یکیشون یه کاری از من میخواد که انجام بدم
فرضا نمیخوام انجام بدم چه کار کنم که طرف بی خیال من بشه؟
اخه هرکاری میکنم نمیتونم خودمو به موقع برسونم به اونجایی که میگه!؟
میخوام کلا ازش صرفنظر کنم!؟ ولی خوب گیر میده هی زنگ میزنه که پاشو بیا کارت دارم![]()
یکیشون یه کاری از من میخواد که انجام بدم
فرضا نمیخوام انجام بدم چه کار کنم که طرف بی خیال من بشه؟
اخه هرکاری میکنم نمیتونم خودمو به موقع برسونم به اونجایی که میگه!؟
میخوام کلا ازش صرفنظر کنم!؟ ولی خوب گیر میده هی زنگ میزنه که پاشو بیا کارت دارم![]()
من فولدر رو کپی کردم ... کامل
مهندس جان ... من که نمیدونستم پوشه xlive کجاست !!! بنابراین یه سرچ زدم یکی تو system32 پیدا کردم فقط !!!
يه چيزي مي پرسم لطفا مسخرم نكنين
اين هليكوپترا رو چجوري ميشه كنترل كرد
فقط بالا و پائين ميرن! چجوري ميشه به طرف جلو حركت كرد؟
دوست عزیز شما با بازی کردن این بازی متوجه میشی که با یک بازی فقط سرکار نداری بر خلاف سری های قبل بازی در بازی علاوه بر یک داستان منسجم و خوب شما با یک سری قوانینی که در زندگی روزمره وجود داره سرکار داری این بستگی به خود ما داره که تا چه اندازه جنبه داشته باشیم در کل شما اگر نکته بین باشی متوجه میشی که اونها یعنی سازندههای بازی تا چه حد خواستن قانونی بودن قوانین راهنمای رانندگی رو نشون بدن مثلا در بازی ماشینها فقط در لیاین خودشون حرکت میکنن این خودش یه جور یاداوری که درست رانندگی کنین
خوب اشتباه کردی دیگه...تو پست اول آدرسهای سیو دقیق نوشته بود...حالا هم راهی نداره متاسفانه...
یعنی بدبخت شدم رفت ؟ دیگه هیچ راهی نمونده ؟ برم از اولش باز ؟![]()
خدا میدونه که به چه فلاکتی تا اینجاش رفته بودم !!!
شما تنها راهت Xlive Wrapepear هست . که اگه میخوای بیشتر بدونی بیا توی پ .خ منم مثل تو کلا سیوام پاک شده بود !
دیگه از امروز باز شروع کردم یه پروفایل جدید ساختم ... شروع کردم دارم دوباره بازی میکنم... ولی ظلمه با اینکه 59 درصد رو تموم کرده بودم ... بیام از اولش ...! اشکال نداره ! حالا که میدونم چطور مراحلش رو رد کنم ... سریع میام میرسم !!!
فکر نمی کنم با کارت گرافیکت همخونی داشته باشه و همچین روون اجر بشه ...رفیق فکر نمی کنم بتونی بازی رو اجرا کنی.اگر هم اجرا بشه با کمترین تنظیمات با افت فریم شدید مواجه می شی.
چون این بازی بیشتر از gpu به cpu نیاز داره.همچنین رم کمتر از 2 گیگ واقعا واسه بازی کمه.vga هم حداقل باید 7900 باشه(البته این مینیموم خود بازی هست.ولی باز هم به سختی اجرا می شه.)
موفق باشیپس باید بفکر خرید سیستم جدید باشم !!!سلام
باید بگم که سیستم شما یکم ضعیفه .
رمتون 1 گیگه عین من کمه این رم
گرافیکتون : من با nvidia gefource 8500 gt به زور بازی می کنم .
در مورد سی پی یو هم نمیدونم این بازی به چه سی پی یویی نیاز داره ولی از نظر من اگه با کامپیوترت زیاد بازی می کنی به فکر سیستمت هم باش .
با این پیشرفت بازی هایی که من می بینم فکر نمیکنم تا چند وقت دیگه حتّی خودمم با این سیستمم بازی کنم !
خدانگهدار .
ممنون از دوستان
کسی جواب مارو نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)