توی گیمینگ آگزس آپلود شده لینکش هم توی تاپیک قرار داده شده جستجو در تاپیک کمکت می کنه پیدا کنی
ببین عزیز شما به devdata مناسب با دسته ات نیاز داری بارها و بارها توی تاپیک مطرح شده شما کلمه devdata رو توی همین تاپیک جستجو کن می فهمی باید چیکار کنی
توی گیمینگ آگزس آپلود شده لینکش هم توی تاپیک قرار داده شده جستجو در تاپیک کمکت می کنه پیدا کنی
ببین عزیز شما به devdata مناسب با دسته ات نیاز داری بارها و بارها توی تاپیک مطرح شده شما کلمه devdata رو توی همین تاپیک جستجو کن می فهمی باید چیکار کنی
پچ رسمی که کاریست مشترک از EA Sports و Mania Software. با استفاده از این پچ بازی شما آپدیت میشه بازیکنانی که قرار داد هاشون رو توی فصل ترانسفر زمستانی تمدید کردند یا به تیم جدید ترانسفر شدند توی فیفا شما اعمال میشه و جالب هست که بدونید به فایل Career شما آسیب هم نمی رسه.
دانلود با حجم 796 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هر کاری میکنم وقتی game pad رو وصل میکنم نمیتونم تکل رو روی گیم پد تنظیم کنم. چی کار باید بکنم ؟
شما باید devdata مناسب با گیم پدتون گیر بیارید توی تاپیک کلوپ گیم پد و همین تاپیک چند نوع فایل devdata اومده شما سرچ کنید چند تا دانلود کنید و طبق دستورالعمل ازشون استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من این پچ لیگ ایرانو دانلود کردم! بدک نبود ولی یه ایرادایی داشت!
مثلا اینکه هیچ کدوم از تیمها ملیتشون ایران نیست و بازیکنام همینجور و نمیشه دعوتشون کرد تیم ملی!
خودم دارم درستش می کنم که خیلی بهتر میشه!
امکانات اضافه شده :
1- تیم ملی ایران
2- ورزشگاه آزادی
3- ورزشگاه شیراز
4- ورزشگاه فولادشهر
5- ورزشگاه رشت
6- مسعود مرادی : داور
و ...
سلام
بازی pes یه بخش داره به نام bal .می خواستم بدونم fifa هم چنین بخشی داره؟و اینکه اگر چنین بخشی در fifa هست،کدام یک بهتر هست(بین fifa و pes)
سلام دوستان من از اون پستی که گذاشتم تا حالا شارژم تموم شده خدایش تا تونستم شارژ رو پرداخت کنم کلی کلی کار پیش اومد پیش خودم گفتم الان این تایپیک خودمون کجارفته! چرا سرعتش اینقدر کنده بابا یکی بیاد یه بحثی رو بزار ماهم توی این تایپیک بیکار نمونیم
اسمش Be a Pro هست باید بازی کنی هر دو رو نظرها متفاوت هست ولی اگه بخواییم مقایسه کنیم BAL خیلی گسترده تر و جذاب تر هست
آرمین جان . این پچ نقل و انتقالات ، بکام رو به میلان اضافه کرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)