تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 224 از 649 اولاول ... 124174214220221222223224225226227228234274324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,231 به 2,240 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها نظرتون در این مورد چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض کاهش قیمت سیتادل

یک خبر بسیار مسرت بخش

سیتادل برای رقابت با گارانتی های متفرقه قیمت خودشو از 820.000 تومان در هفته ی قبل به 695.000 تومان کاهش داد
    Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 10:31.

3. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض وضعیت بازار در روز 21/11

قیمت بقیه ی گارانتی هارم گرفتم ولی کاغذشو گم کردم
    فقط اینارو دارم

620.000 کامتل
    670 ایرافون
    590 یادم نمی یاد چی بود

فقط اینم بگم بیشتر گارانتی ها باسه کامتل بود ( فکر کنم از اون گارانتی هایی که برچسبی یه هو پاساژی ه100 تارو ا 500 تومان می خرن) دوستان اگه می خوان گوشی شون یه گارانتی یه معتبر داشته باشه باید بدونن اون گارانتی های برچسبی به هیچ عنوان معتبر نیست و فروشنده ها به صورت عمده از شرکتش به قیمت 500 تا1000 تومان میخرن تا بتونن بگن گوشیشون گارانتی داره و در نتیجه بتونن گرونتر بفروشن گارانتی های معطبر یا از قبل به کارتون چسبیدن و هولوگرام دارن یا توی جعبن و باز هولوگرام دارن

در ضمن اکسپریا تو علاعدین خیلی کم شده بود (نصبت به قبل) تا حدی که به زور میشد پیدا کرد یعنی انباراشون خالی شده در نتیجه موقع بار جدید و همراهش کاهش قیمت رسیده (البته ممکنه برعکسم بشه ولی احتمالش خیلی کمه)
    Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 11:19.

5. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برا دوستانی که دوست دارن بعد از نصب Touch FLO 3D پنل Touch FLO 3D تو پنل مدیا عکس داشته باشه

1) Install TouchFlo 3D (Restart)
    2) Go to Start/settings/Today/Objects and uncheck TouchFLO 3D
    3) Install TF3DPanelInstaller.cab
    4) Optional: Add the pictures in TF3D_Panel_pics.zip to the TF3DPanel folder in the panel folder under program.
    5) Add TouchFlo 3D-panel somewhere as normal where you add panels in panelsettings.

یعنی یه عکس 800.480 (اسکرین شات از هوم Toch FLO 3D بریزین تو فولدر تاچ فلو تو فولدر پنل تو پرگرم )

تو لینک زیر یه اسکرین شات هست ولی نشد دانش کنم اگه کسی دان کرد یه جا دیگه آپ لود کنه برامون بزاره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا بدو عقبی فقط تا پست 1992 رو ایندکس کردی! الان تو پست2233 ایم!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برنامه تبدیل فیلم و ویدیو برای گوشی های wvga (اکسپریا)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این نرم افزارو دان کردم برام جالب بود که نصب کردن نمیخواست و با دو بار کلیک روش اجرا می شد ( درسته دیگه! ) دو بارم خواستو دو تا فیلم متفاوت که روی DVD بودن نه حافظه ی کامپیوتر رو کامورت کنم (می خواستم یه تاپیک فیلم WVGA تو فرم راه بندازم ) اول از همه کامورت فیلم خیلی طول می کشید (نزدیک به 6 ساعت البته سیستمم خیلی قوی نیست 2.4 CPU 512 رم و 256 گرافیک) اما چیزی که خیلی بیشتر دادم رو در آورد این بود که بعد از هر دو بار نرم افزار دقیقا تو پایان کار یعنی وقتی که فیلم رو کامورت میکرد و می خواست سیوش کنه یه عرور میداد و فیلم کامورت شدرو پاک می کرد (کامپیوترم جا داشت و مشکل از کمبود جا نیست) دوستانی که از این نرم افزار استفاده کردن مخصوصا دوست عزیزم hesamkowsar راهنمایی کنن که خیلی لازم دارم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا دیگه دارم شاکی میشم چرا تازگی ها پستای مفید اینقدر کم شده یعنی هیچ کس یه نرم افزار یا مطلب مفید نداره برامون بزاره همون وبلاگی که دوستمون معرفی کرد خیلی راحت میتونه 10 تا 20 صفجه از تاپیک رو پر کنه بچه ها مصرف کننده نباشین خودتونم مطلب بزارین بابا یکم تو نت بگردین خوب
    Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 11:50.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

من این نرم افزارو دان کردم برام جالب بود که نصب کردن نمیخواست و با دو بار کلیک روش اجرا می شد ( درسته دیگه! ) دو بارم خواستو دو تا فیلم متفاوت که روی DVD بودن نه حافظه ی کامپیوتر رو کامورت کنم (می خواستم یه تاپیک فیلم WVGA تو فرم راه بندازم ) اول از همه کامورت فیلم خیلی طول می کشید (نزدیک به 6 ساعت البته سیستمم خیلی قوی نیست 2.4 CPU 512 رم و 256 گرافیک) اما چیزی که خیلی بیشتر دادم رو در آورد این بود که بعد از هر دو بار نرم افزار دقیقا تو پایان کار یعنی وقتی که فیلم رو کامورت میکرد و می خواست سیوش کنه یه عرور میداد و فیلم کامورت شدرو پاک می کرد (کامپیوترم جا داشت و مشکل از کمبود جا نیست) دوستانی که از این نرم افزار استفاده کردن مخصوصا دوست عزیزم hesamkowsar راهنمایی کنن که خیلی لازم دارم
    کلوپ فیلم اکسپریا راه بندازی فکر نمیکنم کسی بشینه 1 گیگ فیلم دانلود کنه...همین برنامرو هرکی بگیره به سادگی تبدیل میکنه...اما در مورد مشکلت...مستقیم فایل vob دی وی دی تو کانورتور اد کردی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کلوپ فیلم اکسپریا راه بندازی فکر نمیکنم کسی بشینه 1 گیگ فیلم دانلود کنه...همین برنامرو هرکی بگیره به سادگی تبدیل میکنه...اما در مورد مشکلت...مستقیم فایل vob دی وی دی تو کانورتور اد کردی؟
    اینی که گفتی یعنی چه!؟ چه جوری باید این کارو بکنم؟
    فکر نکنم
    در مورد اون تاپیکم آره ولی خوب بعضی از دوستان که نت پر سرعت دارن چرا، میتونن استفاده کنن من خودم تو دانشکاه به اینترنت با سرعت 1 mb در سانیه دسترسی دارم بهتر از اینه که 6 ساعت بشینن تا کامورت بشه تازه اینجوری میتونن فیلمی هم که ندانم دان کنن ( من خودم نزدیک 3000 تا فیلم دارم! در نتیجه می تونم فیلمای زیادی باسه این تاپیک تهیه کنم)
    Last edited by Hamid..God; 12-02-2009 at 11:58.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

اینی که گفتی یعنی چه!؟ چه جوری باید این کارو بکنم؟
    فکر نکنم
    در مورد اون تاپیکم آره ولی خوب بعضی از دوستان که نت پر سرعت دارن چرا میتونن استفاده کنن من خودم تو دانشکاه به اینترنت با سرعت 1 mb در سانیه دسترسی دارم
    اول با یه برنامه dvd ripper دی وی دی تو به mp4 تبدیل کن بعد بریز تو کانورتور...چون مستقیم dvd بریزی تو کانورتور فایلت تیکه تیکه میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •