تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بازی ادونچر افسانه هیراد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11 بازی ادونچر افسانه هیراد

سرآغاز:
    سرزمینی سرد و رو به مرگ. تنها مکان باقی مانده و قابل زندگی بر روی زمین.
    نزدیک به هزار سال از سقوط آسمان میگذرد و اینک تنها شاهدان آن حادثه خود حادثه سازانند که هنوز پا برجا ایستاده و به دنیای ویرانی که خود ساخته اند نگاه می کنند.
    سازه هایی عظیم که دست ساخته انسانها نبودند، ولی برای آنها ساخته شده بودند و این هدیه نه برای خیر آنها، بلکه برای نابودیشان بود.

سازه ها در تمام نقاط دنیا فرو افتادند و تمامی انسانها را نابود کردند. تنها تعداد کمی از انسانها از این حادثه جان سالم بدر بردند و به زندگی در ویرانه های عظیم دنیای ویرانشان ادامه دادند.

اینک هزار سال از آن حادثه گذشته و انسانها همچنان زنده اند و زندگی می کنند، اما نه به آن شکل که در گذشته بودند. دیگر علم و دانشی نیست، پیشرفتی نیست و هر چه هست از بازمانده های روزگاران پیش از سقوط است. تنها مقدار کمی از دانش گذشته برای انسانها باقی مانده... دانشی که تنها یادگار دوران شکوه انسان بود.

و اینک ما تنها بازماندگان نسل بشر هستیم... موجوداتی تنها و نیمه وحشی. ما دیگر امیدی به زندگی نداریم، دیگر چیزی هم نداریم،
    تنها دارایی مان دستهای خالی، بدنهای یخزده و گرسنه است و روزگارمان را در ویرانه ای که روزگاری زمین نام داشت به سختی می گذرانیم و به سمت آینده میرویم.

آینده ای که در آن سردتر و گرسنه تر خواهیم شد.

خب این یک مقدمه کوچولو از بازی افسانه هیراد بود. لااقل الان دیگه میدونید داستان بازی در چه جور جایی اتفاق میافته.
    داستان بازی روی کاغذ تموم شده. تقریبا سه مرحله از شش مرحله بازی هم تموم شده و اگه خدا بخواد و یه ناشر خوب براش پیدا کنیم بزودی ( شش ماه دیگه ) به بازار می فرستیمش.
    خیلی خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد بازی بگید. ممنون.

اینم چند تا تصویر از بازی

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

به نظر من که عالیه
    اما واقآ این رندر بازیه ....
    بعد اسم گروه ساخت بازی رو هم می گی ک راستی خودت تو این بازی چه وضیفه ای داری ..
    کار را از کی شروع کردین

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عالیه ! موتور بازی چی هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله. این عکسا واقعا چند تا از صحنه های بازیه.
    البته این تصاویر گرافیکی از پیش رندر شدن... ( البته منظورم از پیش ساخته شده چون بعضی جاهاش از ترکیب عکس هست و یه جاهایشم سه بعدیه.).
    من نویسنده و کارگردان بازی هستم و یه مقداری از کارهای گرافیکی هم به عهده منه. البته بجز این کار تیم کوچک ما بازی بیداری رو هم ساخته بود که توسط شرکت صنوبر (امپرور) به بازار عرضه شد.
    اسم تیم ما هم هنوز معلوم نیست.. هنوز اونقدر کوچکیم که حتی شهامت اینم نداریم که بخوایم رو تیم مان اسم بگذاریم.
    اما تا پایان ساخت این بازی ( افسانه هیراد ) حتما اسم گروه مشخص میشه که به احتمال زیاد jirjirakteam باشه.
    و در مورد موتور بازی:
    خب معمولا بازی های ادونچر نیاز به موتور خیلی پیشرفته ای نداره و ما هم بیشتر با اسکریپت نویسی داریم بازی رو جمع می کنیم.
    در مورد شروع به کار هم باید بگم که خب ما ( بچه های تیم ) از اونجایی که همه شاغل هستیم و این کار رو فقط تو خونه هامون انجام میدیم و در نهایت یک جا جمعش می کنیم وقت زیادی رو برای کار روی بازی نداریم. معمولا شبی دو یا سه ساعت وقت داشته باشیم که پای کار بشینیم.
    اما خب داستان کار حدود یک سال بطور کاملا پراکنده روش کار شده و استارت کار هم حدود شش ماه هست که زده شده. البته بصورت همون پاره وقتی که خدمتتون عرض کردم. و اگه خدا بخواد و یه ناشر خوب هم پیدا کنیم تا پنج شش ماه دیگه ساخت بازی رو تموم می کنیم.

داره خودمونی میشه obi-wan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Transelvania

پيش فرض

خیلی خوبه ، امیدوارم موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تشکر

سلام با تشکر از اراده قوی شما در ساخت بازیهای ایرانی من مدیر یک شرکت نشر بازیهای رایانه ای هستم و اگر مایل به همکاری باشید می تونید با من تماس بگیرید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •