تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 649 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244284334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توی این ویدئو که گذاشتم لینکش رو ویندوز موبایل 6.5 روی HTC HD اجرا میشه.پس باید روی X1 هم بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک پایین رو مهران جان زحمت کشیدن و به من دادن که wm 6.5 beta2 رو برای X1 داره و تصاویری از این نسخه که بر روی X1 نصب شده , اگه اشتباه نکنم این دومین رام Wm6.5 برای X1 هست و با تحقیقاتی که تا حالا کردم احتمال اومدش به صورت رسمی برای X1 بالای 80 درصد هست !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این چیزی که نوشتم مقایسه نیست یه جور راهنمایی یه به دوستانی که بین این دو گوشی گیر کردن تا با توجه به نیاز هاشون یکی از این دو تا رو انتخواب کنن

فقط کاستی ها و برتریهای هر کدوم نسبت به اون یکی رو نوشتم و نگفتم کدوم بهتره
    بهتر بود امنیا رو با دایاموند مقایسه بکنی چون امنیا و HD فقط دوربینشون به هم شبیه هستند و در رزولیشن , سایز صفحه , میزان رم و رام و ...و...و...و... با هم فرق دارن و تمام سایت های خارجی از جمله GSM Arena امنیا رو با دایاموند مقایسه کرده !!!

بله گفته این دوستمون کاملا درسته , اگر شما امکانات Multimedia برات مهم تره قطعا امنیا انتخاب اول شماست و اگر به داشتن یک PPC قوی فکر می کنی و امکانات Multimedia برای در درجه دومه قطعا انتخاب اولت X1 هست !!! این دو با هم قابل مقایسه نیستن چون کارایی های متفاوت دارن !!!

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بهتر بود امنیا رو با دایاموند مقایسه بکنی چون امنیا و hd فقط دوربینشون به هم شبیه هستند و در رزولیشن , سایز صفحه , میزان رم و رام و ...و...و...و... با هم فرق دارن و تمام سایت های خارجی از جمله gsm arena امنیا رو با دایاموند مقایسه کرده !!!

بله گفته این دوستمون کاملا درسته , اگر شما امکانات multimedia برات مهم تره قطعا امنیا انتخاب اول شماست و اگر به داشتن یک ppc قوی فکر می کنی و امکانات multimedia برای در درجه دومه قطعا انتخاب اولت x1 هست !!! این دو با هم قابل مقایسه نیستن چون کارایی های متفاوت دارن !!!
    فکر نمیکنم اکسپریا تو مولتی مدیا از امنیا ضعیفتر باشه ( اون پنل مولتی مدیا به اون خوشگلی رو در نظر بگیر)
    از لحاظ پخش ودئو که با مانیتوره 800 در 480 و کارت گرافیک 128 همه چی انده شه
    موزیکم که همه میگن کیفیت هدفونش عالی یه (فقط اسپیکر ضعیفتره که اونم مهم نیست البته به سلایق اشخاص برمیگرده)

اگرم امنیا رو با اکسپریا مقایسه کردم باسه اینکه تو پستای قبلی راهنمایی بین این دو گوشی رو خواسته بودند
    Last edited by Hamid..God; 15-02-2009 at 15:04.

5. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی دوستان اندرویید رو دیدین رو x1 نصب کردن

فقط نمی دونم چرا برعکس ران می شه یعنی باید موبایل رو سر و ته بگیری
    نمی شه کاری کرد درست ران بشه؟

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اين حكايت مقايسه ها و كلاس هاي متفاوتي كه براي گوشي ها قائل ميشيد حكايت خنده داري شد.مثلاً HD و Omnia900 يا مقايسه X1 و Touch Pro. من نميدونم چه گوشي در چه كلاسي هست و نميخوام هيچ گوشي رو با اون يكي مقايسه كنم. من X1 ميخرم. اما به نظر من تنها گوشي كه شايد بهتر از X1 باشه iPhone 3G هست.HD هم كمي پايين تر از X1.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستی دوستان اندرویید رو دیدین رو x1 نصب کردن

فقط نمی دونم چرا برعکس ران می شه یعنی باید موبایل رو سر و ته بگیری
    نمی شه کاری کرد درست ران بشه؟
    آره دیدم , ولی فکر نمی کنم راه حلی داشته باشه چون اونایی که این اندروید رو روی x1 آوردن هم سر و ته کار می کنن , پس حتما نمی شه!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اين حكايت مقايسه ها و كلاس هاي متفاوتي كه براي گوشي ها قائل ميشيد حكايت خنده داري شد.مثلاً hd و omnia900 يا مقايسه x1 و touch pro. من نميدونم چه گوشي در چه كلاسي هست و نميخوام هيچ گوشي رو با اون يكي مقايسه كنم. من x1 ميخرم. اما به نظر من تنها گوشي كه شايد بهتر از x1 باشه iphone 3g هست.hd هم كمي پايين تر از x1.

میتونی بیشتر توضیح بدی که چرا hd رو ازx1 پایین تر میدونی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اين حكايت مقايسه ها و كلاس هاي متفاوتي كه براي گوشي ها قائل ميشيد حكايت خنده داري شد.مثلاً hd و omnia900 يا مقايسه x1 و touch pro. من نميدونم چه گوشي در چه كلاسي هست و نميخوام هيچ گوشي رو با اون يكي مقايسه كنم. من x1 ميخرم. اما به نظر من تنها گوشي كه شايد بهتر از x1 باشه iphone 3g هست.hd هم كمي پايين تر از x1.
    آره من هم میگم فقط x1 چون اگر دنبال خرید ppc باشی فعلا در حال حاظر قویترن و با امکانات ترین و باکیفیت ترین x1 هست !!!

آیفون هم تنها برتریی که نصب به x1 داره lcd اون هست که بخاطر خازنی بودن lcd هست و در حال حاظر هیچ ppc در دنیا وجو نداره که نمایشگر خازنی داشته باشه !!!! البته آیفون مشکلاتی مثل بلوتوس و ... هم داره که اینجا جاش نیست صحبت بشه !!!

11. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان نشستم پشت کامپیوترمو میخوام اونقدر on بمونم تا seشروع کنه به معرفی کردن گوشی هاش تا ببینم این x1 رفرش چی هست

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

فکر نمیکنم اکسپریا تو مولتی مدیا از امنیا ضعیفتر باشه ( اون پنل مولتی مدیا به اون خوشگلی رو در نظر بگیر)
    از لحاظ پخش ودئو که با مانیتوره 800 در 480 و کارت گرافیک 128 همه چی انده شه
    موزیکم که همه میگن کیفیت هدفونش عالی یه (فقط اسپیکر ضعیفتره که اونم مهم نیست البته به سلایق اشخاص برمیگرده)

اگرم امنیا رو با اکسپریا مقایسه کردم باسه اینکه تو پستای قبلی راهنمایی بین این دو گوشی رو خواسته بودند
    این رو خودمم قبول دارم ولی منظورم خورجی ویدئو و مموری داخلی بالا و دوربین بود که بنظر من دوربین و خروجی ویدئوش زیاد مهم نیست چون من ppc بودنش برام مهمتره مموری هم که خوب میشه خرید پس هیچی !!!

14. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •