با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم از دوستان خواهش کنم که این مسئله ریاضی رو اثبات کنن و یک توضیح مختصر هم در مورد راه حلش ارائه نمایند.
مسئله رو در آدرس زیر قرار دادم :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم از دوستان خواهش کنم که این مسئله ریاضی رو اثبات کنن و یک توضیح مختصر هم در مورد راه حلش ارائه نمایند.
مسئله رو در آدرس زیر قرار دادم :
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگر جاییش مبهم بود بگید تا توضیح بدم.
معادله خط y=ax+b
شیب خط بین دو نقطه دلخواه A(x1,y1) , B(x2,y2 :
a = y2-y1/x2-x1=m=tan(teta)=delta y/delta x)= ax2+b-ax1-b/x2-x1
از طرفی dy/dx=a
بنابراین m=dy/dx=a
![]()
سلام
آقا یه توضیح درباره اصل کمال به من می دید؟
در چه موردی هست اصل کمال؟
کرانداری مجموعه ها!در چه موردی هست اصل کمال؟
سلام دوستان
یعنی سوال من انقدر سخت بود که هیچ کس حتی سعی هم نکرد حلش کنه؟!!!!
بابا سوال از کتاب گسسته ی گریمالدی هست.
لطفا دوستان اهل فن یک همتی بکنند.
ممنون.
یا حق
اصل موضوع کمال:
هر زیرمجموعه ناتهی A از اعداد حقیقی و از بالا کراندار دارای کوچکترین کران بالایی میباشد.کوچکترین کران بالایی را به sup A (سوپریمم)نمایش میدهند.کران پایینی و بزرگترین کران پایینی به طرق مشابه تعریف میشوند.از اصل موضوع کمال نتیجه میشود هر زیر مجموعه ناتهی B از اعداد حقیقی که از پایین کراندار باشد،دارای بزرگترین کران پایینی میباشد که آنرا با inf B (اینفیمم)نمایش میدهیم. به این لینک مراجعه کنید:
اصل کمال: هر زیر مجموعه غیر تهی و از بالا کراندارباید دارای کوچکترین کران بالا باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعریف دیگر:
مجموعهی R کامل است چون هر زیرمجموعهی ناتمامی از R که از بالا کراندار باشد ، کوچکترین کران بالای حقیقی دارد ، اما مجموعهی Q کامل نیست ، چون زیرمجموعههایی دارد که از بالا کراندار است ولی کوچکترین کران بالای آن معلوم نیست . به این نکته « اصل کمال » میگویند .
تعریف سوپریمم(کوچکترین کران بالای)و اینفیمم(بزرگترین کران پایینی):
سوپریمم و اینفیمومسوپریمم و اینفیموم
فرض کنید S یک مجموعه جزئی مرتب و A زیر مجموعه ای از آن است. در این صورت:
تعریف کران بالا: هر عنصر M از S را یک کران بالای مجموعه A می گوییم اگر بعد از همه عناصر A باشد، یعنی به ازای هر عضو a از A داشته باشیم: a≤M.
تعریف سوپریمم : اگر یکی از کران های بالای A قبل از همه کران های بالای دیگر A باشد به آن سوپریمم یا کوچک ترین کران بالا می گوییم.
تعریف کران پایین: هر عنصر m از S را یک کران پایین مجموعه A می گوییم اگر قبل از همه عناصر A باشد، یعنی به ازای هر عضو a از A داشته باشیم: m≤a.
تعریف اینفیمم : اگر یکی از کران های پایین A بعد از همه کران های پایین دیگر A باشد به آن اینفیمم یا بزرگ ترین کران پایین می گوییم.
- سوپریمم و اینفیمم یک مجموعه مثل A را به ترتیب به صورت sup(A) و inf(A) نشان می دهیم.
با سلام
من دقیقا منظور شما رو از عناصر تکراری نفهمیدم ولی برای x1+x2+x3<=5 با شرط xi<=3 جوابهای ممکن رو مینویسم شما عناصر تکراری رو برام بنویس تا سوال شما رو دقیقا متوجه بشم . اونوقت با نرم افزار Matlab برنامه این مساله رو برای شما مینویسم .
تعداد جوابهای ممکن:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)