این هم چند تا لینک که این برنامه رو همراه با سریال داره !!!
یکی از این لینک ها رو دانلود کنی کافیه !!!
دعا کن ما هم یکی بخریم !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
این هم چند تا لینک که این برنامه رو همراه با سریال داره !!!
یکی از این لینک ها رو دانلود کنی کافیه !!!
دعا کن ما هم یکی بخریم !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
دوستان برنامه ای پیدا کردم که موس و کیبرد بلوتوس رو میشه به گوشی وصل کنید...اول تاپیک یه ویدیو بود که موس به اکسپریا وصل کرده بود.با این برنامه بود....خودم الان موس بلوتوس دارم وصل کردم خیلی جالبه...اما نسخه ازمایشیه...کسی میتونه ریجسترشو پیدا کنه؟
BlueInput Driver for Bluetooth Mouse and Keyboard
Version: 1.5.RC-4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک کرک شده ی نسخه ی 1.2 رو تونستم پیدا کنم , برای دانلود باید ثبت نام کنی , البته سایتش روسیه !!!
امیدوارم که بدردت بخوره !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی اما نتونستم بفهمم چی نوشته...![]()
این هم یک نرم افزار دیگه که ظاهر گوشی رو عوض میکنه مثل اونهایی که در صفحات قبلی معرفی شد ولی این خیلی جالب تر بنظر می رسه !!!
فیلمی از این نرم افزار :
لینک دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اما این واسه کیبرد سخت افزاریه یه تستش کنی ممنون میشم. نرم افزاری که زیاده.یه کیبرد دیگه معرفی شده بود...که نصب کردم خیلی خوبه.چون با انگشتم تایپ کنی اشتباه نمیکنه...
از اینجا گرفتنم...
کد:
دوست عزیز نرم افزاریه...تست کردم.چه فرقی میکنه...اندازه دکمه هاش مثل سخت افزاریه...خود کیبرد سخت افزاری که روش فارسی نداره.اگرم بتونی نصب کنی باید جای حروف رو حفظ باشی...
برنامه ای برای مدیریت startup...ولی برنامه ای که قبلآ معرفی کردم از همه کامل تره...
دوستانی که اکسپریا دارند حتمآ این برنامرو تست کنید و جاهایی که افزایش سرعت مشخص شده بگید.منو های من همه سریع تر از قبل باز میشه
لطف کن ادرس انجمن رو بده یه چیزی یاد بگیرم این فقط آدرس دانلود فایله.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)