تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 755 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

- تازه فهمیدم که اون سایت tiny. Pic برای من ف.ی.ل.ت.ر.ه. دلیل ندیدن عکس های اخیر همین بودش و نمیدونستم.
    2- 35a کارتریج 2015 نیست،کارتریج 2015 بزرگتره.ولی نگران نباشین کلا کارتریج اچ پی همه ساده شارژ میشن.
    3- uninet بهترین پودر است.همونی که عکسشو گذاشتین بالا.
    4- فعلا مدل بهتر از 2015 نداریم.

ممنون
    منظورم مدل 53َa بود !؟
    حالا خود شما چطوری شارژ میکنی !؟

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

13

سلام قیمت چندتا چاپگر لیزری سیاه سفید زیر 100 تومان رو میدید سامسونگ و hp

مدل های HP :

مدل P1005

مشخصات :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل 1020 یا 1018

مشخصات :
    کد:
    ===========================================
    مدل های Samsung :

مدل ML-1640 بهترین مدل در این رده از شرکت سامسونگ

مشخصات :
    کد:
    مدل ML-1610

مشخصات :
    کد:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ولی من مدل HP P1006 رو با قیمت حدود 115 تومن پیشنهاد میدم :

مشخصات :
    کد:
    و یا سامسونگ ML-1640 با حدود قیمت زیر 85 تومن .

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون
    منظورم مدل 53َa بود !؟
    حالا خود شما چطوری شارژ میکنی !؟
    کد:

4. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حالا استاد سر جمع یه شارژ کردن برات چقدر خرج برداشت !!!؟
    تجربه خوبی بود !؟
    مشکل الان هم به 2 دلیل هست نوع پودر تونر مصرفی و ماندن درام تو نور !؟
    که انشالا تو کارتریج بدی دیگه پیش نمیادش !؟
    راستی منم میخوام یه Blower بگیرم نهایت تا 25 تومن چیز قوی و خوب میشه پیدا کرد !؟ برای تمیز کردن میخوام + اگه خودم بخوام شارژ کنم لازم دارم !؟
    یه 2 تا سوال دیگه هم هست !؟

اولا بهترین مارک تونر برای شارژ چی هست (برای مدل 2015) ؟ حدود قیمت ؟ - و اینکه مدل تونر زیر (عکس) رو تو تهران از کجا میشه تهیه کرد !؟
    اولندش که من استاد نیستم. صرفا یه آدم بدپیله عاشق سخت افزارم همین.
    والا برای من که تجربه جالبی بود. هزینه هم عملا فقط هزینه تونر هستش دیگه. وگرنه پودر بچه و چند تا کهنه کتان و دستمال کاغذی و گوش پاک کن رو نمیشه هزینه نامید.
    مسئله نور دیدن درام رو چون از اولش می دونستم رعایت کردم و مطمئنم درامم ازین جهت صدمه ندیده مگر چیز دیگه ای باعث خرابیش شده باشه ( اگر واقعا خراب شده باشه )
    در مورد بلوئر با توجه به بودجه که گفتی همین توسان الایت خوبه همه تعریف میکنن . 30000 تومن خریدم. عکساشم که گذاشتم. در مورد پودر هم که دوست عزیزمون سناتور گفتن قبلا همین ابسلوت بلک از شرکت یونینت بهترینه که من تو ایرانشهر از باهر سیستم خریدم ولی این شکلی نیست و ممکنه تقلبی باشه البته پلمب بود و بسته بندیش درست. که قبلا هم صحبتش شد همین جا.

روشگاه باهر سیستم - ایرانشهر شمالی - بین سهند و مهاجر پلاک 173/1
    روش نوشته 1005 1006 1520 1522
    بسته 100 گرمی پلمب 5000 تومن که خیلی گرونه چون سوپر گرافیکس یک کیلوییش بود 13000 تومن فقط! برای 13 14 بار شارژ کفاف میده.

ولی خودمونیما این 1006 از لحاظ شارژ پرینتر خوب و ساده ایه. اینکه چیپ نمی خواد و برای شارژش نیاز به شکستن یا سوراخ کردن جاییش نیست و... فقط کاش حاج آقای HP یکم کارتریجش رو بزرگتر میساخت تا تونر بیشتر توش جا میگرفت و تا 2000 2500 صفحه پرینت میگرفت. مثل Brother 2040/2140 که 3000 تا 3500 صفحه میزنه با یبار شارژ!!!
    Last edited by Masoud.Neshat; 09-02-2009 at 06:24.

6. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوستان و اساتید عزیز.
    در مورد گریس هادی، خیابان سنایی مشهد، فروشگاه سعید ، یک کیلویی شو با سفارش از تهران میداد 100000 تومن یعنی 100 گرم 10000 تومن که قیمت معقولیه! چون با 100 گرمش چند سالی میشه کار شارژ انجام داد. ضمنا این گریس سفید رنگ هستش و آمریکاییه! فقط مشکل اینجاست که 100 گرم بهت نمی دن باید همون یک کیلو رو بخری که شرمندم.
    قيمت گريس هادي اي كه پيدا كردي، مفته! من 20 گرمشو خريدم 5000 تومن! (البته توي يه قوتي بود كه با تونر هايي كه از اونور برام اومد، فرستادن) و رنگش مشكيه. من خودم هم نميدونم كيفيت گريس هاي هادي رو از كجا ميشه فهميد كه كدوم بهتره، ولي كيفيت هاي نامرغوبش رو اگه استفاده كني، نتيجه عكس ميده و خورد ميشه و دهن درام و Magroller صاف ميشه! من توصيه ميكنم اصلا گريس هادي استفاده نكني، چون اكثر اين ليزر مشكي هارو توش خاك هم بريزي، پرينت ميكنه و قرار نيست اصلا كار نكنه! من گريسن هادي رو براي ليزر رنگي ها و درام 2550 استفاده ميكنم و اگه بخوام يه ليزر مشكي رو شرمنده كنم، بهش گريس ميزنم

8. این کاربر از nima1394 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض توکل به خداوند بخشنده

سلام

من قصد دارم یه پرینتر اسکنر بگیرم که:

- رنگی باشه
    - سه کار پرینت و اسکن و کپی رو انجام بده (اگه جدا هم بگیرم و سرعتش همونطور باشه، خوبه. اما اگه 3 دقیقه طول بکشه تا اسکن کنه، بدرد نمیخوره)
    - قیمت فتو سیاه و سفید برابر صفحه ای 25-30 تومن بشه تا تفاوتی با فتوکپی بیرون نداشته باشه. مثلا اگه کارتریجی برای پرینتر وجود داشته باشه که 1100 تا صفحه چاپ کنه، و قیمتش زیر 35000 تومن باشه، به صرفه هست. البته میخوام متن رو کپی کنم و کیفیتشم کم میکنم پس فکر نمیکنم جوهر زیادی مصرف بشه!
    - بتونه روی CD/DVD چاپ کنه یا اگه نمیشه روی لیبل بتونه چاپ کنه! (تشخیص بده کاغذ لیبل هست و دقیقا" روی قسمت مورد نظر چاپ کنه)
    - قیمتش از 300 هزار تومن بیشتر نباشه (اگه تا 250 باشه که بهتره)
    - برای کار خونگی میخوام و هفته ای نهایتا" 20 صفحه A4 کپی متن و 10 تا A4 عکس پرینت میگیرم.
    - فردا پس فردا واسم ادا در نیاره، حالمو بگیره!

لطفا" بگید تو مارک های موجود کدوم بهتر هست و چه مدل هایی به درد من میخوره.

- البته من تو ایران زندگی میکنم. گفتم که شرایط رو در نظر داشته باشید

توی سایت HP این مدل رو پیدا کردم: اگه قیمتش توی همین رنجی که سایت گفته باشه، فکر کنم خوبه. (بازم شما راهنمایی کنید)
    HP Photosmart C5580 All-in-One Printer, Scanner, Copier
    قیمت سایت: 150$ با 15$ تخفیف = 135$
    کد:
    حالا فرق این پرینتر های 100 تومنی تا 300 تومنی فقط توی کیفیتشونه؟
    چون من بعد ها نمیخوام باهاش عکس چاپ کنم بندازم تو آلبوم. فقط جلد DVD و روی DVD رو میخوام چاپ کنم.
    پس اگه کیفیتش تا همین حد یا یکم بالاتر باشه و قیمتش کمتر باشه عالی میشه.

لیزری رنگی هم قیمتش با فتو اسمارت فرق چندانی نداره؟ و کیفیتشون هم یکی هست؟ و تو لیزری در اثر نور آفتاب و یا آب رنگش نمیره؟
    Last edited by Linux Learner; 09-02-2009 at 11:10.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

من قصد دارم یه پرینتر اسکنر بگیرم که:

- رنگی باشه
    - سه کار پرینت و اسکن و کپی رو انجام بده (اگه جدا هم بگیرم و سرعتش همونطور باشه، خوبه. اما اگه 3 دقیقه طول بکشه تا اسکن کنه، بدرد نمیخوره)
    - قیمت فتو سیاه و سفید برابر صفحه ای 25-30 تومن بشه تا تفاوتی با فتوکپی بیرون نداشته باشه. مثلا اگه کارتریجی برای پرینتر وجود داشته باشه که 1100 تا صفحه چاپ کنه، و قیمتش زیر 35000 تومن باشه، به صرفه هست. البته میخوام متن رو کپی کنم و کیفیتشم کم میکنم پس فکر نمیکنم جوهر زیادی مصرف بشه!
    - بتونه روی cd/dvd چاپ کنه یا اگه نمیشه روی لیبل بتونه چاپ کنه! (تشخیص بده کاغذ لیبل هست و دقیقا" روی قسمت مورد نظر چاپ کنه)
    - قیمتش از 300 هزار تومن بیشتر نباشه (اگه تا 250 باشه که بهتره)
    - برای کار خونگی میخوام و هفته ای نهایتا" 20 صفحه a4 کپی متن و 10 تا a4 عکس پرینت میگیرم.
    - فردا پس فردا واسم ادا در نیاره، حالمو بگیره!

لطفا" بگید تو مارک های موجود کدوم بهتر هست و چه مدل هایی به درد من میخوره.

- البته من تو ایران زندگی میکنم. گفتم که شرایط رو در نظر داشته باشید

توی سایت hp این مدل رو پیدا کردم: اگه قیمتش توی همین رنجی که سایت گفته باشه، فکر کنم خوبه. (بازم شما راهنمایی کنید)
    hp photosmart c5580 all-in-one printer, scanner, copier
    قیمت سایت: 150$ با 15$ تخفیف = 135$
    کد:
    حالا فرق این پرینتر های 100 تومنی تا 300 تومنی فقط توی کیفیتشونه؟
    چون من بعد ها نمیخوام باهاش عکس چاپ کنم بندازم تو آلبوم. فقط جلد dvd و روی dvd رو میخوام چاپ کنم.
    پس اگه کیفیتش تا همین حد یا یکم بالاتر باشه و قیمتش کمتر باشه عالی میشه.

لیزری رنگی هم قیمتش با فتو اسمارت فرق چندانی نداره؟ و کیفیتشون هم یکی هست؟ و تو لیزری در اثر نور آفتاب و یا آب رنگش نمیره؟

اولین نکته و مهمترین اون ها که مطمئنم روی انتخابتون بیشترین تاثیر رو خواهد گذاشت،اینه که با پرینتر جوهر افشان نمیتونین انتظار کیفیت کپی بیرون رو داشته باشین.کلا جوهر افشان برای متن مناسب نیست.
    2- کارتریج های جوهر افشان ها کوچیکند(در حد 50 صفحه) و برای اینکه مشکل و دردسر نداشته باشین،باید بهشون یه مخزن مرکب جداگانه وصل کنین که هزینه مخزن حدود 80-70 تومنی میشه.
    3- کلا جوهر افشان ادا در میاره،خاصیتش همینه.

اگر از لحاظ فضا مشکلی ندارین،من یه اسکنر متوسط خوب حدود قیمت 50 تومن با یه پرینتر لیزری رنگی اچ پی 1215 به قیمت 220 تومن پیشنهاد میدم.که از لحاظ دردسر مشکلی نداشته باشین.
    شارژ این پرینتر ها 1400 صفحه ای است و حدودا 25 تومن هزینه برای هر کارتریج.
    البته اگر سیاه و سفید مصرف دارین،یه سیاه و سفید پر سرعت میتونین بگیرین مثل اچ پی 2015 با قیمت 230 تومن تقریبا.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض به نام خداوند بخشنده

اولین نکته و مهمترین اون ها که مطمئنم روی انتخابتون بیشترین تاثیر رو خواهد گذاشت،اینه که با پرینتر جوهر افشان نمیتونین انتظار کیفیت کپی بیرون رو داشته باشین.کلا جوهر افشان برای متن مناسب نیست.
    2- کارتریج های جوهر افشان ها کوچیکند(در حد 50 صفحه) و برای اینکه مشکل و دردسر نداشته باشین،باید بهشون یه مخزن مرکب جداگانه وصل کنین که هزینه مخزن حدود 80-70 تومنی میشه.
    3- کلا جوهر افشان ادا در میاره،خاصیتش همینه.

اگر از لحاظ فضا مشکلی ندارین،من یه اسکنر متوسط خوب حدود قیمت 50 تومن با یه پرینتر لیزری رنگی اچ پی 1215 به قیمت 220 تومن پیشنهاد میدم.که از لحاظ دردسر مشکلی نداشته باشین.
    شارژ این پرینتر ها 1400 صفحه ای است و حدودا 25 تومن هزینه برای هر کارتریج.
    البته اگر سیاه و سفید مصرف دارین،یه سیاه و سفید پر سرعت میتونین بگیرین مثل اچ پی 2015 با قیمت 230 تومن تقریبا.
    خیلی متشکرم

این مدل لیزری رنگی که میگید کیفیتش خوبه؟ به درد کاور dvd میخوره؟ توی سایت HP لیزری رنگی کمتر از 400 تومن نیست، این پرینتر چرا اینقدر ارزونه؟

در مورد اسکنر، آیا سرعت اسکنش مثل دستگاه فتو هست؟ در عرض 3-4 ثانیه میخوام اسکن کنه! به این نوع اسکنر هایی که سرعتشون بالا هست نام خاصی اختصاص داده نشده؟ مثلا" لنزش پهن تر باشه!

برای چاپ روی سی دی یا لیبل روی پرینتر لیزری رنگی میشه حساب کرد؟
    Last edited by Linux Learner; 10-02-2009 at 07:17.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض توکل به خداوند بخشنده

HP Color LaserJet CP1215 Printer

(CC376A#ABA)

Price: $299.99

فکر میکنم این گزینه ی خوبی باشه. اما نسبت به قیمتش مطمئنید؟ البته توی سایت اچ پی، out of stock هست.

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به برو بچ خبره!
    دوستانی که دنبال یه پرینتر تو مایه های 1320 میگردن توجه کنن.

Lexmark 250d
    پرینتریه با مشخصات و قیمت واقعا جالب که بر خلاف توقعم تو ایران کاملا شناخته شده و محبوبه!!! و مواد مصرفی و قطعاتش زیاده.

Print Speed (A4, Black): Up to 28 ppm
    Print Speed (A4, Black) Duplex: Up to 14 spm
    2400 Image Quality
    Processor 366 MHz
    Memory, Standard 32 MB
    Memory, Maximum 96 MB
    Paper Handling Optional 550-Sheet Drawer
    250-Sheet Drawer
    Supplies Yield 3,500 page Toner Cartridge
    Duplex
    USB-LPT
    تو ایران قیمت : 205000 تومان با گرانتی تعویض یکساله.

کد:
    Last edited by Masoud.Neshat; 10-02-2009 at 09:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •