
    الان هم شده 300 تومن.
    البته لوس نشدن برام مهم بود به همین خاطر صبر کردم ببینم ارزون که شد،میوفته تو دستها یا نه؟

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

نداشتن شتاب سنج در عمل چه مشکلی ایجاد میکنه؟ البته غیر از بازی چون بازی واسم مهم نیست.
    خب شما مایه داری ماشالا. من حدود 2 سال نگه میدارم اگه بخرم. انقدر خرج واجب تر دارم که نمیتونم هی پاکت یا گوشی عوض کنم. تازه کلاس گوشی واسم اصلا مهم نیست فقط کاراییش مهمه برام.
    شتابسنج نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد...فقط گوشی رو میچرخونی صفحه نمیچرخه...!!!مهمه؟
    کیبردشو باز کنی خودش میچرخه...

خب وقتی گوشی جدید بده پس کاراییاش بالا تره دیگه...منم اول دنبال کارایی ام و بعد تک بودن.از گوشی که دست همه باشه زیاد خوشم نمیاد.w950 ام نگه داشتم واسه این بود که هنوزم تکه

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شتابسنج نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد...فقط گوشی رو میچرخونی صفحه نمیچرخه...!!!مهمه؟
    کیبردشو باز کنی خودش میچرخه...

خب وقتی گوشی جدید بده پس کاراییاش بالا تره دیگه...منم اول دنبال کارایی ام و بعد تک بودن.از گوشی که دست همه باشه زیاد خوشم نمیاد.w950 ام نگه داشتم واسه این بود که هنوزم تکه
    چه جالب.منم دقیقا همین منظورم بودش.

15. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •