تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 236 از 649 اولاول ... 136186226232233234235236237238239240246286336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,351 به 2,360 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا چرا داغ می کنی !!! اینو گفتم اونایی که امنیا دارم دلشون نشکنه !!!! شوخی کردما !! بدل نگیرین !

جدن ؟؟؟ خیلی عالیه !!! خب ازش میپرسیدی چطوری ؟؟؟ ببینم می تونی کابلشو ردیف کنی ؟؟؟ کار خودته حمید جان , ببینم چکار می کنی !!! ما همه روی تو حساب می کنیم

بابا اعصابم خورده 1 ماه منتظر بودم 16 فوریه برسه ببینم این se چه کرده حالا که 16 فوریست هیچ خبری نیست باور کنین همه ی سایت های خبر گزاری الان جلومه هر 30 ثانیه یه بار رفرش میکنم ولی هیچ خبری نیست

بابا کی گفت کار منه گفتم تو الاادین (من آخرش نفهمیدم این لفظ عجیب الا ادین چه طوری نوشته میشه)
    یه کی اکسپریا می فروخت با کابل tv
    آدرسشم طبقه ی اول درب رو به جمهوری سمت چپ راهرو کدوم مغازه بود نمی دونم

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

ظاهرا امنیا تو مولتی مدیا هم قوی نیست !!! حرفمو پس میگیریم !!!! بوت لودرش هم که ... تا اینجا من فقط دوربینشو قبول دارم , مابقیش هیچی !!! دوربینشم که به کار من نمیاد پس چیش خوبه ؟

اگر خودم x1 داشتم , یک انجمن می زدم فقط برای x1 !!!!!
    به من بگن چی امینا را قبول دارم میگم...سنسور(شتاب سنج)ودوربین...

3. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ظاهرا امنیا تو مولتی مدیا هم قوی نیست !!! حرفمو پس میگیریم !!!! بوت لودرش هم که ... تا اینجا من فقط دوربینشو قبول دارم , مابقیش هیچی !!! دوربینشم که به کار من نمیاد پس چیش خوبه ؟

اگر خودم x1 داشتم , یک انجمن می زدم فقط برای x1 !!!!!

آی گفتی
    بابا این x1 اونقدر گستردست که یه انجمن هم کمشه

5. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بابا اعصابم خورده 1 ماه منتظر بودم 16 فوریه برسه ببینم این se چه کرده حالا که 16 فوریست هیچ خبری نیست باور کنین همه ی سایت های خبر گزاری الان جلومه هر 30 ثانیه یه بار رفرش میکنم ولی هیچ خبری نیست

بابا کی گفت کار منه گفتم تو الاادین (من آخرش نفهمیدم این لفظ عجیب الا ادین چه طوری نوشته میشه)
    یه کی اکسپریا می فروخت با کابل tv
    آدرسشم طبقه ی اول درب رو به جمهوری سمت چپ راهرو کدوم مغازه بود نمی دونم
    الان که زوده.برو 6-7 ساعت دیگه بیا.هرچند منتظر چیز خاصی نباید بود.
    یکی مثل X1 خیلی هم فرق کنه کیبورد نداره و accelerometer داره وخیلی لطف کنن دوربین 5 که باز بعیده.

7. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان که زوده.برو 6-7 ساعت دیگه بیا.هرچند منتظر چیز خاصی نباید بود.
    یکی مثل x1 خیلی هم فرق کنه کیبورد نداره و accelerometer داره وخیلی لطف کنن دوربین 5 که باز بعیده.
    یعنی برم
    6 -7 ساعت دیگه تا اون موقع که من میمیرم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من دارم میگم اکسپریا تو پخش ویدیو و مولتی مدیا قویه...بیتریت 1200 پخش میکنه...امینا تا 700....

آخ ببخشید یکی دیگه این حرف رو زده بود الان میرم پست رو اصلاح میکنم شما هم اون نوشته ی مارو درست کن تا بیشتر از این عرق شرم بر پیشانیم ننشسته

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حسام جان میگم یه موردی درباره گوشیت
    Mah12 در مورد گوشی Hesam.K یک مورد عجیب دیگه ای که وجود داره اینه که رزولوشن گوشی ایشون با توجه
    به عکس هایی که قبلا اینجا گذاشته شده VGA است و به همین دلیل قسمتی از صفحه در تنظیمات گوشی
    خالی مونده.
    اما اگر به عکس هایی که من گذاشتم دقت کنید متوجه میشید که رزولوشن کاملا WVGA است و
    کل صفحه رو پر کرده.

برای مقایسه بهتر من هر 2 عکس را در کنار هم گذاشتم تا تشخیص بهتری انجام بشه.

به نظر من هم عجیب می آد بخصوص resolution VGA این گوشی یه مقدار داره تو ذوق می زنه. روی تب Hardware در رزولوشن چه عددی رو نشون می ده؟ 480x640 یا 480x800؟
    اکسپریا سری a اصلا" روی باند 900 اگه اشتباه نکنم کار نمی کنه و روی باند 850 کار می کنه. تا جایی که یادم می آد اگه ایران سیستمش را آپگرید نکرده باشه رو باند 900 کار می کنه حالا سوال اینجا پیش می آد که اگه جدا" این گوشی سری a بوده و اینجا رویش ROM سری i کوک کرده اند چطور داره کار می کنه ؟
    دقیقا منم همین نظر رو دارم.
    چون شماره IMEI رو نمیشه عوض کرد و این شماره نشون میده که گوشی برای بازار امریکاست. بعد
    گوشی رو وارد ایران کردند و دیدند که کار نمیکنه و یا دچار مشکلاتی میشه. بعد اومدن برای اینکه
    زرنگ بازی در بیارن و رامش به آمریکا بخوره یکی از رامهای کوک شده را برای X1i به اسم
    Generic_US درست کردند. در حالی که Generic_US وجود خارجی نداره..
    از طرفی هم رزولوشن گوشی عجیبه... خود گوشی مشکلی از لحاظ رزولوشن WVGA نداره اما
    رامی که روش نصب شده VGA است.
    مسئله انقدر پیچیده شده که کوچکترین تغییر آدم رو به شک میندازه.

مسئله رزولوشن رو دوباره رفتم و سری به عکس های قبلی از رام R1A خودم انداختم دیدم که اونم اینطوریه. پس..

1. مسئله رزولوشن منتفی میشه.
    2. با آپدیت کردنبه رام R2A رزولوشن Real WVGA به اکسپریا اضافه میشه و اون تکه خالی نمیمونه.
    3. با سونی اریکسون تماس گرفتم و قراره به زودی جواب بدن.
    اینا رو بخون و اگه نظری داری بگو . البته اگه کاری که تو گزینه 2 گفته رو انجام بده بگو چی نشون میده.
    ممنون

اینم نگاه کن
    عزیز اون کسی که به ایشون این حرفو زده خواسته طرفو بفرسته دنبال نخود سیاه. یعنی
    چی 30 تای اولی اینجوری بوده؟ اصلا این حرف نه منطقیه و نه حرف علمی است. اگر قرار
    باشه رامی با مشخصات Generic_UK تولید بشه میلونها نسخه ازش در بازار وجود داره. و اگر شما
    در اینترنت جستجسجو کنید تمام مشخصات Generic_UK را میتونید بدست بیارید. ولی وقتی در
    مورد Generic_US در گوگل سرچ بشه برای من این صفحه میاد.

اما وقتی حرف s را در US به K تغییر بدیم نتیجه واقعی بدست میاد.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوست عزیز wvga هست.اون عکسی که کنار مال من هست زبونش فرق میکنه...ربطی نداره.رزولوشن گوشی هم 480x80 هست.vga نیست.در مورد او گزینه 2 هم بگم اپدیت نکردم...اگه اپدیت کردم حتمآ عکس میزارم.رو جعبه و پشت گوشی هم که برچسب داره زده x1i...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

اینم مشخصات رزولوشن...من خودم انقدری که شما دنبال این هستید نیستم.اخه با گوشی دوستم هیچ فرقی نمیکنه

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی به نظرتون این گوشی جدید Se کی میاد؟

ممکنه Xperia باشه؟ یا اصلآ هوشمند هست؟

14. این کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •