تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 535 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahammad_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران اردبیل

پيش فرض

منظورتون چیه؟؟؟
    برای چی میخواید این کارو بکنید؟؟؟
    در هر صورت امکان گذاشتن محدودیت برای استفاده رم در ویندوز وجود ندارد...
    سلام
    منظور من این بود که وقتی من تو تسک منیجر به فضای خالی رمم نگاه میکنم 0 نشون میده یعنی ویستا از کل رم من استفاده می کنه فکر کنم خودش بعضی برنامه ها رو که زیاد کاربرد دارن به حافظه لود میکنه حالا من باید چه کار کنم که حداقل یک گیگ رم من خالی بمونه

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

دستتون درد نکنه با نرم افزار Partiotion Paragon همون روز که سوال کردم درستش کردم ولی خیلی نرم افزارش طول میده دقیقا 55 دقیقه طول کشید راستی اورجینال جان(اسمتو نمی دونم) تاپیکی برای اموزش این Paragon Partition نزدی؟

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    منظور من این بود که وقتی من تو تسک منیجر به فضای خالی رمم نگاه میکنم 0 نشون میده یعنی ویستا از کل رم من استفاده می کنه فکر کنم خودش بعضی برنامه ها رو که زیاد کاربرد دارن به حافظه لود میکنه حالا من باید چه کار کنم که حداقل یک گیگ رم من خالی بمونه
    حالا متوجه شدم...
    در واقع اینجور که شما فکر میکنی نیست...اینی که شما میبینی میزان رم باقی مونده 0 هست از این حکایت میکنه که در ویستا قابلیت جالبی به نام SuperFetch وجود داره که از تمام رم شما استفاده میکنه تا به سیستم شما سرعت ببخشه(با مکانیسم خاص)
    اما همین قابلیت وقتی سیستم نیاز به رم داره به طور خودکار برای شما فضا ازاد میکنه...میتونید امتحان کنید...!
    موفق باشید.

دستتون درد نکنه با نرم افزار Partiotion Paragon همون روز که سوال کردم درستش کردم ولی خیلی نرم افزارش طول میده دقیقا 55 دقیقه طول کشید راستی اورجینال جان(اسمتو نمی دونم) تاپیکی برای اموزش این Paragon Partition نزدی؟
    نه عزیز....

4. این کاربر از ORIGINAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من یه چند وقت پیش خواستم از یه سرور آپلود فایل یه فایل رو دانلود کنم گفت باید یه نرم افزار نصب کنی تا بتونی آپلود کنی اسم نرم افزارش یا شایدم شرکتش NomaDesk بود ولی درست تا نرم افزاره رو نصب کردم لامصب تو رجیستری نمی دونم چه کدی رو عوض کرد که منوی کلیک راست رو عوض کرد و هرچی قبلا برنامه های دیگه اضافه کرده بودن پاک کرد و یه getNomaDesk یا شایدم download NomaDesk یا به هر حا یه همچینچیزی اضافه کرد. منم وقتی خواستم پاکش کنم دیدم اصلا تو آن اینستال کنترل پنل که یه همچین اسمی و نه شبیهش نیست و از طریق آن اینستال خودشم که تازه تو فولدرش پیداش کردم پاک نمی شد و بالاخره من با استفاده از رجیستری و حذف فایلش از شرش خلاص شدم ولی منوی راست کلیک مث روز اولش نشد.
    مخصوصا که win rar رو لازمش دارم اساسی (برای زیپ کردن یا اکسترکت فایلها). حالا من خواهش دارم هرکدوم از دوستا اطلاعی در این زمینه دارن بگن باید چیکار کنم و یا چه کدی تو رجیستری رو تغییر بدم.
    و ضمنا ویندوزم ویستاست. تازه بعد این حادثه یه بار دیگه win rar رو نصب هم کردم ولی توفیری نکرد.
    خواهش می کنم کمممممممممممممممممممک کنید. مرسی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من یک ویندوز ویستا سرویس پک 1 دارم که 64 بیتی هست این ویندوز ویستای ممن یکی از فایلهاش خراب شده به همین دلیل نصب نمیشه اسم این فایل boot.wim هست ممنون میشم برام قرارش بدین برای دانلود این هم دوباره میگم ویندوز ویستای 64 بیتی سرویس پک 1 هست ویندوز من
    Last edited by rrtt; 19-02-2009 at 02:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مشکل در بالا آمدن ویستا

یک لپ تاپ hp pavilion dv4 -1040 دارم با سیستم عامل ویستا home premium.همه چیش خوب بود . ماه پیش آنتی ویروس panda internet security2009 اصل خریدم 52000 تومان روش نصب کردم .از اون به بعد موقع بالا آمدن در فواصل مختلف حین بوت شدن صفحه سیاه میشه و مکث می کنه در نهایت حدود 5 دقیقه طول میکشه تا لود شه و بشه با هاش کار کرد .کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست ؟ آیا ایراد از آنتی ویروسه؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ببخشید 2 تا سوال دارم

1- من وقتی وارد Task manager میشم توی تب Perfrormance میزان استفاده از memory رو نشون میده که کمترینش روی 600 هست چرا ؟!؟!؟!؟ من یه XP دیگه روی سیستم دارم اگه اونو پاک کنم مشکل حل میشه ؟ اگه حل میشه میشه بگین چجوری ویندوز XP رو بدون نصب ویندوز جدید و اینا پاکش کنم ؟
    2-آیا Win visa قابلیتی مثل Hibernate رو داره ؟ من وقتی رفتم Power options چیزی متوجه نشدم

ممنون
    Last edited by *Ali*; 19-02-2009 at 22:07.

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من ویندوز رو آپدیت کردم برای سرویس پک . وسط آپدیت ویندوز رو ریستارت کردم وقتی بالا اومد یکسری از آپدیت هارو نصب نکرد و failed داد ، چیکار کنم اونها دوباره آپدیت بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام,نرم افزاری هست که روی ویندوز ویستا نصب بشه و بشه نرم افزارهایی که با ویستا سازگاری ندارن و مخصوص ایکس پی هستن رو روی اون نصب کرد؟

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    بیشتر فون های ویستا رویه سیستم من نیستند مثلarial
    من که پاک نکردم چجوری پاک شده
    چجوری دوباره این فونت ها رو بریزم ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •