1.خیر پورت مخصوص داره
2.سیاست مایکروسافت کاهش قیمت برای حفظ سهم فروش میباشد و بعید است افزایشی در کار باشد
3.معمولا کپی خور شده هستند(البته قبل از خرید بپرسید) 30تا40تومان
1.خیر پورت مخصوص داره
2.سیاست مایکروسافت کاهش قیمت برای حفظ سهم فروش میباشد و بعید است افزایشی در کار باشد
3.معمولا کپی خور شده هستند(البته قبل از خرید بپرسید) 30تا40تومان
بیشتر توضیح بده... از یک کابل برای xbox و pc استفاده میکنی؟ آیا مانیتورت جای 2تا کابل داره ؟(هم analog هم digital) .سلام
بنده مانیتورم رو به 360 وصل کرده بودم حالا که میخوام به pc وصل کنم تصویر بالا نمیاد ولی همچین که به 360 وصل میکنم با بالاترین کیفیت بالا میاد لطفا کمک کنید.
در ضمن pc رو با یه مانیتور crt که امتحان میکنم تصویر بالا میاد فقط با LCD LG L1520B مشکل دارم.
از analog برای هر 2 تا استفاده کن شاید جواب بده . تنضیمات مانیتور هم auto کن بی تا ثیر نیست. فکر نکنم مشکل خاصی باشه . کابل ها رو جابجا بزن ... یا از این کارها .. باید درست شه.
تا هر وقت دوست داری سوال بپرس . وظیفمونه.خوب دوستان چند تا سوال دیگه از شما عزیزان داشتم (دیگه ببخشید مجبوریم بپرسیم)
1-ما چی رو باید به هنگام خرید وبعد اون رعایت کنیم؟؟؟؟
2-در مورد اینتر کولر و 12 ولتی کردن هر کس یه چیزی میگه یکی میگه اینترکولر لازمه یکی میگه 12 ولتی یکی
میگه هیشکدوم یکی میگه اگه 12 ولتی کنی تو لایو بن میشی یکی میگه با امکانات جدید داشبورد نیازی به اینا نیس
ما اخرش چیکار کنیم؟؟؟؟
3-اگه بشه دوستان بگن خودشون کنسولشونو چطور نگهمیدارن(منظور از لحاظ 12ولت و فن وکولر
و....) تا ما از این سردرگمی هم خلاص بشیم و بریم بخریم و ..![]()
1.نمیخواد چیزی رو رعایت کنی فقط حواست جمع باشه که بهت نندازن هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ تجهیزات داخل جعبه.منظورم اینه که یک وقت مثلا elite بدون کابل hdmi بهت ندن و ...... بعد از خرید هم حواست باشه زیاد بازی نکنی چون چشمات داغون میشهولا xbox هیچ چیزیش نمیشه.
2. درمورد بن شدن که راست میگه دوست عزیزمون آخه من هم شنیدم. در مورد داغ کردن هم بهت بگم که داغ نمیکه از وقتی برد falcon اومد این مشکل حل شد دیگه خیالت راحت من خودم روزانه 7 ساعت بازی میکنم حتی داغ هم نمیکنه . من فکر مینم که اکثر دوستانی که یک xbox سوزوندن و دوباره گرفتن از بابت داغ کردن خیلی ناراحتن . ولی باید بگم که این مدل های جدید این اتفاقا نمیوفته براشون. اینقدر ترس تو دل بچه ها راه ندین.
3. من که همونطور که گفتم نه فن دارم نه کنار کولر میزارم نه دورش محافظ نه بادیگارد دور و ورش گذاشتم
روزی 7 ساعت هم با هاش بازی میکنم. نه داغ میکنه نه سه چراغ. عمودی یا افقی گذاشتن هم تاثیری نداره. یک نفر دیگه هم برات مثال میزنم : همین resident_evilروزی 8 ساعت کمه کمشه
.. تازه یکی از این مدل های قدیمی سوزونده اما از وقتی از این جدیدا گرفته روزانه اینقدر بازی میکنه اما هیچ اتفاقی هم واسش نیوفتاده و نمی یوفته.
![]()
Last edited by iranian_ boy; 13-02-2009 at 12:28.
[QUOTE=iranian_ boy;3495659]بیشتر توضیح بده... از یک کابل برای xbox و pc استفاده میکنی؟ آیا مانیتورت جای 2تا کابل داره ؟(هم analog هم digital) .
از analog برای هر 2 تا استفاده کن شاید جواب بده . تنضیمات مانیتور هم auto کن بی تا ثیر نیست. فکر نکنم مشکل خاصی باشه . کابل ها رو جابجا بزن ... یا از این کارها .. باید درست شه.
مانیتورم یه جای آنالوگ داره و کابل رو جدا می کنم برای هرکدام جدا یعنی برا pc جدا وصل میکنم برای 360 هم جدا جالب ابنجاست که اگه با یه مادگی هم کابل pc و 360 رو به مانیتور وصل کنم و 360 خاموش باشد pc تصویر بالا میاره ولی وقتی کابل 360 رو قطع میکنم pc تصویر بالا نمیاره
سلام من هم میخوام 360 elite بگیرم یک توضیحی در مورد تجهیزات داخلی مثل دسته کابل و غیره بدید و ریجین مال کجا باشه بازیهاش چنده و چه ویندوزی میشه روش نصب کرد آیا ویستا روساپورت میکنه درایورشو کجا هک میکنن و توضیحاتی که می دونید لازمه
چیزایی که توی پک الیت هست: کنسول مشکی با هارد 120gb + دسته بیسیم مشکی + کابلهای component,hdmi,ethernet
هیچ سیستم عاملی هم روش نصب نمیشه ...
GL
x360 الان تو بازار چنده؟بالای 350؟
بابا جون هر كي دوست دارين صفحه هاي قبلم بخونين ...
دوستان یه سوال دیگه:
1-نسخه پرمیوم 60 , پورت hdmi داره ولی فقط کابل hdmi نداره؟؟؟ یعنی میخوام بگم با خریدن کابل به صورت
جداگانه واسه این پرمیوم میشه به کیفیت فول hd سری الیت رسید؟؟؟؟اونوقت اگه اینجوری باشه من اگه کابلو
جداگانه بخرم واسم می صرفه یا واسه دیدن بهترین کیفیت باید الیت بگیرم؟
2-یکی هم اینکه میگن سری الیت از لحاظ امنیت و نداشتن مشکل از پرمیوم بهترهشما قبول دارین یا نه؟؟؟
من کی میتونم یه پیغام خصوصی بفرستم؟؟؟؟ پستام که رسیده نزدیک 13 14 تااخه کار مهمی داریم.
1- میتونی خیلی راحت کابل رو از بیرون تهیه کنی.. و بهترین تصویر رو بگیری..1-نسخه پرمیوم 60 , پورت hdmi داره ولی فقط کابل hdmi نداره؟؟؟ یعنی میخوام بگم با خریدن کابل به صورت
جداگانه واسه این پرمیوم میشه به کیفیت فول hd سری الیت رسید؟؟؟؟اونوقت اگه اینجوری باشه من اگه کابلو
جداگانه بخرم واسم می صرفه یا واسه دیدن بهترین کیفیت باید الیت بگیرم؟
2-یکی هم اینکه میگن سری الیت از لحاظ امنیت و نداشتن مشکل از پرمیوم بهترهشما قبول دارین یا نه؟؟؟
2- 100 درصد دروغه.. هرکسی این حرفو زده به من ادرسشو بده تا حالیش کنم..
مدل الیت و پریمیوم و حت ارکد هیچ فرقی بجزء وسایل جانبی ندارن.. که میتونی تمام وسایل رو از بیرون خریداری کنی..
فقط میتونی از یکی استفاده کنی.. و باید از هم جدا باشند..مانیتورم یه جای آنالوگ داره و کابل رو جدا می کنم برای هرکدام جدا یعنی برا pc جدا وصل میکنم برای 360 هم جدا جالب ابنجاست که اگه با یه مادگی هم کابل pc و 360 رو به مانیتور وصل کنم و 360 خاموش باشد pc تصویر بالا میاره ولی وقتی کابل 360 رو قطع میکنم pc تصویر بالا نمیاره
مهزیار درسته که مدل های جدید خرابیشون خیلی کم شده.. ولی باز هم من دیدم که بعضی ها دستگاهشون فالکون بوده و مشکل 3 چراغ گرمای براشون پیش اومده..تا هر وقت دوست داری سوال بپرس . وظیفمونه.
1.نمیخواد چیزی رو رعایت کنی فقط حواست جمع باشه که بهت نندازن هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ تجهیزات داخل جعبه.منظورم اینه که یک وقت مثلا elite بدون کابل hdmi بهت ندن و ...... بعد از خرید هم حواست باشه زیاد بازی نکنی چون چشمات داغون میشهولا xbox هیچ چیزیش نمیشه.
2. درمورد بن شدن که راست میگه دوست عزیزمون آخه من هم شنیدم. در مورد داغ کردن هم بهت بگم که داغ نمیکه از وقتی برد falcon اومد این مشکل حل شد دیگه خیالت راحت من خودم روزانه 7 ساعت بازی میکنم حتی داغ هم نمیکنه . من فکر مینم که اکثر دوستانی که یک xbox سوزوندن و دوباره گرفتن از بابت داغ کردن خیلی ناراحتن . ولی باید بگم که این مدل های جدید این اتفاقا نمیوفته براشون. اینقدر ترس تو دل بچه ها راه ندین.
3. من که همونطور که گفتم نه فن دارم نه کنار کولر میزارم نه دورش محافظ نه بادیگارد دور و ورش گذاشتم
روزی 7 ساعت هم با هاش بازی میکنم. نه داغ میکنه نه سه چراغ. عمودی یا افقی گذاشتن هم تاثیری نداره. یک نفر دیگه هم برات مثال میزنم : همین resident_evilروزی 8 ساعت کمه کمشه
.. تازه یکی از این مدل های قدیمی سوزونده اما از وقتی از این جدیدا گرفته روزانه اینقدر بازی میکنه اما هیچ اتفاقی هم واسش نیوفتاده و نمی یوفته.
![]()
البته باید اینو بدونید که هر وسیله ای برقی خراب خواهد شد.. قبلا 360 یکمی زود تر از حد معمول خراب میشود.. اما الان به حالت معمولی برگشته..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)