ميدونم سوالم خيلي ضايع هست ولي آيا صفحه x1 تاچ پد هست؟
ميدونم سوالم خيلي ضايع هست ولي آيا صفحه x1 تاچ پد هست؟
بله دوست عزیز.تاچ اسکرینه..![]()
من واقعا تو انتخاب دچار مشكل شدم كمكم ميكني؟؟؟؟؟؟ميخوام امنيا بگيرم ولي x1 من رو مردد كرده
![]()
Last edited by Amin.M.1986; 14-02-2009 at 19:04.
دوستمون یه تاپیک معرفی کرد ولی به نظرم این بهتره چون بچه های X1 بدیهای امنیا نثبت به اکسپریا رو گفتن و امنیا ها از خودشون دفاع کردن و برعکس پست آخر تاپیک هم جمع بندی کرده ماجرارو اون چیزی که می خوای رو حتمی اونجا پیدا می کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا پست زیر و از این تاپیک در آوردم
Last edited by Hamid..God; 14-02-2009 at 22:26.
برتری های اکسپریا به امینا...
هX1 over omnia
به گفت ی هواداران این گوشی
1-Double the screen resolution (480x800 over 240x400)
2-Slide out full qwerty keyboard
3-Metal contruction
4-Better battery life
5-Double amount of RAM (256MB over 128MB)
6-Dedicated 3D graphics accelerator (ATI Imageon chip)
7 -3.5mm headphone jack to slap in your own headphones
8-Internal stylus (stylus slides into the device instead of attached by some thread)
9-HTC built so support for new and faster ROM's at XDA-Developers
10-جوی استیک بزرگتر !
11-داشتن کلید های اضافه تر بر روی گوشی مثل کلید های سافت کی و کلید های چهار جهته و ...
12-بر خورداری از Panels !
13-رام بزرگتر ( Omnia=256,Xperia=512
14-نصب Touch FLO 3D
15-نصب WM6.5 (که هم اکنون تو لینک دانلودش تو فرم X1 هست)
جواب به موارد بالا
To Xperia:
1- قبوله ، اما نه اونقدری که بزرگش می کنید.(خودم گفتم)
2- قبوله (خودم گفتم)
3- امنیا هم دورش کروم مقاومه که جزو مقاومترین پاکت پیسیا معرفی شده پس این برتری نست.
4- قبوله ، (فقط 60 آمپر که اونقدر ها هم به چشم نمیاد)
5- قبوله (خودم گفتم)
6- قبوله
7- امنیا هم داره ، فقط بجای اینکه روی بدنش باشه روی هدستشه ، اما توی جعبش موجوده.
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 67 کیلوبایت میباشد.
8- بیشتر توضیح بده
9- برای امنیا هم هر روز رام بهتر و قویتر میاد (آخه اینم شد برتری ؟)
10- امنیا اصلاً جوی استیک نداره ، و کلاً اپتیکال موس داره که داره جای جوی استیک رو می گیره .
11- کلیدهای اضافه به هیچ عنوان برتری نیست ، چون امنیا یه گوشیه تمام لمسیه ، مثل آیفون ، مثل HD و ... و توی گوشیهای تمام لمسی سعی می شه که کلید کمتر استفاده بشه ، نه بیشتر ، اتفاقاً یکی از سایتهایی که ریوویو نوشته بود از کلیدهای زیادی اکسپریا انتقاد کرده بود ، خصوصاً دو کلید چپ و راست که مدتهاست توی هیچ PPC قرار داده نمی شه.
12- خوب امنیا هم TochWiz داره ، این که نشد برتری، گفتم برتریهاشو بگو نه امکاناتش.
13- قبوله ، اما این جزئی از همون قسمت 5 می شه و توی همون قسمت بیان می شه نه جداگانه.
14- روی امنیا هم نصب میشه ، اصلاً یکی از رامهاش (K1) توی خودش داره.
15- خوب مصلما ً به زودی نسخه امنیاش هم میاد ، چیز قابل گفتنی نیست.
جواب به جواب:
1- _
2- _
3- این فلزی بودن تو اکسپریا سرتاسری یه ولی امنیا اینطور نیست مخصوصا پشتش
4- آره 60 آمپر ولی لایف تایمش طبق گفته ی همه حتی بعد از آپدیتم خیلی بیشتره
5- _
6- _
7- درسته ولی اکسپریارو خودش داره باسه همین لازم نیست اون سیم بلند بهت آویزون باشه تازه همیشه هم باید باحات باشه اما اگه با اکسپریا بخوای آهنگ گوش بدی حتمی لازم نیست که هدفون خودت همرات باشه و میتونی از اون با هر هدفون دم دستی استفاده کنی یا به اسپیکر وصل کنی
8- _
9- آره منم اینو قبول دارم ولی اونقدر زیاده که واقعا گیج میشی ودر ضمن بیشترشون رام های غیر ارجینالن که معمولا به گوشی صدمه می زنن البته رام های ارجینالش کمتر باعث صدمه می شن
10-و اکسپریا هم اینو داره ولی یه جوی استیک خیلی خوش دست هم کنارش داره که واقعا یه سری جا ها خیلی بیشتر به درد می خوره (این یعنی در نظر گرفتن همه ی صلیقه ها مثلا من خودم چون خیلی دوست ندارم برا یه حرکت از بالا به پایین 10 بار دستم رو روی اپتیکال موس از بالا به پایین بکشم از جوی استیک استفاده می کنم و تو جا به جایی های کوتاه از اپتیکال موس)
11- اکیپریا هم یه گوشی یه تمام لمسی یه اما وجود این دکمه ها خیلی جا ها به درد میخوره (همون در نظر گرفتن همه ی سلیقه ها ) اون دکمه ها هم به نظرم بودنشون خیلی عالی یه (من P1 داشتم و همیشه از نبودناین دکمه هاو مجبور بودن به کار با مانیتور شاکی بودم باور کن بودنشون از نبودنشون خیلی بهتره در ضمن قرار نیست هرکی هر چی گفت تو قبول کنی هر کی یه سلیقه ای داره
12- منظورم این بود که پنل از تاچ ویز بهتره همون طور که GSM Arena گفت Touch FLO 3D از تاچ ویز بهتره ( این سیستم تاچ ویز تو همه گوشی های رده بالای سامسونگ هست به نظر من یه جورایی تکراری یه)
برا این میگم پنل بهتره که شما رو به هیچ منو یی محدود نمی کنه و شما میتونین گوشیتونو خیلی بیشتر شخصی سازی کنین( الان با سیستم پنل هم میتونی تاچ ویزو داشته باشی هم تاچ فلو هم آیفون هم پنل های اکسپریا هم پنل هایی که هر روز یه جدیدش می یاد رو داشته باشی) سونی اریکسون تو سال 2008 به خاطر این نوآوری جایزه گرفت
13- نه همون قسمت 5 هم دوتاست و منم اشتباه کردم باهم نوشتم
14-خوب من اینو نمیدونستم (البته منظورم انعطاف پذیری یه گوشی بود)
15- آره ولی ممکن هم هست نیاد (چون تا حالا هرچی ازش تو نت بوده WVGA بوده و کسی اونو با رزولویشن 240 در 400 ندیده) بعدم منظورم الانه الان باسه اکسپریا هست ولی خدا میدونه کی باسه امنیا بیاد یا اصلا بیاد
Last edited by Hamid..God; 18-02-2009 at 11:02.
برتری های امنیا به اکسپریا...
omia over experia
به گفت ی هواداران این گوشی
1- صفحه بزرگتر
2- سی پی یو بالاتر
3- دوربین قویتر (اولین پاکت پیسی 5 مگاپیکسلی در دنیا با قابلیت تشخیص چهره و لبخند)
4- فیلمبرداری قویتر و ذخیره فیلمها با فرمت MP4 (در اکسپریا 3GP)
5- خروجی TV
6- 16GB حافظه جانبی با توجه به پشتیبانی از مموری کارت تا 16 گیگ.
7- ارائه رامهای مختلف با امکانات مختلف برای سلایق گوناگون.
8- موشن سنسور (با قابلیت چرخاندن کل صفحه کارکرد به صورت اتوماتیک)
9- باریکتر و حمل آسانتر.
10- وزن کمتر
11- نمایش نشانگر موس روی صفحه مانند کامپیوتر
12- 4 محیط کار مختلف برای سلایق گوناگون (Samsung Widget , Samsung Today 1 , Samsung Today2 , محیط خود ویندوز موبایل) که همونطور که گفتم TouchFlo رو هم می شه بهشون اضافه کرد
.
13- پشتیبانی مستقیم از فایلهای Divix
To omnia
1-همش 0.2 اینچ که پیکسل های بالاتره X1 به نظر من مهمتره ولی باز منم بدم نمی یومد که مانیتورش بزرگتر بود
2-با توجه به بنچمارک ها سی پی یوی X1 چندان از امنیا پایینتر نیست (این مورد واقعا مورد ابهامه اگه اسم دقیق CPU هارو بدین یه تحقیق درست درمون در موردشون می کنم )
3- تفاوت کیفیت تو عکسای بالا دیده میشه (یه جاهایی از عکس امنیا بهتره و یه جاهایی اکسپریا ولی در کل نقاط قوط امنیا بیشتره)
4-کیفیت فیلمبرداری اکسپریا 30 فرم در ثانیه است و باسه امنیا 16 (البته من نمی دونم تو رام های جدید شاید درست شده باشه البته باید بدونی که جفتشون تو فیلم برداری حرفی برای گفتن ندارن حالا یکی بده یکی بدتر کلا اگه یکی می خواد عکس خوب و ودئوی خوب با موبایلش بگیره باید بی خیال پاکت پی سی بشه و بره یه کمرا فون بخره
5-اگه به نقشه هایی که از مدار های X1 گزاشتم دقت کنید میبینید که اینم داره در ضمن اکسپریا میتونه تصویرو به PC هم منتقل کنه و تو مانیتور نشونش بده
6- با هم میشه 32 که X1 هم راحت یه رم 32 رو ساپرت میکنه و با توجه به ارزون شدن رم خیلی مهم نیست
7- تو اکسپریا برای اینکار لازم نیست رام عوض شه فقط کافیه یه پنل دیگه خیلی راحت نصب بشه
8- بزرگترین و عجیبترین مشکل X1 ( فک کنم گفته چون کیبورد داره و با باز شدنش میشه همون کار روتیتو تو هر جایی انجام داد لازم نیست!!!
9- اره البته اکسپریا هم سایز قابل قبولی داره ( هم اندازهی5800 که کیبوردم نداره ، طراحی ظاهریش برای اینکه شیک تر به نظر برسه طوری انجام شده که در کنار ظرافت کمی هم بزرگ به نظر برسه)
10-omnia 122 g ... & ... Xperia145 g
11- یه قابلیت نه برتری تازه با توجه به کوچیکی یه این اپتیکال موس کار کردن با موس خیلی راحت نیست و بعد از یه مدت کلا بی خیالش میشی و تو اکسپریا هم می تونی اینو با نرم افزار داشته باشی
12- پنل ها که خیلی موثر ترند و بهتر این کارو می کنند (البته بهتره بیشتر در موردشون توضیح بدی)
13-اینو خیلی راحت میشه با نصب هر نرم افزاری تو هر PPC ای بدست اورد!
x1 یه پنل داره که همه اين چيزایی که میخوای داره، today ولش کن![]()
خواهشن امينا رو با x1 مقايسه نکنيد چون دو کلاس متفاوت هستند
x1 با touch pro و امينا رو ميشه با touch HD مقایسه کرد
اون چیزی که من میخوام نداره.shrotcut به صورت کامپیوتر.که هر کدوم از نرم افزارهامو بیارم رو today به شکل icon
Last edited by hesamkowsar; 15-02-2009 at 01:31.
فکر می کنم برای این کار باید از محیط خود ویندوز موبایل استفاده کنی ، و توی قسمت Items تیک نرام فازارهایی رو که لازم داری بزنی تا بیان روی دسکتاپ .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)