اگه تو لایو قصد بازی کردن دارید 12 ولت نکنید که کنسول بن خواهد شد. آموزش 12 ولت کردن در همین تاپیک هست. البته روش 12 ولت هم تاثیر چندانی روی خنک کردن کنسول نداره
موفق باشید
اگه تو لایو قصد بازی کردن دارید 12 ولت نکنید که کنسول بن خواهد شد. آموزش 12 ولت کردن در همین تاپیک هست. البته روش 12 ولت هم تاثیر چندانی روی خنک کردن کنسول نداره
موفق باشید
سلام
بنده مانیتورم رو به 360 وصل کرده بودم حالا که میخوام به pc وصل کنم تصویر بالا نمیاد ولی همچین که به 360 وصل میکنم با بالاترین کیفیت بالا میاد لطفا کمک کنید.
در ضمن pc رو با یه مانیتور crt که امتحان میکنم تصویر بالا میاد فقط با LCD LG L1520B مشکل دارم.
Last edited by raminxxx; 12-02-2009 at 16:04.
12 ولت کردن تاثیری نداره(اگر داشت خود مایکروسافت اینکار رو میکرد)بهترین کار قرار دادن کنسول در یک جای باز و خرید فن با نمایشگر دما.
یه چنتا سوال:
1 : هارد های xbox از طریق usb به دستگاه وصل میشه ؟
اگه جواب بله هست : میشه هارد های اکسترنال کامپیوتر رو بهش وصل کرد و بازی توش ریخت ؟
2: فکر میکنین تا آخرای فروردین برد جاسپرر وارد ایران بشه؟ اگه این برد بیاد قیمت کنسول دوباره بالا میره یا تو همین حدود میمونه؟
چون میگن مایکروسافت قیمت کنسولهای فالکون رو آورده پایین که زود فروش بره و جاسپر رو جایگزین کنه
3: این کنسولهایی که فروشگاهها قیمت میزنن کپی خور شده هستن یا بعد که خریدی باید بدی کپی خور کنن ؟ معمولا چقدر میگیرن واسه کپی خور کردن؟
Last edited by starpars; 12-02-2009 at 18:46.
1.فكر نمي كنم با Usb وصل بشه !!!
2.به نظر من 100% گرون ميشه !!!
3.معمولا كپي خور شده هستند !!!
حدودا فكر كنم 20 الي 30 تومن ميگيرن ...
سلام بچه ها منم ميخوام بگيرم . حالا آخرين قيمتي كه از 360 داريد و بگيد . اگه آدرسي داريد تو تهران اونم بگيد مرسي .
فقط بگيد چيو بايد رعايت كنم تو خريدش اگه لازمه مرسي
سه مدل وجود داره كه همه داراي برد falcon هستن:
ARCADE بدون هارد با يك عدد دسته بي سيم و يك مموريه 256MB رنگش هم سفيد هست
PERMIUM با يك عدد هارد 20GB و يك دسته بي سيم رنگش هم سفيد هستش
ELITE به يك عدد هارد 120GB و يك دسته بي سيم رنگش هم مشكي هستش
شما از بين PERMIUM و ELITE يكيو انتخاب كني به صرفه تر هستش برات چون الان اين dashboard جديد كه اومده
اين امكان رو ميده كه بازيو بريزي روي هارد كه باعث كمتر شدن صداي كنسول ميشه.
قيمتارم نميدونم فقط ميتونم بگم خيلي اومده پايين !!!
مثلا Arcade حدودا 250000 يا Elite حدودا 460000 و Permium هم 380000
البته يه نكته هم اضافه كنم كه Permim 60GB هم داريم ...
خوب دوستان چند تا سوال دیگه از شما عزیزان داشتم (دیگه ببخشید مجبوریم بپرسیم)
1-ما چی رو باید به هنگام خرید وبعد اون رعایت کنیم؟؟؟؟
2-در مورد اینتر کولر و 12 ولتی کردن هر کس یه چیزی میگه یکی میگه اینترکولر لازمه یکی میگه 12 ولتی یکی
میگه هیشکدوم یکی میگه اگه 12 ولتی کنی تو لایو بن میشی یکی میگه با امکانات جدید داشبورد نیازی به اینا نیس
ما اخرش چیکار کنیم؟؟؟؟
3-اگه بشه دوستان بگن خودشون کنسولشونو چطور نگهمیدارن(منظور از لحاظ 12ولت و فن وکولر
و....) تا ما از این سردرگمی هم خلاص بشیم و بریم بخریم و ..
4-اگرم بشه یه جوری بگین که از کجای تهران بخریم یا واسمون ارسال کنن که دیگه مدیون میشیم
ممنون عزیزان![]()
سلام دوستان.
این درایو لایتون بلاخره هک شد یا نه؟
الان اگه کسی از اون ور آب کنسول بیاره حدودا چقدر باید خرج کنه برای کپی خور کردن؟(لطفا قیمت دقیق باشه)
چون اگه خدا بخواهد میخوام بگم برام بیارن میخواهم ببینیم چقدر اختلاف قیمت داره اگه خیلی نباشه از همین جا تهیه کنم.
بله .کپی خور شده.30تا 40تومان (نکست جن ببری مطمئن تره)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)