تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 755 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

پرینتر خونگی ژاپنی با کارتریج 6000 صفحه ای!!! با ورودی مموری کارت CF و اسلات DIMM بعنوان حافظه، هم داس هم ویندوز! هم پارالل هم USB ، فقط 185000 تومن!!!

شاید باورتون نشه ولی پریترهای KYOCERA که ژاپونی اصل هستند و با MITA که اون هم غولیه برا خودش ترکیب شده kyoceramita.com تو ایران نمایندگی دارن شرکت BOM و پرینترهای خونگی و اداریش هم موجوده و قیمتاشون هم معقوله!!!

FS-920 KYOCERA PRINTER

Up to 18ppm with 1200dpi quality
    Power PC 405/266MHz
    Toner Kit: 6,000 pages
    Standard 32MB/Maximum 288MB in 1 DIMM slot + 1 Compact Flash card slot (up to 256MB) for forms, fonts, logos or macro storage
    Interface: High speed bi directional parallel (IEEE 1284) + USB 2.0
    ٌWindows + DOS
    Maximum 15,000 pages per month

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    فروشگاه اینترنتی تو ایران - من میگم بهترین فروشگاه اینترنتی ایران!!! چون خودم و دوستام تاحالا زیاد ازش خرید کردیم- که تو شیرازه!

شهر فن آوري اطلاعات فافا

کد:
    ضمنا پودر تونر اصل ژاپنش( میتا ) رو همین فافا داره 8700 گرمش 45000 تومن:

کد:
    ضمنا مدل های خفن ترش رو هم داره 1100 و 1300 ش رو

این مدل 1100 هستش 247000 تومن
    یه رویو معتبر با امتیاز 8.2 از 10!
    کد:
    مدل 1300 هست 337000 تومن!
    یه رویو معتبر
    کد:
    دگمش یه جوریه نیگا:

Last edited by Masoud.Neshat; 10-02-2009 at 10:12.

2. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من رو فراموش نکنین! چرا کم رنگ میزنه؟ جالبه فونت ها رو خوب میزنه ولی تو عکس هاو لوگوها خودشو نشون میده.درام که نگذاشتم زیاد نور ببینه. چقدر نور ببینه خراب میشه؟ از کجا بفهمم از پودره یا درام؟ برم یه درام بخرم؟ چون بهر حال استفاده میشه و بالاخره بعد چند بار شارژ درام رو باس عوض کرد دیگه. چند هست؟ سرچ کردم نوشته بود 7800 تومن. درسته؟ این هم اوریجینال و قلابی داره؟ ضمنا یجا گیرآوردم کارتریج HP با مارک معروف Verbatim داره! اگه درام جدا وتک هم داشته باشه خوبه. please help me
    Last edited by Masoud.Neshat; 10-02-2009 at 12:32.

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

دوستان من رو فراموش نکنین! چرا کم رنگ میزنه؟ جالبه فونت ها رو خوب میزنه ولی تو عکس هاو لوگوها خودشو نشون میده.درام که نگذاشتم زیاد نور ببینه. چقدر نور ببینه خراب میشه؟ از کجا بفهمم از پودره یا درام؟ برم یه درام بخرم؟ چون بهر حال استفاده میشه و بالاخره بعد چند بار شارژ درام رو باس عوض کرد دیگه. چند هست؟ سرچ کردم نوشته بود 7800 تومن. درسته؟ این هم اوریجینال و قلابی داره؟ ضمنا یجا گیرآوردم کارتریج hp با مارک معروف verbatim داره! اگه درام جدا وتک هم داشته باشه خوبه. please help me
    نه من رفتم تمام مشکلاتی که بعد از شارژ پیش میاد نگاه کردم که هرکدام مربوط به چه قسمتی ه ولی تنها چیزی که پیدا کردم این بود که مشکل از تونر هست
    اینم نوشته بود که این مشکل خودش رو تو متن نشون نمیده و بیشتر تو عکس اینطوری میشه
    یکی از روش های سازگاری تونر با کارتریج و پرینتر هم اینه که بعد شارژ یه عکس باهاش پرینت بگیری !؟

اگه درام اسیب ببینه تو نور پرینتر با سایه پرینت میگیره و پس زمینه ی خاکستری هم روی صفحات به وجود میاد که هرچی بیشتر تو نور مونده باشه رنگ خاکستری پر رنگ تر میشه حتی نوشته بود اگه 10 دقیقه جلو نور مستقیم افتاب بمونه تمام پیج رو سیاه پرینت میگیره !؟

حالا اگه وقت کردم تمام مشکلات و مسایل که بعد از شارژ پیش میاد ترجمه میکنم میزارم

5. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض به نام خداوند بخشنده

Masoud.Neshat جان این پرینتر ها همه لیزری سیاه و سفید اند. نه؟

دوستان لطفا" به پست های 1498 و 1499 رو جواب بدید، فردا (پنج شنبه) باید برم تهران برای خرید.

متشکرم

7. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

masoud.neshat جان این پرینتر ها همه لیزری سیاه و سفید اند. نه؟

دوستان لطفا" به پست های 1498 و 1499 رو جواب بدید، فردا (پنج شنبه) باید برم تهران برای خرید.

متشکرم
    آره عزیز سیاه سفید. پستهای 1499 و 1498 رو قبلا که گذاشتی خوندم ولی اطلاعاتی نداشتم که پاسخ بگذارم :43:
    اساسا درباره پرینترهای رنگی و اسکنرهای سریع بیلمیرم!
    Last edited by Masoud.Neshat; 11-02-2009 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

...حالا اگه وقت کردم تمام مشکلات و مسایل که بعد از شارژ پیش میاد ترجمه میکنم میزارم...
    فدای روی ماهت نمی خواد وقتت رو اینقدر بگذاری روش، ترجمه نشده شو بگذاری هم قبوله. اصلا لینکشو هم بگذاری قبوله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

HP Color LaserJet CP1215 Printer

(CC376A#ABA)

Price: $299.99

فکر میکنم این گزینه ی خوبی باشه. اما نسبت به قیمتش مطمئنید؟ البته توی سایت اچ پی، out of stock هست.
    پرينتر هاي ليزر رنگي نميتونن روي CD چاپ كنن و فقط پرينتر هاي خاص كه جوهر افشان هستن و البته قيمتشون هم پايين است ميتونن همچين كاري رو انجام بدن. 1215 كارتريج روش 700 برگي است و كارتريج هايي كه بعدن ميري ميخري، 1400 برگي است و كسي هم نميتونه درست شارژش كنه.
    البته هميشه اين سوال پيش مياد كه همه ميگن آقا ما شارژ ميكنيم و خداي شارژ هستيم! ولي شارژ توي فرهنگ لغت من يعني "شما نتوني پرينت كارتريج شارژي رو از پرينت كارتريج فابريك تشخيص بدي". به اين ميگن شارژ، بقيه هم ول معطلن!
    حالا يكي شارژ ميكنه، تونر ميپاشه روي كاغذ، يا كارتريج 100 برگ ميزنه به زحمت، بعد تونر توي كارتريج عين سنگ ميشه و ديگه نميزنه يا كارتريج اصلا سفيد ميزنه!! يا تونر ميريزه توي پرينتر و پرينتر رو به گه ميكشه.
    لازم نيست از پرينتر هاي جوهر افشان برات بگم، احتمالا خودت ميدوني؛ جوهرش خشك ميشه اگه باهاش نزني، يه سري چيپ زماني دارن و بعد از مدتي كارتريج Expire ميشه. شارژش ميكني، كارتريج رو ميذاري توي پرينتر، فردا مياي ميبيني شر شر جوهر از ته كارتريج ريخته تو پرينتر. شارژش خط ميندازه توي صفحه و 1001 مشكل ديگه.
    پرينتر هاي ارزون ليزر رنگي HP كه جديد هستن، كارتريجاش همه 700 برگي است (يعني 700 برگ text بزني، اگه صفحه Full بگيري 200 برگ بيشتر شايد نگيره)
    اگه ليزر رنگي گرفتي، روي شارژش حساب نكن، مگه اينكه كارتريج هاتو بفرسي تهران با تيپاكس، خودم برات شارژ كنم، وگرنه بايد فابريك بخري.
    اسكنر يا فتوكپي هم من تاحالا نديدم تا كليد Scan رو بزني، تو 4 ثانيه اسكن كنه، فتوكپي هاي 30 - 40 ميليوني هم روي برگ اول بايد لامپشون گرم بشه، چه برسه به دستگاه 50 تومني! توي Specification تمام اسكنر و فتوكپي ها هم نوشته اين دستگاه روي برگ اول چقدر زمان ميبره.

11. 2 کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پست ویرایش شد......
    Last edited by Senator_F; 11-02-2009 at 17:55.

13. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

البته من دیدم فقط تو تهران جاهایی هستن که کارتریج فابریک تموم شده فقط رنگی رو گارانتی شارژ میکنن! و ازون به بعد باید ببری پیش خودشون برات شارژ میکنن.این نمونه یک آگهیه:

‎ دستگاه پرینتر کلیه مدلهای ذکـر شده در مرکز موجود است و کاتریج شارژ شده را در حضور خودتان روی پرینتر تست می‎کنیم.

• ‎ کلیه تجهیزات مورد استفاده و پودر تونرهای مصرفی مستقیماً ساخت آمریکا می‎باشد.

• ‎ کیفیت پرینت کاتریج شارژ شده کاملاً مشابه کاتریج فابریک است به طوریکه از یکدیگر غیر قابل تشخیص است.

• ‎ تعداد برگ پرینت کارتریج شارژ شده به اندازه کارتریج فابریک است که این موضوع را از روی کنتور پرینتر می‎توانید چک کنید.

• ‎ کارتریج شارژ شده شامل گارانتی است هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ تعداد برگ پرینت.

◄ تـوجـه: فقط کاتریج‎ شارژ نشده و دستکاری نشده جهت شارژ قابل قبول است.

• ‎ امکان دریافت و ارسال کارتریج به سراسر کشور توسط تیپاکس یا پست.

◄ توجه داشته باشید فعالیت این مرکز صرفاً شارژ کارتریج لیزری رنگی است، بنابراین برای شارژ کاتریج‎های لیزری معمولی و جوهر افشان تماس نگیرید.

در پاسخ به پرسشهای مکرر در این مورد که «چه مدل پرینتری برای خرید بهتر است»‎ و یا «کدام پرینتر هزینه چاپ پایین‎تر و کیفیت و سرعت مناسب دارد» پیشنهاد ما HP 3600 (چاپ با سرعت 17 برگ در دقیقه) یا HP 3505 (چاپ با سرعت 22 برگ در دقیقه) است.

چنانچه به یک پرینتر قدرتمند برای پرینت در حجم زیاد نیاز دارید HP 4700 (چاپ با سرعت 31 برگ در دقیقه) ایده ‎آل است و برای چاپ در سایز A3 پرینتر HP 5550 تنها انتخاب در حال حاضر است. (در آینده نزدیک پرینتر HP 6015 با سرعت 40 برگ در دقیقه، dpi بسیار بالا، چاپ در سایز A3 و امکان چاپ روی کاغذهای به طول 90 سانتیمتر به بازار می‎آید.)

لازم به توضیح است که این مرکز در زمینه فروش پرینتر فعالیت ندارد و توضیحات فوق صرفاً جنبه اطلاع رسانی دارد، بنابر این برای اطلاع از قیمت پرینترها با ما تماس نگیرید و به فروشندگان پرینتر مراجعه نمایید.

قیمت: از 28000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته من دیدم فقط تو تهران جاهایی هستن که کارتریج فابریک تموم شده فقط رنگی رو گارانتی شارژ میکنن! و ازون به بعد باید ببری پیش خودشون برات شارژ میکنن.این نمونه یک آگهیه:

‎ دستگاه پرینتر کلیه مدلهای ذکـر شده در مرکز موجود است و کاتریج شارژ شده را در حضور خودتان روی پرینتر تست می‎کنیم.

• ‎ کلیه تجهیزات مورد استفاده و پودر تونرهای مصرفی مستقیماً ساخت آمریکا می‎باشد.

• ‎ کیفیت پرینت کاتریج شارژ شده کاملاً مشابه کاتریج فابریک است به طوریکه از یکدیگر غیر قابل تشخیص است.

• ‎ تعداد برگ پرینت کارتریج شارژ شده به اندازه کارتریج فابریک است که این موضوع را از روی کنتور پرینتر می‎توانید چک کنید.

• ‎ کارتریج شارژ شده شامل گارانتی است هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ تعداد برگ پرینت.

◄ تـوجـه: فقط کاتریج‎ شارژ نشده و دستکاری نشده جهت شارژ قابل قبول است.

• ‎ امکان دریافت و ارسال کارتریج به سراسر کشور توسط تیپاکس یا پست.

◄ توجه داشته باشید فعالیت این مرکز صرفاً شارژ کارتریج لیزری رنگی است، بنابراین برای شارژ کاتریج‎های لیزری معمولی و جوهر افشان تماس نگیرید.

در پاسخ به پرسشهای مکرر در این مورد که «چه مدل پرینتری برای خرید بهتر است»‎ و یا «کدام پرینتر هزینه چاپ پایین‎تر و کیفیت و سرعت مناسب دارد» پیشنهاد ما HP 3600 (چاپ با سرعت 17 برگ در دقیقه) یا HP 3505 (چاپ با سرعت 22 برگ در دقیقه) است.

چنانچه به یک پرینتر قدرتمند برای پرینت در حجم زیاد نیاز دارید HP 4700 (چاپ با سرعت 31 برگ در دقیقه) ایده ‎آل است و برای چاپ در سایز A3 پرینتر HP 5550 تنها انتخاب در حال حاضر است. (در آینده نزدیک پرینتر HP 6015 با سرعت 40 برگ در دقیقه، dpi بسیار بالا، چاپ در سایز A3 و امکان چاپ روی کاغذهای به طول 90 سانتیمتر به بازار می‎آید.)

لازم به توضیح است که این مرکز در زمینه فروش پرینتر فعالیت ندارد و توضیحات فوق صرفاً جنبه اطلاع رسانی دارد، بنابر این برای اطلاع از قیمت پرینترها با ما تماس نگیرید و به فروشندگان پرینتر مراجعه نمایید.

قیمت: از 28000 تومان
    lol، اين آگهي منه
    سناتور جان، شما كارتريج هاي ليزر رنگيتو خودت شارژ كن، يا بده ايرانشهر يا هر جاي ديگه كه دوست داري برات شارژ كنن، وقتي شارژشون كردي نتيجشو اگه پست كني خوشحال ميشم.
    يا علي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •