تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 649 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

7

من کاری به سونی ندارم . حسابش هم از سونی اریکسون جداست . اینهاییم که معرفی کردی هیچکدوم ویندوز موبایل نیستن و پاکت پیسی محسوب نمی شن.
    اگرم سونی اریکسون می تونست خودش پاکت پیسی می ساخت . وقتی نمی سازه و اونیم که معرفی می کنه یه سال لفت می ده تا بیاد تو بازار . یعنی توانایی توی ساخت پاکت پیسی نداره ....
    ديگه داري اذيت ميكني

2. این کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اصلآ اکسپریا بدترین گوشی ساخته شده تو دنیا.از 1100 کمتره...امینام بهترین گوشی دنیا و تا 100 سال دیگم بهترینه...خوبه؟دوست من همه گوشی ها ناقص هستند...همه دستگاه های الکتریکی کامل نیستند.این سیاستی هست که همه شرکتا دارن.میگی حساب سونی از سونی اریکسون جداست چرا میگی؟50% گوشی های سونی اریکسون سونی هست و 50% اریکسون...بیخودی که نمیگن سونی اریکسون...من که دیگه مقایسه ای بین سونی اریکسون و امینا نمیکنم.چون بیهودست.کسی در مورد اکسپریا سوالی داشت جواب میدم...اینجا تاپیک اکسپریا هست.
    این حرف رو می تونی به بعضی طرفداران بی منطق اکسپریا بزنی که تا حوصلشوت سر می ره با گیر دادن به گوشیهای دیگه به خودشون دلداری می دن.
    اصلاْ ۱۰۰٪ سونی . فعلاْ که نمی تونه پاکت پیسی بسازه...
    کسیم از شما درخواست مقایسه و جواب نکرده بود که دیگه نمی خوای جواب بدی و مقایسه کنی.
    اگرم اینجا واقاْ تاپیک اکسپریاست . چرا هر بار میام توش همه دارن راجع به به گوشیه دیگه حرف می زنن ؟ در حالی که تاپیکای دیگه اینجوری نیستن ؟
    چرا این بحثا فقط توی تاپیک اکسپریا بوجود میاد ؟ بابا یه سوزنم به خودتون بزنید بد نیست....

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه میبینی کسی یه چیزی می نویسه حالا با هر لهنی تو باید بدونی که به اون حرف باور داره و یه شخص وقتی به چیزی باور داره که برا خودش دلیل داشته باشه

درسته که تو یکی دو صفحه قبل یه چیزایی نوشته شده که تا حدودی از مسیر تاپیک خارجه ولی این نظر هر شخصه که باید بهش احترام گزاشت نه اینکه متاسفانه اونارو مزخرفات دونست اما اگه به صفهات قبل تر این تاپیک نگاه کنی میبینی که جو کاملا سالمی داره البته من تا حالا به تاپیک سامسونگ نیومدم ولی تو همین تاپیک همکاری خوبی رو با دوستانمون داریم و در یک فضای سالم (که متاسفانه در بعضی مواقع توسط اشخاصی که فعالیت چندانی در این تاپیک ندارندبه صورت مقتعی خراب میشه)مشغول به تبادل اطلاعات و گفتگو و کمک به رفع مشکل دوستانمون هستیم و اگه تا حالا حرفی زدیم سعی کردم براش دلیل یا مدرکی داشته باشیم
    اما از اینکه شخصی که عضو فعال این تاپیک نیست فقط به خاطر اینکه ما مقایسه ای در توانایی این دو گوشی (امنیا و ایکس 1) در پخش ودیو انجام دادیم و در اون امنیا رو ضعیف تر دونستیم بیاد برگرده و به تمام حرفای ما بگه مزخرفات یا اونارو سعیی بر پوشاندن عیب های گوشی خطاب کنه واقعا ناراحت میشیم و من از طرف بچه های اکسپریایی همون طور که قبلا خواهش کردم باز هم از شما خواهش میکنم که دیگه به ابن بحس تکراری و بی نتیجه ادامه ندید
    اولاْ من گفتم بعضیا ...
    ثانیاْ این حرف یعنی چی ؟
    دوربین امنیا نمی شه گفت پنجه یا به Mhz امنیا نباید توجه کرد...
    خداییش اینا مزخرف نیستن ؟
    اینا از کدوم باور دارن حرف می زنن ؟ غیر از تعصب و بی منطقی چی توی این حرفا دیده می شه ؟
    مشکل من با این حرفاست... که همیشه توی تاپیک اکسپریا رایج بودن...
    بدیشم اینه که بعضیها فکر می کنن واقعاْ اینطوریه و اینا رو باور می کنن و این میشه اطلاعات غلط دادن به دیگران . کسی که میاد اینجا انتظار داره چند کلام حرف منطقی و صحیح ببینه . نه اینکه حرفای تعصبی و غیر واقعی...
    تاپیک رو برگردید و ببینید چند بار به گوشیهای دیگه توی این تاپیک گیر دادن...

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوسته من ،تو تنها شخصی هستی که تو طرف دومی و این بحس بی فایده به خاطر جواب های تو ادامه داره چون حرف هایی می زنی که در بعضی موارد از آگاهیت و تحریک برای سوال و بعضی از مواقع نااگاهیت و تحریک برای توضیح دادن و آگاه کردنت به اشتباهت میشه (درست مثل اتفاقی که همین الان افتاد و من رو وارد بحس کرد)
    اگه نمی تونی جلوی خودتو بگیری عیبی نداره ولی من از دوستان عزیزم در خواست دارم دیگه به این بحس پوچ که هیچ فایده ای باسه همدیگه نداره ادامه ندین و اگه جواب یا سوال ویا توهینی شد جوابشو ندین تا تاپیک به حالت اولیش برگرده و دوباره بتونیم به تبادل اطلاعات مفید به هم دیگه بپردازیم
    نمی دونم چرا فقط تاپیک اکسپریاست که هی از مسیر خودش خارج می شه...

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

10 اموزش ساخت پنل باshortcut های دلخواه

اگه یادتون باشه تو چند صفحه قبل قول دادم تا 2 3 روز بعدش اموزش اون پنلی که ساخته بودم بزارم.کار ساده ای هست اما چنتا از دوستان گفتن بزارم

مرحله اول اینه که بریم رو پنل های اکسپریا(اصلی ها که 2 تاست) و مانند تصویر زیر عمل کنید...

در این قسمت شما میتوانید انواع بگراند هایی که موجوده انتخاب کنید

در این قسمت شما میتوانید انواع ساعت ها و تقویم ها رو انتخاب کنید(ساعت دیجیتال و انالوگ.2 تا ساعت کشور مختلف با هم)..

در این قسمت میتوانید شرت کات ها رو تنظیم کنید.
    1.تعداد خطوط شرت کات(در هر خط 5 تا جا میشه)...هر خط یه blocks میگیره.خود ساعتم بسته به نوعش 2 3 4 بلوک جا میگیره
    2.ردیف بلوک(که به دل خواه میتونید برنامه هاتونو تو هر ردیفی دوست داشتید بزارید).

برای نمونه...

و در اخر اینجوری میشه

من اینو واسه خودم ساختم...

امیدوارم مطالب مفید بوده باشه
    این صفحه دوباره ویرایش میشود

7. 4 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

قشنگه؟صفحه today اکسپریاست...بک گراندشم خودم با دوربین سونی گرفتم...سری h...پلیره هم pocket music هست...

اگر کسی از دوستان اموزشی از اکسپریا خواست بگه تا 2 3 روز میزارم تو تاپیک

9. 2 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

دوستان عزیز اینجا کلوپ ایکسپریا هست و برای مقایسه انجمن مجزا داریم...

لطفا با رعایت نکردن قوانین بقیه رو به دردسر نیندازیم...

11. 4 کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اِ.....چه بد كه با كيبوردش نميشه فارسي تايپ كرد....پس به چه دردي مي خوره؟؟؟؟؟؟ خوب خيلي خوب ميشد اگه ميشد مثلا وقتي داري با نرم افزار word كار ميكني و ميخواي فارسي بزني از كيبوردش استفاده كني يا موقع sms...... يه كم روش كار كنيد شايد يه جوري تونستين كيبوردشم فارسي كنين....حتما ميتونين...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از مسئولین این تاپیک عاجزانه میخواهم موضوعات بی ربط را از تاپیک حذف کنند ، گیر دو سه نفر آدمی که ظاهرا کاری غیر از کل کل کردن بلد نیستند افتادیم و از اصل موضوع پرت شدیم ، خسته کننده شده هر بار میام کلی مطلب بیهوده میبینم و چون احساس میکنم وقتم داره تلف میشه مجبور شدم این مطالب رو بنویسم .... این تاپیک برای این درست شد تا یه چیزی یاد بگیریم و مشکلات و یا اشکالاتمون رو برطرف کنیم .... خیلی بی احترامی میشه وقتی طرف با x1 اصلا سر و کاری نداره و علاقه ای نداره میاد وقت بقیه رو میگیره ....
    لطفا موضوعات بی ربط را حذف کنید

14. 3 کاربر از derakhshani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

12

خبر های داغ اکسپریایی

YouTube Panel for Xperia X1 tried and tested

دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mobile Phone Telescope for your Xperia X1

ازین اسباب بازی های جانبی هم واسه اکسپریا اومد

ببخشیدم عکسا بزرگه و جا گرفته

ولی دنبالش تو ایران نباش چون این چیزا دیر میاد...

16. 3 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •