تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 216 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2153

نام تاپيک: کلوپ 6220

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

1-من نفهمیدم چه توضیحی راجع به گالری میخوای
    کلا از نظر گرافیکی چطوره؟ (افکت س بعدی و ... داره؟) مثل FP1 همینطوری عکس ها رو میریزه وسط یا بر اساس فولدر بندی مموری کار میکنه؟ Grid نشون میده یا LISt و توضیحات اینجوری؟

RED - Eye گوشی چطوریه؟ نور نارنجی قبل از زدن فلاش داره؟

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

10

کلا از نظر گرافیکی چطوره؟ (افکت س بعدی و ... داره؟) مثل FP1 همینطوری عکس ها رو میریزه وسط یا بر اساس فولدر بندی مموری کار میکنه؟ Grid نشون میده یا LISt و توضیحات اینجوری؟

منظورت رو از سه بعدی نفهمیدم ولی اره همینطوری عکس ها رو میریزه وسط تو گالری و کاری به فولدرها نداره ! ولی بر اساس تاریخ و ماهی که عکس میگیره با دوربین گوشیت ، عکس ها رو تو فولدرهای جداگانه ذخیره میکنه که البته همونطور که گفتم از توی خود گوشی مشخص نیست ولی با کامپیوتر معلومه
    عکس ها رو در حالت Grid نشون میده و البته حتما میدونی که وقتی یک عکس رو باز میکنی با یک افکت جالب تصویری اون رو میچرخونه و به حالت Full Screen تبدیل میکنه و نمایش میده !
    Red-Eye هم اگه فلاش On باشه قبل از فلاش زدن روشن میشه ، اگر هم حالت فلاش Off باشه بازم روشن میشه ! اما برای من بعضی مواقع که عکس چندتا عکس پشت سر هم میگیرم ، برای بعضی از عکس ها روشن نمیشه . . .
    موفق باشی

3. این کاربر از CinemaTik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djgr8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خروجی Mixer

پيش فرض

با سلام ...
    دوست عزیزی که با نویز گوشی مشکل داشت اگه میشه ببینه رو عکس ها و فیلم هایی که میگیره این مشکل هست یا نه ....
    چون گوشی من هم کمی نویز داره ... ( اما خیلی کم ) ولی تو عکس ها که آپلود هم کردم هیچ نویزی موجود نیست ....

منوی گوشی حالتم معمولی داره و مثل سری N حالت چرخشی نداره ...
    و اون نور قرمز هم برای REd eye نیست عزیز ....
    اون برای فکوس توی تاریکی هست که با استفاده از نور قرمز فاصله و شدت فلاش رو سنجش میکنه ...
    چون نور قرمز بالاترین فرکانس رو داره ...
    اگه سوال دیگه ای یا مشکل دیکه ای دارین در خدمتم ....

5. 2 کاربر از djgr8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رو تصویر نویز داره اما وقتی عکس میگیری نویز کم میکنه
    اما هنوز یک مشکلی هست عکس های گرفته شده در شب فوق العاده تاریک میگیره در مقایسه با ان73 من اینو کامل حس کردم
    ورژن اخرین ورژن بود از شانس ما فیلم برداری خوب هست اما باز با خطوطی بین فیلم دیده میشه که بخاطر نور صحنه هست یعنی نور کم و زیاد میشه نمیتونه ثبات ایجاد کنهو خطوطی و تغییر رنگ ناگهانی داره
    اما در کل نسبت به قیمت گوشی خوبی هست سرعت بالا
    یک چیز دیگه اینگه عکسی که تو خود گوشی میبینی نویز بیشتری داره تا میاری تو کامپیوتر نمیدونم چرا
    کابل تلویزیون همینطور با تی وی شما نویز احساس میکنی و خطوط فیلم برداری کاملا احساس میشه مخصوصا در اتاق فیلم گرفته باشی اما در نور خورشید این کمبود احساس نمیکنی
    من نسبت به ک850 اگر ان را 20 در نظر بگیرم تو عکس به این 15 میدم و نسبت به ان 95 نمره 13 میدم

7. این کاربر از saeed137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

همه ورژن ها هك ميشه....كافيه به بخش هك مراجعه كني...

شاد باشي
    داداش به خاطر راهنماییت ممنونم اما میخواستم بدونم روشی که توی این پست گفتی جواب میده یا نه؟با این روش ان گیج هم میشه روش نصب کرد؟؟؟
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام من هم می خوام یک 6220 بگیرم
    ولی یک چیزی که از دوستان می خواستم سوال کنم، راجع به کیفیت mp3 پلیر گوشی هستش که دقیقا" چه طور هستش؟ چون برام خیلی اهمیت داره اگه میشه نسبت به گوشیهایی که صداش رو شنیدم مثلا" k750،6630 یا n72 توضیح بدید،اگه صداش ضعف یا مشکلی داره مال هندزفریش هست یا به سخت افزار گوشی مربوط میشه،در ضمن کیفیت بلندگوش مثل k750صاف و شفاف هستش یا مثل 6630 بی کیفیت؟از نظر بلندیش چطور؟ لطفا" اون دوستی که این گوشی رو داره راهنماییم کنه چون اگه کیفیت mp3پلیر این گوشی خوب نباشه باید گوشی رو همون روز با کلی ضرر بفروشم ممنون میشم اگه دقیق راهنماییم کنید.

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش به خاطر راهنماییت ممنونم اما میخواستم بدونم روشی که توی این پست گفتی جواب میده یا نه؟با این روش ان گیج هم میشه روش نصب کرد؟؟؟
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
    عزیزم با سلام
    من این روش رو بهت پیشنهاد میکنم به چند دلیل خیلی راحته اگه یه جایی گیر کردی فیلم اموزشی داره بعد ان گیج هم راحت روش نصب میشه من خودم نصب کردم ولی فقط یه فایل cer میخواد تمام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا هم میخوای نظر بزرگتر ها هم داشته باش

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من یه سوال دارم من وقتی باطری گوشیم تموم میشه گوشی یهو خاموش میشه بدون هیچ گونه اخطار قبلی برای این که باطری ضعیف شده ایا همه ی گوشی ها اینجوری هستند یا فقط مال من اینطوری هست

داره خودمونی میشه iman111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا تو قسمت دوربین یه گزینه داره به اسم record location که برای ذخیره محل عکس گرفته شده است.فقط میخوام بدونم اطلاعات محل عکس گرفته شده کجا ذخیره میشه .توی detail عکس ها رو دیدم نبود. ظاهرا یه جایی به اسم geotagging ذخیره میکنه . ولی من نمیدونم این geotagging کجاست.و بگم که gps در اون حالت فعاله و عکس ماهواره ضبدر نداره .و من مشکلی با آنتن دهی GPS ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

میگن چینیه البته من دیدم خوشگله قیافش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •