تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 155 از 755 اولاول ... 55105145151152153154155156157158159165205255655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,541 به 1,550 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من اطلاعاتم در مورد رنگی چه لیزری چه جوهر افشان کمه. ولی همینجوری که نگاه کردم ازین خوشم اومد. اگه اساتید در این مورد اظهار نظر کنن ممنون میشم

HP Officejet Pro K5400
    Print speed, black (draft quality mode) Up to 36 ppm
    Print speed, black (normal quality mode) Up to 16 ppm
    Print speed, color (normal quality mode) Up to 15 ppm
    Print speed, color (best quality mode) Up to 5 ppm
    Monthly duty cycle Up to 7,500 pages
    Processor speed 192 MHz
    Print quality, black Up to 1200 x 1200 dpi
    Print quality, color Up to 4800 x 1200 optimized dpi color and 1200 input dpi
    Ink cartridges 4 (1 each black, cyan, magenta, yellow)
    Input capacity, Up to 250 sheets
    Memory 32 MB
    USB 2.0
    Price: $79.00* !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    این صفحه رو ببینید مصرفش خیلی خوبه!
    کد:
    تانک هم روش نصب میشه:

اگر قیمت جوهرش ارزون باشه حتی برای سیاه و سفید هم خوبه! قیمت کسی نداره؟ من خوشم اومد!!!

با این 1006 این همه مشکل داشتی بس نشد برات؟میخوای بیشتر دردسر بکشی؟جوهر افشان رو کلا بی خیال شو اگه نظر منو می خوای.

سلام
    من يك سوال داشتم:
    اسم چاپگرم LBP 810 Canon است.
    راهى هست كه اين چاپگر (ليزرى) تو ويندوز ويستا كار بكنه؟
    نصب نميشه (تو ويستا). به سايت اصليش هم مراجعه كردم بلكه درايو جديدى (مخصوص ويندوز ويستا) براش ساخته باشن، اما براش ساخته نشده.
    لطفا كمكم كنيد (فورى)
    از خاصیت add printer در کنترل پنل،قسمت پرینتر ویستا سعی کن.اگه از اونجا نتونی و درایور هم نداشته باشه،یا بیخیال ویستا شو یا بیخیال پرینتر.میل خودته.

سلام
    من من قصد خرید hp 1020 رو داشتم که هم گرون شده و هم میگن دیگه گارانتی نداره بعد خواستم canon lbp 2900 بگیرم 130 تومن که سناتور جان گفت خوب نیست 1006 بگیر.
    با ایت تعاریفی که آقا مسعود از 1006 خودش میکنه واقعا ازاین سری های جدید hp (سری p) دلزده شدم.واقعا نمیدونم چی بخرم.خواهشا کمک کنید.
    Hp p1505 با قیمت 175 تومن چطوره؟برای کار خونه میخوام.در ضمن خوبی کانن اینه که نماینده رسمن توی ایران داره.
    راستی کانن پرینترهاش مثل سامسونگ چیپ داره و باید با مکافات پیدا کرد؟
    خواهشا کمک کنید
    2014 اچ پی انتخاب خوبیه.

سلام دوستان یک سوال برا من پیش اومده میخواستم بدونم پرینتر های لیزری رنگی حالا مارکش canon lbp 5200 تونر هاش قابل شارژ هستش یا نه باید تونر نو بخریم جوابش برام خیلی مهمه

این مدل در ایران موجود نیست تا اونجایی که من می دونم،اگر هم باشه،قطعات یدکی اش نیست.

2. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

12 به نام خداوند بخشنده

برای کار خانگی! در جمهوری مدل هایی رادیدم که حدود 120 تا 200 قیمت داشتند! فرقشان هم در اندازه lcd آنها بود، البته مارک آنها هم سونی بود!!!!!
    کیفیت عکس هم بسیار بالا بود
    به نظر من چون کارت خونگی هست و درآمد نداری، پس لیزری رنگی بگیر که بصرفه. چون همونطور که دوستان میدونند تعداد برگی که جوهر افشان میزنه خیلی کمتر از لیزری رنگی هست. از لحاظ کیفیت هم اگه بخوایم مقایسه کنیم، کیفیت جوهر افشان ها بالا تر هست اما مشکلاتی دارند از جمله اینکه رو هر کاغذی نمیشه چاپ کرد! مثلا" گه با جوهر افشان روی a4 معمولی چاپ کنی، مثل اسفنج تمام جوهرشو میخوره و کلی دردسر دیگه که اصلا" به درد کار خونگی نمیخوره.

من خودم لیزری رنگی گرفتم و فعلا" که ازش خیلی راضیم. کیفیتشم خیلی خوبه ولی اگه با ذره بین بیفتی بهجونش، توی بعضی رنگ ها میتونی تفاوت رو تشخیص بدی! ولی از فاصله ی 15 سانت به بالا اصلا" مشخص نیست.

اگه توضیح بیشتری خواستید، در خدمتیم

موفق باشید

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من من قصد خرید hp 1020 رو داشتم که هم گرون شده و هم میگن دیگه گارانتی نداره بعد خواستم canon lbp 2900 بگیرم 130 تومن که سناتور جان گفت خوب نیست 1006 بگیر.
    با ایت تعاریفی که آقا مسعود از 1006 خودش میکنه واقعا ازاین سری های جدید hp (سری p) دلزده شدم.واقعا نمیدونم چی بخرم.خواهشا کمک کنید.
    Hp p1505 با قیمت 175 تومن چطوره؟برای کار خونه میخوام.در ضمن خوبی کانن اینه که نماینده رسمن توی ایران داره.
    راستی کانن پرینترهاش مثل سامسونگ چیپ داره و باید با مکافات پیدا کرد؟
    خواهشا کمک کنید
    بله درست میگی کلا وضعیت گیج کننده ای هستش. البته بگم Canon 2900 خیلی مشابه HP 1020 هستش و هر دو تا شون دیگه OUT شده. جای LBP2900 کنون جدید LBP3000 اومده که متاسفانه خیلی الکی گرونه! 140 تومنه! عجیب اینکه کارتربجش همون کارتریج 2900 هستش! 600 dpi و 14ppm چشمگیر نیست. البته پرینتر خوبیه و کارتریجش هم جادارتره و تا 2000 تایی میزنه. اگه 30 40 تومن ارزون تر بود به نظر من انتخاب خوبی می بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من می خواهم پرینتر HP LaserJet P1006 بخرم.

ولی در صحبت های دوستان متوجه ناراضی بودن آنها از این مدل پرینتر شدم.

لطفاً کمی توضیح دهید که چه اشکالاتی دارد؟

اگر پرینتر دیگری هم پیشنهاد می دهید لطفاً قیمتی در حد همین پرینتر باشد.

متشکر

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من می خواهم پرینتر HP LaserJet P1006 بخرم.

ولی در صحبت های دوستان متوجه ناراضی بودن آنها از این مدل پرینتر شدم.

لطفاً کمی توضیح دهید که چه اشکالاتی دارد؟

اگر پرینتر دیگری هم پیشنهاد می دهید لطفاً قیمتی در حد همین پرینتر باشد.

متشکر
    صفحه 153 رو ببین

کد:

7. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض درخواست راهنمايي براي پرينتر رنگي 2180 اچ پي

با سلام
    من يك پرينتر اچ پي از مدل HP DESKJET F2180 كه همان سري 2100 است يعني اسكنر و پرينتر رنگي با شماره رنگهاي 21 و 22 .
    با توجه به نزديكي اتمام رنگها و اينكه بايد كارتريجها را قبل از اتمام رنگها شارژ مي كردم( البته براي اولين بار ) كيت شارژ را گرفته و شارژ كردم به دقت هر رنگ در جاي خودش محكم كردن سوراخهاي رنگ و هواگيري تا دو بار و استفاده از گزينه Clean the print cartridge و گرفتن پرينت تا 3 بار از اين گزينه اما مشكلاتي بوجود امد كه اميدوارم شما راهنمايي كنيد:

Estimated ink level مشخص كننده رنگها به هيچ عنوان تغيير نكرده و زياد نشده است وهر بار بعد از پرينت كم مي شود انگار هر دوي كارتريجها شارژ نشده است

در مورد رنگ سياه در موقع پرينت هيچ مشكلي ندارم و تقريبا پرينت خوبي مثل اول از ان ميگيرم
    اما در مورد رنگهاي زرد ابي و قرمز مشكلي بوجود امده است و

رنگ قرمز مخلوط زرد و قرمز
    ابي تقريبا ابي كم رنگ

و اينكه در وسط رنگهاي رنگي خطهاي بسيار ريز سفيد است

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دوتا سوال داشتم در مورد پرينتر
    اول اينكه من پرينتر hp2014 براي مغازم خريدم كه انصافا پرينتر خوبي هست ولي يه مشكل كه داره اينه كه وقتي يه كار پرينت پرحجم مثلا بالاي 50 صفحه باهاش مي زنم بعد از اينكه پرينت زده مي شه كار قبلي در پرينتر باقي مي مونه و پاك نميشه يعني اگه دوباره دستور پرينت يه كار جديد رو بدم انجام نمي ده و توي حافظش مي مونه دراصل كار قبلي در حافظه مي مونه و اجازه نمي ده كار جديدي انجام بشه كه براي اينكه كاري كه پرينت زده شده از حافظه پاك بشه بايد هم پرينتر و هم كامپيوتر رو يه بار خاموش كنم كه از دوستان خواهش مي كنم در اين مورد كمك كنند
    و دوم اينكه من يه پرينتر جوهرافشان رنگي hp1280 هم دارم براي كارهاي رنگي كه يه مشكل كه داره اينه كه حدود يك سانت و نيم از پايين برگه رو پرينت نمي گيره كه فرقي هم در اندازه كارغذ نمي كنه . مي خواستم بدونم آيا راه حلي براي اين مشكل هست يعني مي شه كاري كرد كه كل صفحه رو بدون حاشيه يا كمترين حاشيه سفيد پرينت گرفت؟؟؟
    با تشكر از دوستان

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    من يك پرينتر اچ پي از مدل hp deskjet f2180 كه همان سري 2100 است يعني اسكنر و پرينتر رنگي با شماره رنگهاي 21 و 22 .
    با توجه به نزديكي اتمام رنگها و اينكه بايد كارتريجها را قبل از اتمام رنگها شارژ مي كردم( البته براي اولين بار ) كيت شارژ را گرفته و شارژ كردم به دقت هر رنگ در جاي خودش محكم كردن سوراخهاي رنگ و هواگيري تا دو بار و استفاده از گزينه clean the print cartridge و گرفتن پرينت تا 3 بار از اين گزينه اما مشكلاتي بوجود امد كه اميدوارم شما راهنمايي كنيد:

Estimated ink level مشخص كننده رنگها به هيچ عنوان تغيير نكرده و زياد نشده است وهر بار بعد از پرينت كم مي شود انگار هر دوي كارتريجها شارژ نشده است

در مورد رنگ سياه در موقع پرينت هيچ مشكلي ندارم و تقريبا پرينت خوبي مثل اول از ان ميگيرم
    اما در مورد رنگهاي زرد ابي و قرمز مشكلي بوجود امده است و

رنگ قرمز مخلوط زرد و قرمز
    ابي تقريبا ابي كم رنگ

و اينكه در وسط رنگهاي رنگي خطهاي بسيار ريز سفيد است

با تشكر
    ارتفاع جوهر در کارتریج که تو کامپیوتر می بینین،در واقع از چیپست هست نه از حجم جوهر،یعنی الان شما جوهر اضافه کردین،ولی چیپست خبر نداره.باید چیپست رو هم عوض کنین اگر بعد از تموم شدن(مجازی)کارتریج،ارور بده و دیگه پرینت نگیره.اگر پرینت بگیره،ولش کنین همون طوری استفاده کنین.
    این مشکلات هنگام شارژ پیش میان ولی بعدا حل خواهد شد به مرور.اگر حل نشه،مشکل از شارژ کردن بوده که کارتریج ها دچار مشکل شدن.

با سلام خدمت دوستان
    من دوتا سوال داشتم در مورد پرينتر
    اول اينكه من پرينتر hp2014 براي مغازم خريدم كه انصافا پرينتر خوبي هست ولي يه مشكل كه داره اينه كه وقتي يه كار پرينت پرحجم مثلا بالاي 50 صفحه باهاش مي زنم بعد از اينكه پرينت زده مي شه كار قبلي در پرينتر باقي مي مونه و پاك نميشه يعني اگه دوباره دستور پرينت يه كار جديد رو بدم انجام نمي ده و توي حافظش مي مونه دراصل كار قبلي در حافظه مي مونه و اجازه نمي ده كار جديدي انجام بشه كه براي اينكه كاري كه پرينت زده شده از حافظه پاك بشه بايد هم پرينتر و هم كامپيوتر رو يه بار خاموش كنم كه از دوستان خواهش مي كنم در اين مورد كمك كنند
    و دوم اينكه من يه پرينتر جوهرافشان رنگي hp1280 هم دارم براي كارهاي رنگي كه يه مشكل كه داره اينه كه حدود يك سانت و نيم از پايين برگه رو پرينت نمي گيره كه فرقي هم در اندازه كارغذ نمي كنه . مي خواستم بدونم آيا راه حلي براي اين مشكل هست يعني مي شه كاري كرد كه كل صفحه رو بدون حاشيه يا كمترين حاشيه سفيد پرينت گرفت؟؟؟
    با تشكر از دوستان
    در مورد 2014 مشکل از ویندوز شماست،نیاز به تعویض ویندوز دارین،فکر کنم خیلی وقته ویندوز عوض نکردین.
    منظورتون اینه که 1.5 سانت از پایین صفحه رو چاپ نمی کنه (یعنی ناقص می زنه)یا حاشیه میذاره؟

11. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صفحه 153 رو ببین

کد:
    قیلاً دیده ام.

لطفاً مشکلاتش را بیان کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    ايا اين چيپستها را مي توان از بيرون تهيه كرد و مشخصه خاصي داره يا نه
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •