تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary يا نصب چندين ويندوز به شكل صحيح

داره خودمونی میشه igimax0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام جواد جان

. به احتمال زياد اشتباهاتي -به غير از مورد Hibernate كه فرموديد- داشته‌ايد!! الان كه ديگر به حالت Dual Boot برگشته‌ايد ديگر پيگيري دلايل مشكلاتتان غير ممكن هست. اما جواد جان! آيا تمامي مراحل ساخت Multi Primary و نصب Bootmagic را به دقت و بر اساس eBook من و با توجه به نكات ايمني كه در آن ذكر نموده‌ام انجام داده‌ايد ؟

. چون به طور عادي چنين مشكلاتي نبايد پيش بيايد. (به غير از Hibernate كه ربطي به MultiPrimary يا غيره ندارد) فعال شدن Autochk (يا همان chkdsk محيط ويندوز) و خرابي فايل‌هاي NTLDR بيشتر نشان از مشكلات هاردديسك دارند!(به احتمال 50%) بد نيست به كمك برنامه Diagnostic شركت سازنده هاردديسكتان، يك بار هاردديسك خود را Advanced Test نماييد. چنين برنامه‌اي را مي‌توانيد در سايت سازنده هاردديسك خود بيابيد.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/03/18

2. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پست قبلي 2 بار ارسال شد! امكان حذف پست‌ها موجود نبود!!!!!!!!!!!!
    Last edited by igimax0; 08-06-2008 at 03:49.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام جواد جان

. به احتمال زياد اشتباهاتي -به غير از مورد Hibernate كه فرموديد- داشته‌ايد!! الان كه ديگر به حالت Dual Boot برگشته‌ايد ديگر پيگيري دلايل مشكلاتتان غير ممكن هست. اما جواد جان! آيا تمامي مراحل ساخت Multi Primary و نصب Bootmagic را به دقت و بر اساس eBook من و با توجه به نكات ايمني كه در آن ذكر نموده‌ام انجام داده‌ايد ؟

. چون به طور عادي چنين مشكلاتي نبايد پيش بيايد. (به غير از Hibernate كه ربطي به MultiPrimary يا غيره ندارد) فعال شدن Autochk (يا همان chkdsk محيط ويندوز) و خرابي فايل‌هاي NTLDR بيشتر نشان از مشكلات هاردديسك دارند!(به احتمال 50%) بد نيست به كمك برنامه Diagnostic شركت سازنده هاردديسكتان، يك بار هاردديسك خود را Advanced Test نماييد. چنين برنامه‌اي را مي‌توانيد در سايت سازنده هاردديسك خود بيابيد.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/03/18
    که اینطور!
    شاید اشکال از برنامه Norton GoBack بوده، چون برای امتحان نصب کردم که ببینم چیه، ولی اینطور که به نظر میاد، دستکاری زیادی روی هارد انجام میده، چون وقتی خواستم Uninstall کنم، اول ریستارت شد و وارد محیط NortonGoBack شد و بعد هم چند ساعت طول کشید تا Uninstall بشه. شاید تداخل با یک آنتی ویروس یا چیز دیگری بوده (منظورم مشکل فعال شدن AutoChk و از کار افتادن ویندوز هست) چون وقتی ویندوز از کار افتاد، پیش از ورود به ویندوز پیغام میداد که برنامه های آنتی ویروس و بکاپ گیری خود را حذف کنید، ولی چون وارد ویندوز نمی شد و وارد Safe Mode هم نمی شد، امکان حذفشان نبود.

5. این کاربر از javad2625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام جواد جان

. اوه اوه! Norton GoBack!!! بدترين ويروس براي Bootmagic و بدتر از اون براي Multi Primary ها هست!! من در eBook كه گفته‌ام از نصب برنامه‌هايي كه برروي Master Boot Record مي‌نشينند خودداري نماييد. مثلن Lilo كه مديريت بوت Linux هست را عرض كرده‌ام كه برروي پارتيشن خود Linux نصب نماييد و آدرس آن را به BootMagic بدهيد!

. اگر از همان اول مي‌فرموديد كه Norton GoBack را نصب كرده‌ايد خدمتتان مي‌گفتم كه مشكل از اين برنامه‌است. حتا در تست من باعث ريست ناگهاني سيستم و خاموش شدن هاردديسك من شد!!

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/03/19

7. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

6 مشكل استفاده از Multi Primary

سلام igimax0 عزيز. از بابت آموزشهاتون هم ممنون
    بعد از مدتهاي كه از روش Dual Boot به توصيه شما تصميم گرفتم كه از روش Multi Primary استفاده كنم تا از مزاياي آن استفاده نمايم تمام مراحل را با استفاده از راهنماي آموزش شما اجرا كردم مشكلي كه برايم پيش آمده پس از نصب برنامه Symantec Boot Magic بر روي يكي از پارتيشنهاي FAT32 (آخرين درايو موجود در هارد ديسك) و تنظيمات Runtime Menu در برنامه و فعال كردن Runtime Menu از ويندوز ديگر هنگام ريستارت كردن ويندوز پيغام خطاي زير را مي دهد
    Error finding BTMAGIC.IMG
    Run Bootmagic install
    Press a key
    در مسير نصب برنامه Symantec Boot Magic فايل BTMAGIC.IMG وجود داشت و برنامه آن را پيدا نمي كرد با اينحال برنامه Symantec Boot Magic را Uninstallو كامپيوتر را ريست و مجدداً نصب كردم و باز هم همان پيغام خطا را مي دهد حتي مجبور شدم يكبار ديگر و از سايت ديگري برنامه را دانلود و نصب نمايم ولي بازهم همان خطا را مي دهد . در حال حاضر جهت تغيير پارتيشن از برنامه PQ Boot استفاده مي كنم كه آن هم مشكلات خودش را دارد خواهش مي كنم مرا راهنمائي كنيد .
    براي رفع مشكل چه كاري مي توانم بكنم
    آيا مهم است كه برنامه Symantec Boot Magic را بر روي كدام ويندوز نصب كنم يا خير
    آيا به هارد ديسك من بستگي دارد يا خير
    Last edited by shm4517; 19-11-2008 at 07:47. دليل: تكميل توضيحات

9. این کاربر از shm4517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اينجا مثل اينكه كسي نيست جواب ما رو بده اگر كسي هست يه يا علي بگه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

12

سلام shm4517 عزيز

. در ابتدا عرض كنم كه، من تقريبن يه 2 ماهي كلن! در اينترنت و از دنياي كامپيوتر به دليل بيماري پدرم، غايب بودم. خدا هيچ كس رو بيمار نكنه و اگر شد محتاج بيمارستان نكنه!!!! پس ببخشيد اگر در پاسخ تاخير داشتم، الان هم كه تقريبن وقت دارم به دليل بهبودي نسبي حال ايشان هست.

. و اما يا علي! خوب چنين مشكلي دو راه داره:
    1) حذف و نصب مجدد برنامه Boot Magic در ويندوزي كه اين برنامه را در آن نصب نموديد. (توجه: مهم نيست در كدام ويندوز نصب كنيد، اما فقط در يك ويندوز بايد نصب شود.[همانطور كه در راهنما توضيح دادهظشده است])
    2) درست كردن Master Boot Record (MBR)o از محيط داس.

. شما روش اول را انجام داده‌ايد، اما روش دوم به اين شكل هست كه ابتدا :
    1) (نيازي نيست كه حتمن اين كار را انجام دهيد) برنامه Boot Magic را غير فعال كرده و سپس آن را Uninstall مي‌نماييد.
    2) يك بار كل پارتيشن‌ها را با دستور Chkdsk drivename: /f چك مي‌كنيد. (به جاي :drivename حرف درايو را قرار دهيد مانند :C يا يا ...) براي چك نمودن درايو ويندوز نياز به ريستارت داريد.
    3) براي تصحيح MBR هم، بايد به كمك سي‌دي ويندوز XP وارد محيط Recovery Console شده و دستور fixmbr را نوشته و Enter نماييد و سپس سيستم را ريستارت نماييد. يا از طريق يك سي‌دي ديگر كه حاوي فايل fdisk مي‌باشد به داس رفته و به كمك دستور fdisk /mbr مي‌توانيد MBR هاردديسك خود را درست نماييد.
    4) اگر شماره يك را انجام داده‌ايد دوباره برنامه Boot Magic را نصب و فعال نماييد. در غير اينصورت، فقط منوي بوت را فعال نماييد.

. همچنين مي‌توانيد از سي‌دي NTFS & Symantec Pack & Ghost من از پست اول براي Chkdsk كل هاردديسك و از فايل Fdisk براي درست كردن MBR استفاده نماييد. (از لينك 4shared آن را دونلود نماييد) براي Fdisk نمودن از هر يك از 6 گزينه اول امكان چنين كاري هست. (اگر اشتباه نكنم!)

. براي اطمينان بيشتر از وجود داشتن راه هاي ديگر (و شايد بهتر) يك جستجويي كردم و در فروم زير شخصي مشكلي دقيقن مشابه شما را داشته و به Symantec نامه داده و جواب هم داده‌اند با كلي راهنمايي. در ضمن در همين راهنمايي لينك دونلود Recovery Console ويندوز XP هم به حجم ~7MB موجود هست.

لينك منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پاسخ‌هاي شركت سيمانتك:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/10/08

12. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Boot magic شايد تا 2 سال پيش نرم‌افزار خوبي بود ولي مدتهاست ديگه روي خيلي از هاردهاي حجيم جواب نمي‌ده. مي‌دونيد كه آخرين ورژن bootmagic سال 2005 در اومده و بعد از اون ديگه Symantec اونرو upgrade نكرده (به دليل نامعلوم!)

14. این کاربر از atraatra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام atraatra عزيز

. ورود شما را به P30 تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم پست‌هاي بيشتري از شما در بين دوستان ببينيم.

Boot magic شايد تا 2 سال پيش نرم‌افزار خوبي بود ولي مدتهاست ديگه روي خيلي از هاردهاي حجيم جواب نمي‌ده.
    . جالبه من امروز به اين نتيجه رسيدم! هاردديسك‌هاي 300 به بالا مشكل داره! اما 250 به پايين نه!

مي‌دونيد كه آخرين ورژن bootmagic سال 2005 در اومده و بعد از اون ديگه Symantec اونرو upgrade نكرده (به دليل نامعلوم!)
    . نه اين يه قلم ديگه دليلش مشخصه! اين عادت Symantec هست كه شركت رقيب را كه محصولات خيلي خوبتر از آنها و رقيبشان هست را مي‌خرد و بعد يه نسخه از آن برنامه با پيشوند نام خود مي‌دهد و ديگر هيچ..... همين بلا را سر PowerQuest آورد! و ....

. متاسفانه براي علاقه مندان به Multi Primary در هاردديسك ها 300GB به بالا بايد به Acronis مهاجرت نمايند.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/11/20

16. این کاربر از igimax0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام atraatra عزيز

. ورود شما را به P30 تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم پست‌هاي بيشتري از شما در بين دوستان ببينيم.

Boot magic شايد تا 2 سال پيش نرم‌افزار خوبي بود ولي مدتهاست ديگه روي خيلي از هاردهاي حجيم جواب نمي‌ده.
    . جالبه من امروز به اين نتيجه رسيدم! هاردديسك‌هاي 300 به بالا مشكل داره! اما 250 به پايين نه!

مي‌دونيد كه آخرين ورژن bootmagic سال 2005 در اومده و بعد از اون ديگه Symantec اونرو upgrade نكرده (به دليل نامعلوم!)
    . نه اين يه قلم ديگه دليلش مشخصه! اين عادت Symantec هست كه شركت رقيب را كه محصولات خيلي خوبتر از آنها و رقيبشان هست را مي‌خرد و بعد يه نسخه از آن برنامه با پيشوند نام خود مي‌دهد و ديگر هيچ..... همين بلا را سر PowerQuest آورد! و ....

. متاسفانه براي علاقه مندان به Multi Primary در هاردديسك ها 300GB به بالا بايد به Acronis مهاجرت نمايند.

موفق باشيد.

خداحافظ
    IgImAx
    87/11/20

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •