ديگه داري اذيت ميكني
ديگه داري اذيت ميكني
این حرف رو می تونی به بعضی طرفداران بی منطق اکسپریا بزنی که تا حوصلشوت سر می ره با گیر دادن به گوشیهای دیگه به خودشون دلداری می دن.
اصلاْ ۱۰۰٪ سونی . فعلاْ که نمی تونه پاکت پیسی بسازه...
کسیم از شما درخواست مقایسه و جواب نکرده بود که دیگه نمی خوای جواب بدی و مقایسه کنی.
اگرم اینجا واقاْ تاپیک اکسپریاست . چرا هر بار میام توش همه دارن راجع به به گوشیه دیگه حرف می زنن ؟ در حالی که تاپیکای دیگه اینجوری نیستن ؟
چرا این بحثا فقط توی تاپیک اکسپریا بوجود میاد ؟ بابا یه سوزنم به خودتون بزنید بد نیست....
اولاْ من گفتم بعضیا ...
ثانیاْ این حرف یعنی چی ؟
دوربین امنیا نمی شه گفت پنجه یا به Mhz امنیا نباید توجه کرد...
خداییش اینا مزخرف نیستن ؟
اینا از کدوم باور دارن حرف می زنن ؟ غیر از تعصب و بی منطقی چی توی این حرفا دیده می شه ؟
مشکل من با این حرفاست... که همیشه توی تاپیک اکسپریا رایج بودن...
بدیشم اینه که بعضیها فکر می کنن واقعاْ اینطوریه و اینا رو باور می کنن و این میشه اطلاعات غلط دادن به دیگران . کسی که میاد اینجا انتظار داره چند کلام حرف منطقی و صحیح ببینه . نه اینکه حرفای تعصبی و غیر واقعی...
تاپیک رو برگردید و ببینید چند بار به گوشیهای دیگه توی این تاپیک گیر دادن...
نمی دونم چرا فقط تاپیک اکسپریاست که هی از مسیر خودش خارج می شه...
اگه یادتون باشه تو چند صفحه قبل قول دادم تا 2 3 روز بعدش اموزش اون پنلی که ساخته بودم بزارم.کار ساده ای هست اما چنتا از دوستان گفتن بزارم
مرحله اول اینه که بریم رو پنل های اکسپریا(اصلی ها که 2 تاست) و مانند تصویر زیر عمل کنید...
در این قسمت شما میتوانید انواع بگراند هایی که موجوده انتخاب کنید
در این قسمت شما میتوانید انواع ساعت ها و تقویم ها رو انتخاب کنید(ساعت دیجیتال و انالوگ.2 تا ساعت کشور مختلف با هم)..
در این قسمت میتوانید شرت کات ها رو تنظیم کنید.
1.تعداد خطوط شرت کات(در هر خط 5 تا جا میشه)...هر خط یه blocks میگیره.خود ساعتم بسته به نوعش 2 3 4 بلوک جا میگیره
2.ردیف بلوک(که به دل خواه میتونید برنامه هاتونو تو هر ردیفی دوست داشتید بزارید).
برای نمونه...
و در اخر اینجوری میشه
من اینو واسه خودم ساختم...
امیدوارم مطالب مفید بوده باشه
این صفحه دوباره ویرایش میشود
قشنگه؟صفحه today اکسپریاست...بک گراندشم خودم با دوربین سونی گرفتم...سری h...پلیره هم pocket music هست...
اگر کسی از دوستان اموزشی از اکسپریا خواست بگه تا 2 3 روز میزارم تو تاپیک
دوستان عزیز اینجا کلوپ ایکسپریا هست و برای مقایسه انجمن مجزا داریم...
لطفا با رعایت نکردن قوانین بقیه رو به دردسر نیندازیم...
اِ.....چه بد كه با كيبوردش نميشه فارسي تايپ كرد....پس به چه دردي مي خوره؟؟؟؟؟؟ خوب خيلي خوب ميشد اگه ميشد مثلا وقتي داري با نرم افزار word كار ميكني و ميخواي فارسي بزني از كيبوردش استفاده كني يا موقع sms...... يه كم روش كار كنيد شايد يه جوري تونستين كيبوردشم فارسي كنين....حتما ميتونين...
از مسئولین این تاپیک عاجزانه میخواهم موضوعات بی ربط را از تاپیک حذف کنند ، گیر دو سه نفر آدمی که ظاهرا کاری غیر از کل کل کردن بلد نیستند افتادیم و از اصل موضوع پرت شدیم ، خسته کننده شده هر بار میام کلی مطلب بیهوده میبینم و چون احساس میکنم وقتم داره تلف میشه مجبور شدم این مطالب رو بنویسم .... این تاپیک برای این درست شد تا یه چیزی یاد بگیریم و مشکلات و یا اشکالاتمون رو برطرف کنیم .... خیلی بی احترامی میشه وقتی طرف با x1 اصلا سر و کاری نداره و علاقه ای نداره میاد وقت بقیه رو میگیره ....
لطفا موضوعات بی ربط را حذف کنید
خبر های داغ اکسپریایی
YouTube Panel for Xperia X1 tried and tested
دانلود :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mobile Phone Telescope for your Xperia X1
ازین اسباب بازی های جانبی هم واسه اکسپریا اومد
ببخشیدم عکسا بزرگه و جا گرفته
ولی دنبالش تو ایران نباش چون این چیزا دیر میاد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)