سلام به همه
سرچ كردم چيزي نبود!!
من هرچي ميخوام از اين سرچ استفاده كنم نميتونم كسي هست اين سرچ انجمن رو به من ياد بده با تشكر.gif)

آموزش كار با جستجو در انجمن
 آموزش كار با جستجو در انجمن
				سلام به همه
سرچ كردم چيزي نبود!!
من هرچي ميخوام از اين سرچ استفاده كنم نميتونم كسي هست اين سرچ انجمن رو به من ياد بده با تشكر.gif)

سرچ اينجا خيلي ضعيفه و اگر ياد هم بگيري(كه چيزي نداره) اصلا به دردت نميخوره
بهتره از گوگل استفاده كنيد

به ظنر منم یکی از معایب P30world واسه تازه کار ها Search ضعیفشه.gif)

کاری نداره میری تو search کلمه رو می زنی پیدا می کنه دیگه
pedramch خوش بحالت ... من رو چی میگی ؟ 500 صفحه واسم میاره وقت نمی کنم بگردم

برای آموزش سیستم جستجو به این اعلان در انجمن موسیقی رجوع کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا با یه بار یه سرچ مهم داشتیم زدیم " رم " نتونست چیزی بیاره ! واقعا سرچ vB ضعیفه

زير 3 حرف براي كاربران عادي نمياره(چرا؟)
منم دنبال ip بودم برام نياورد بعد مجبور شدم دوباره تاپيك بزنم

قربون دست همتون

سرچ انجمن کمی پیچیدست و متاسفانه کسی هم آموزش نداده ، یا البته بگمانم کمتر کسی بلد بود !
بهرحال :
ما چندین جستجو داریم .
جستجو در عنوان : برای پیدا کردن یک عنوان خاص ؛ اینکار برای اینکه شما مستقیما می دونید از چه واژه ای در عنوان استفاده شده . مثلا جستجوی کلمه ی "دانلود" در عناوین
جستجو در پستها : برای پیدا کردن واژه ی مورد نظر در پست .
نمایش نتایج جستجو هم می تونه بر مبنای عنوان تاپیک باشه یا همون تک پستهایی که شما عبارت مربوطه رو سرچ کردید
اما نکته بسیار مهم :
سرچ انجمن از نوعی جبر ریاضی بنام "جبر بولی" بهره می بره . شما می تونید با کمک این نوع جبر عبارات پیچیده رو براحتی سرچ کنید .
ما در منطق منتج از جبر بولی چهار عملگر کلی داریم : "و"، "یا", "نفی" و "یای منحصر"
دیلی اینکه چرا سه حرفیها در سرچ نیستند ! اینکه هم به حجم دیتا بیس فشار می آره و سرور موقع سرچ کردن تایم اوت خواهد شد و دیگری اینکه در انگلیسی - که سایت از ابتدا برای اون تعریف شده - کلمات سه حرفی به تنهایی ارزش معنایی چندانی ندارند و نتایج سرچ بدلیل انبوه بودن فاقد استفاده خواهد بود .

با تایید صحبت های دوست عزیز piremard
شما میتونید از گوگل هم بهره ببرید
در صفحه اصلی گوگل Advanced Search رو بزنید
در قسمت Search within a site or domain دومین forum.p30world.com را وارد کنید و از قسمت all these words جستجوی خودتون رو انجام بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)