تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 437 از 1081 اولاول ... 337387427433434435436437438439440441447487537937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,361 به 4,370 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

نميدونم شما برنامه ultra surf را تست كرديد يا خير.اگر تست نكرديد ابتدا برنامه ultra surf را دانلود كرده و تنظيمات كاسپر را بصورت زير قرار دهيد و آپديت كنيد.توصيه ميكنم از همان نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.اگر اينترنت dialup داريد توصيه ميكنم در زماني كه خطوط خلوت ميباشند و شما هم هيچ استفاده اي از اينترنت نداريد اين روش را تست كنيد تا موقع اپديت با قطعي سرور مواجه نشويد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مهدی جان ممنون از راهنماییت ورژن من هم همون 506 هستش ولی مشکل اینجاست که من دفعه قبل طبق همین روش رفتم جلو ولی اصلا اپدیت نمیکرد 3.3 کیلوبایت اپدیت میکرد و قطع میشد , در ضمن من به اینرتنت adsl 512 دسترسی دارم و از اون بابت مشکلی نیست فقط مشکل اینجاست که نمیتونم اپدیت کنم هرچی اپدیت میکنیم میگه database are absolot مشکل اینجاست
    از free gate هم استفاده کردم ولی ultra surf رو تست نکردم اون رو هم امتحان میکنم شاید با اون حل بشه

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Ship Storm عزيز برنامه Free Gate چون از ابتداي سال جاري ميلادي از حالت رايگان خارج شده و فقط براي كاربران چيني رايگان ميباشه در نتيجه عملكرد آن تابع داشتن Proxy فعال از كشور چين ميباشه كه اين قبيل proxy ها هم عملا سرعت بسيار پاييني داشته و از طرف ديگه عمل كوتاهي هم دارند.بنابراين امكان قطع شدن ارتباط با سرورهاي freegate به دليلي كه ذكر كردم بسيار زياد بوده و عملا اين برنامه ديگه كارايي قبلي خود را نداره.در نتيجه حتي اگر شما سرعت ارتباطي بالايي نيز داشته باشيد آپديت كاسپر موفقيت آميز نخواهد بود.
    اميدوارم با برنامه Ultra Surf مشكل شما حل بشه.

3. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه پدیده عجیب برام اتفاق افتاد که تا حالا به اون بر نخورده بودم ..... من بعد از دو هفته امروز آنتی ویروسم رو که کسپر 8.0.0.506 آپدیت کردم اما این آپدیت از ساعت 1 شروع و تا 6:30 طول کشید در صورتی که من از adsl - 512 استفاده میکنم .... و تا حالا اینقدر طول نکشیده بود .... هروقت که برای اولین بار آپدیت میکردم خیلی زیادش 45 طول میکشید .... حالا میخواستم بدونم که

آیا مشکلی داره یا نه؟ .... و امنیت کامپیوترم حفظ میشه ؟
    حجم آپدیت چقدر است ؟! شما کسپرسکی را با فیلطرشکن آپدیت کنید

سلام
    يه سوال دارم

من الان از كسپر اسكي ورژن 8.00.357 دارم استفاده ميكنم و يك كليد دارم كه فعلا با اون كار ميكنه
    آيا ميتونم از همان كليد ورژن قديمي كه كار ميكنه براي ورژن 8.00.506 كه جديد هست استفاده كنم

ممنونم
    کلید های نسخه 8 بر روی تمام ورژن های 8 سازگاره

از free gate هم استفاده کردم ولی ultra surf رو تست نکردم اون رو هم امتحان میکنم شاید با اون حل بشه
    FreeGate که مدت هاست ایران رو ساپورت نمیکنه و از کار افتاده

5. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ship storm عزيز برنامه free gate چون از ابتداي سال جاري ميلادي از حالت رايگان خارج شده و فقط براي كاربران چيني رايگان ميباشه در نتيجه عملكرد آن تابع داشتن proxy فعال از كشور چين ميباشه كه اين قبيل proxy ها هم عملا سرعت بسيار پاييني داشته و از طرف ديگه عمل كوتاهي هم دارند.بنابراين امكان قطع شدن ارتباط با سرورهاي freegate به دليلي كه ذكر كردم بسيار زياد بوده و عملا اين برنامه ديگه كارايي قبلي خود را نداره.در نتيجه حتي اگر شما سرعت ارتباطي بالايي نيز داشته باشيد آپديت كاسپر موفقيت آميز نخواهد بود.
    اميدوارم با برنامه ultra surf مشكل شما حل بشه.
    ممنون مهدی جان من برسی میکنم امشب نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من امروز مجبورشدم که ویندوزم را عوض کنم و به خاطرهمین کسپرکه نسخه 325 7.0.1. است را ازاول نصب کردم اپدیت کامل وروزانه اش را هم ازاینترنت دانلود کردم ( با حجم 46mb av-i386&ids-cumulو av-i386&ids-daily) ولی الان که می خوام به صورت دستی اون را اپدیت کنم اصلا اپدیت نمی شه و بعدازچندثانیه update size , transfer rate صفر می شود.
    حالا سوال من اینه ایا دفعه اول که کسپررا نصب میکنم نمیتونیم به صورت دستی اون را اپدیت کنیم و باید با اینترنت اپدیت شود؟
    چون من قبلا هم این مشکل راداشتم که دفعه اول بعدازنصب دستی اپدیت نمی شد البته یه خطای دیگه میداد
    درضمن روش اپدیت دستی را مطمئن هستم که درست میرم چون قبلا دستی اپدیت کردهام
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درضمن الان که با اینترنت هم خواستم اپدیت کتنم همین مشکل را دارد

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من امروز مجبورشدم که ویندوزم را عوض کنم و به خاطرهمین کسپرکه نسخه 325 7.0.1. است را ازاول نصب کردم اپدیت کامل وروزانه اش را هم ازاینترنت دانلود کردم ( با حجم 46mb av-i386&ids-cumulو av-i386&ids-daily) ولی الان که می خوام به صورت دستی اون را اپدیت کنم اصلا اپدیت نمی شه و بعدازچندثانیه update size , transfer rate صفر می شود.
    حالا سوال من اینه ایا دفعه اول که کسپررا نصب میکنم نمیتونیم به صورت دستی اون را اپدیت کنیم و باید با اینترنت اپدیت شود؟
    چون من قبلا هم این مشکل راداشتم که دفعه اول بعدازنصب دستی اپدیت نمی شد البته یه خطای دیگه میداد
    درضمن روش اپدیت دستی را مطمئن هستم که درست میرم چون قبلا دستی اپدیت کردهام
    ممنون
    شما از کدام محصول کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری استفاده میکنید ؟

ابتدا کسپرسکی را مجددا نصب کنید و سپس تاریخ سیستم را چک کرده اقدام به آپدیت دستی نمایید

برای آپدیت دستی باید تیک سرور اصلی را بردارید و صرفا یک سرور مجازی معرفی کنید

( در ضمن در ابتدا باید av-i386&ids-cumul رو وارد کرده و سپس فایلهای روزانه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه panteaaa55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

سلام

یه مشکلی پیش اومده

نرم افزاره sensors view را نصب کردم ولی مثله اینکه با کاسپر همخونی نداره .

کاسپر ویروس میشناستش و پاکش می کنه . چیکار باید بکنم

کاسپره من 8 است و 47 روزه دیگه هم زمان داره .

در ضمن قبلاً آقا مجید در مورده یه مشکل به من گفته بودن
    چک کنید فایروال ویندوز خاموش باشد
    این کار رو چجوری باید انجام بدم .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

مهدی جان مشکل من با همون Ultrasurf ورزن 9.3 حل شد و بلاخره تونستم آپدیتش کنم
    ممنون از راهنمایی شما و سایر دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما از کدام محصول کسپرسکی استفاده میکنید ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری استفاده میکنید ؟

ابتدا کسپرسکی را مجددا نصب کنید و سپس تاریخ سیستم را چک کرده اقدام به آپدیت دستی نمایید

( در ضمن در ابتدا باید av-i386&ids-cumul رو وارد کرده و سپس فایلهای روزانه)
    من از 325 7.0.1 internet security استفاده میکنم و ازبرنامه امنیتی دیگه ای هم استفاده نمیکنم
    موارد گفته شده را هم چک کردم

منظورتون همون قسمت update source در setting است دیگه؟
    این مورد را چک کردم هیج جوره اپدیت نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •